Dragi mamici si tatici, pentru ca ne pregatim pentru un mic sufletel in cateva luni, am inceput sa ne gandim la amenajarea camerei pentru bebe.
Voi cum ati amenajat camerele? Ati gasit abtibilduri pentru pereti? Ati reeusit sa desenati diverse imagini direct pe perete, si daca da - cu ce? Ati lasat peretii intr-o singura culoare? Mie imi vine sa ii fac peretii cu animalute ca sa avem material educativ ("uite mami vacuta, uite mami albinuta, etc")... dar nu stiu care ar fi variantele!
sapt. 26 cu maricel in burtica
apai noi am zugravit peretii in portocaliu, pe ei lipind diverse"abtibilduri"... sint acele animalute, personaje dintr un plastic mai poros.... au pe spate un lipici, insa se lipesc tare fain cu banalul lipici de hirtie...
anul trecut i am pus si 2 rafturi pe care am asezat o parte din multitudinea de plusuri..
pe jos are o mocheta de copii... "harta" unui colt de oras i as spune eu
a, da, pe un perete are un foto tapet... copaci si o baltoaca!
si sa nu uit... perdeaua cu winnie!
cam atit.. deocamdata!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
Sunt o viitoare mami anti Barbie, anti printzese si anti exces de roz. Camera asteptatei mele fetite este cu Winnie. Pertii galben pal,perdea cu W. si prietenii, stoluri galben intens de matase, covor albastru tot cu W.,corp de iluminat cu fluturasi albastri care se regasesc pe perdea. Pe pereti am lipit aceleasi personaje (de la DECOFUN). Am avut noroc si am gasit masa de infasat cu salteluta cu ursuleti in culorile de pe perdea. Daca la un moment dat fetita mea nu va fi multumita de decorarea noastra, redecorarea va fi usor de realizat prin schimbarea perdelei ,covorului si a figurinelor ce se dezlipesc usor.
MEDA si 31+