Par fara stralucire
Buna fetelor, ma vopsesc la 2 sau 3 luni si am observat ca i-a disparut luciul si s-a subtiat. Pana de curand parul meu stralucea si era mai gros . Am folosit in ultimul an Keratina Fluida de la Londa si dand cautare in google am gasit cateva discutii pe alte forumuri in care spuneau fetele ca au fost atentionate de coafeze sa nu o mai foloseasca pt ca usuca parul. Oare asta sa fi fost cauza? Coafeza mea nu stie nimic de ac Keratina Fluida in schimb mi=a spus sa nu mai folosesc bigudiurile cu arici de la Oriflame ca acestea ar fi cauza. Eu nu vad de ce ar face rau ac bigudiuri. Nu pot renunta la ele pt ca fara ele imi sta rau parul dar la keratina am renuntat. Parul il usuc f putin si il pun apoi pe ac bigudiuri .Voi ce spuneti? Fac rau ac bigudiuri?
Miki
Raspunsuri
Kya spune:
Oare de ce ti-a zis ca bigudiurile cu arici fac rau???
Eu le folosesc de mult si nici nu s-a subtiat firul de par, nici nu si-a pierdut stralucirea.
Cat despre uscare, daca folosesti balsam de fiecare data cand te speli, si din cind in cind o masca hidratanta, ar trebui sa fii ok.
Eu inainte de bigudiuri ma mai dau cu o crema pentru stralucire, care inchide cuticulele, si arata foarte bine.
P.S. Si eu ma vopsesc tot la 2-3 luni.
Kya
miki-miki spune:
Kya nici eu nu vad de ce ar face rau bigudiurile cu arici. De subtiat cred ca e de vina si varsta (aproape 37) sau alimentatia. Drept urmare am inceput sa iau de 2 sapt capsule de urzica si vreau sa iau 3 luni. Cred ca , coafeza a ajuns la concluzia ca bigudiurile cu arici iau luciul parului deoarece si cumnata mea le foloseste tot de un an de zile si a observat si la ea o schimbare in rau dar ea le pune de 2 ori pe sapt (eu 1 data). Eu cred ca la mine a disparut luciul din cauza Keratinei fluide pe care o foloseam inainte de a pune bigudiurile.
Eu de la 18 ani folosesc masca de par si in ultimul timp numai Loreal Elseve. Acum mi-am luat una profesionala pe care mi-a recomandat-o coafeza. Sper sa-si faca efectul repede.
Nu e nici o coafeza care imi poate da un raspuns?
Miki
mada101 spune:
Incearca sa folosesti zeama de lamaie la clatire, si mai folseste si un luciu de par ( ulei ) dar doar pe varfuri.
Pup
Mada
nikole spune:
Bea lapte(2 cani/zi) si iti vei capata luciul natural intr-un mod garantat si sanatos.Ai sa remarci asta cam dupa o luna.
31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
miki-miki spune:
Buna fetelor, multumesc pt sugestii si imi cer scuze ca am intrat asa de tarziu. Parul meu are iar luciu iar cauza lipsei lui era masca care il imbacsea . Am luat o masca profesionala de la Schwarzkopf BC MOISTURE KICK TREATMENT . Se aplica pe parul uscat , se maseaza si se lasa 5-10 min dupa care se spala parul cu sampon. La sfarsit nu mai aplic nici un balsam deoarece ac masca il face f moale . La ultimele utilizari am pus si cateva picaturi de ulei de ricin . E super efectul. Sunt super incantata
.
Miki
adi_dalma spune:
Sper sa nu sune a reclama. Eu folosesc produse Joico si parul imi straluceste!!!
Mai trebuie sa ai grija la stres si alimentatie .
denisabia spune:
adi_dalma si eu folosesc Joico de un an si ceva , iar Kerastase cred ca de vreo 3-4 ani.Dar cred ca s-a obisnuit parul cu ele si nu prea mai vad rezultate.Adevarul ca la mine e si o problema hormonala.Oricum nu exista produs la care sa reactionam toti la fel.
adi_dalma spune:
La mine functioneaza deocamdata Joico.
Dar eu nu ma spal doar cu ala. Mai schimb din cand in cand.
Dar cred ca depinde mult de alimentatie si de nivelul de stress.
Si poluarea e un factor. Eu am avut pb cu parul si din cauza aerului conditionat (recirculat) din cladirea in care lucrez.Se imbacsea f rau...L am tuns si acum e mai bine.
denisabia spune:
Luandu-ma exemplu pe mine in ciuada faptului ca am o alimentatie sanatoasa zic eu , sigur cu mici exceptii , chiar si cand am inlaturat stresul tot am avut probleme cu parul.Cred ca depinde de organismului fiecaruia.