la munca

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Herra, eu ma refeream sa pleci cu familia..in sensul ca sa plecati definitiv...

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Deeapui - Un concediu placut sa aveti. Ce planuri v-ati facut? Noi am avem cam o luna de asteptat, pana pe la mijlocul lui august. Mai plecam noi in we la munte, dar marea o asteptam cu nerabdare.

Herra - Cand eram mai tanara si as fi putut pleca, nu mi-a trecut prin cap. Acum, mi-a trecut prin cap idee, dar intr-adevar, nu as face asa ceva, nu mai avem varsta sa o luam de la cap. Sunt prea legata aici, cred ca as strica rostul la toti - lui Calin, in primul rand, sotului, nu as putea sa stau departe de ai mei si in primul rand de sora mea.

Emaaimee - Ce faceti, ati intrat in concediu? Ce face Oani, este bine sanatoasa?

Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Deea, eu am plecat din Ro in 2002.sotul la sf lui 2000. nu ne mai gandim sa venim inapoi. decat in vizita. nu as fi plecat ilegal insa.
concediu placut.
eu am cam lipsit.noutati: am avut ziua fetei luni, a impilnit 2 ani. dupa serviciu am tot mers la ba la casuta sa masuram camerele pt ca sa luam mobila, ba la magazine de mobila. in seara asta mergem sa facem comanda la paturi si masa.si mai avem putin si ne mutam in casa noastra, luni semnam actele.
la serviciu sunt destul de busy, merge.
Maadi, mersi de intrebare Oani e bine acum.
va pup.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

aaa, eu credeam ca te referi la ex-patriati (eu lucrez la o multinationala si sunt destui din astia) - care au familia in Anglia si lucreaza in Bulgaria, sau Romania sau...

oricum, nici de plecat cu sot si copil nu se mai pune problema; pentru ca si restul familiei (frati, parinti) este la fel de important pentru mine.

Mergi la inceput

Salutare fetele. Mai am 2 zile si sunt in concediu

Noi plecam la mare pe 24 iulie. Abia astept.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Deeapui - Mai ai o zi si intri in concediu fericit-o! Sa aveti un concediu asa cum va doriti.

Emaaimee - Cu intarziere un "La multi ani Oani!".
Cum merge cu mutatul? Ati semnat actele?

Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Fetelor, e cam bine in concediu ! Luni plecam la mare, abia astept.
Culmea, de cand sunt acasa nu prea am mai avut timp de forum, prefer sa stau cu Alex..sper ca ma intelegeti :D..de pe 6 august recuperez.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Maadi, mersic mult. la seviciu supercrazy, noroc ca avem un manger bun s pot pleca cand am nevoie. am luat cheile azi si suntem in febra mutatului: telefoane lacurent, gas, etc, etc, etc, etc
maine ma duc un pic prin oras sa iau porti pt scara si alte chestii de protectie copil: geam termoizolant pt aragaz si altele. plus ca o sa dau o fuga la casuta sa fac un pic curat. sotul munceste si maine, o sa vina dupa ce scapa direct.
Deea, cred ca e tare bine, distractie placuta. profita acum ca esti cu Alex, nu te scuza la noi.
abia astept si eu vacanta noastra, mai avem putin pana in august.
weekend placut.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

ce mai faceti fetelor?

eu sunt la capatul rabdarii, mi-am amanat concediul cu o luna din cauza de auditori (trebuia sa plec pe 10 iulie).
mai am o inchidere de luna si sper sa plec si eu o data - pe 3 august, sper...

intrebare: voi cum va incepeti ziua de munca?
in forta sau treptat, cu o cafea sau cu revista presei?

numai bine, spor la treburi si respectiv concediu odihnitor celor care pleaca!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

tot eu, si cu aceeasi intrebare: ce mai faceti?

s-a dus si concediul pentru mine, doar o saptamana in loc de doua, pentru ca acum sunt in previzul de 30 de zile, iar din 3 septembrie o sa incep munca la un nou job.

sunt super-stresata, dar sper sa ma descurc si sa fiu si langa Vlad cat mai mult.

Mergi la inceput