Decorare pereti dormitor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

"Canapeaua" de fapt e un fotoliu, si este pus intr-un capat de perete, mai acana, pt ca e provizoriu (e luat din sufragerie, unde acum am pus tarcul bebelului; dupa ce se termina faza "tarc" vom readuce fotoliul in sufragerie). E plin cu haine pt ca nu avem inca un cuier in hol, plus ca tine si toate hainele de "uz curent", ca sa zic asa, plus o gramada de maruntisuri care nu-si gasesc locul tot din motive de provizorat.

Problema mea nu e neaparat bugetul, desi evident ca nu am bani fara limita, ci timpul ! Cum sunt cam perfectionista si caut accesoriul perfect, asta imi consuma mult timp, si din pacate acum, cu bb mic pe care nu am cu cine-l lasa, nu prea am timp sa bantui prin magazine in cautarea decoratiunilor ... Mi-ar fi placut sa ma plimb fara tinta prin magazinele de profil, sa vad ce-mi atrage privirea si sa-mi conturez o imagine in functie de oferta ... Asa trebuie sa pronesc invers, sa plec cu o imagine foarte clara a ceea ce vreau si sa incerc sa gasesc obiectele.

Nu am 3 culori in dormitor, nu am decat 2 = albastru (peretii, covorasele de la baza patului si cuvertura) si bej (dulapul si parchetul, care e mai galbui-portocaliu). Alb probabil ca ti s-a parut perdeaua, dar este bleu, pare alba din cauza luminii.

Mi-ar place si mie sa pun cuvertura intinsa pe pat, dar pernele nu sunt intotdeauna asortate ... asternuturile sunt de diverse culori, nu numai albastre, plus ca mi se pare ca ar arata cam ciudat perna de dormit, in fata de perna, pusa pe cuvertura ... parca ti-ai primi musafirii in izmene ...

Am avut o cuvertura galbuie si nu mi-a placut cum arata camera ... Patul parea foarte mare si practic atunci cand intrai pe usa nu vedeai decat pat ! Nu mai puteai sa vezi altceva ! Asa ca am optat pt cuvertura albastra.

La fel veiozele, alb galbui pe etajera bej, parca nu faceau contrast suficient, parca se pierdeau in decor ...

Nici eu nu prea as vrea birou in dormitor, dar sa vad daca reusesc sa-mi conving sotul ...

Promit sa pun poze dupa ce finalizez camera, sau macar dupa ce mai adaug ceva elemente, ca de finalizat, in ritmul in care ma misc, mai trce 5 ani :)

Boghi

poze Gongutza
si alte poze

Mergi la inceput