casnicute sexy (123)
Raspunsuri - Pagina 7

georgi75 spune:
Ce linisteee....Noi am dormit amandoua pana la 10.Io am o scuza ca pana la 2 am invatzat dar fi-mea???Acu' ma rog de ea sa faca nani si nush daca oi reusi.La 16 plec la scoli asa ca ne auzim pe seara.Va si o zi faina

Bimilit spune:
rece pt toata gasca.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Danelutza spune:

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Bimilitrece pt toata gasca.
Daca trece greata vreau si io o naveta!

Miha

Bimilit spune:
miha , pt greata io zic sa baci o lamaie.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
Sa inteleg ca-mi dai cu flit de la bere...

Hmmm...cred ca am sa revin la vechea semnatura!

Miha

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Bimilit
Sa inteleg ca-mi dai cu flit de la bere...Ideea e ca mi s-a acrit de la atatea lamai si portocale...Cu toate ca daca ma gandesc bine ar merge uns acum o limonada...
Hmmm...cred ca am sa revin la vechea semnatura!

mariussimiuc spune:
Cuscra 2,multumesc...esti tare draguta...
Miha si Robert

monica-elizabet spune:
fetelor sa-i dati ceva de baut si telefonului meu da?acum e bb mic si a baut aproape 1 l de lapte(care deja cred ca s-a facut branza inauntru)
si de-aia nu mai merge...dar ma gandeam sa-i fac niste "spalaturi" cu bere de la voi si poate, poate maine cand s-o trezi din ameteala sa dea semne de viatza...
m-am scos...daca nu merge pana maine dau fuga sa fac un nou contractsi sa iau un tf nou
asa...si acum sa va povestesc pe bune cum sta treaba cu telefonul...era in coshul de la caruciorul ruxandrei si am luat niste lapte zuzu care cred ca avea capacul defect sau s-a spart...nu-mi dau seama ...cert este ca s-a rasturnat tot peste telefon...saracul curgea lapte din el prin toate gaurelele si pe ambele lcd-uri se vedeau dare de lapte...
hai noroc
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)