casnicute sexy (123)
Raspunsuri - Pagina 4

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!
Vin si io sa lungesc lista cu mama si sora Elena!
Miha si Robert

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor si La multi ani tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena(si nu-i stiu eu)
La multi ani! Gicu
La multi ani! coleg de Liana
La multi ani! soacra(era sa zic capra dupa ce cetii povestea cu capra
) de georgi
La multi ani! sora de miha
La multi ani! mama de Mirela
La multi ani! socrela mea...fetelor va multumesc mult pentru urari, promit ca azi cand trece pe-aici iia rat ce-ati scris...desi ea se emotioneaza repede si mi-e sa nu-i creasca tensiunea
danelutzooo...mama saraca de tine ce zi ai avut...da' lasa ca simti ca traiestizapacita mica...ea sa fie sanatoasa si sa nu pateasca nimik...in rest totul se repara
....salvai si eu reteta de cremsnit(ca sa nu mai fiu puturoasa si data viitoare sa o fac)
ieri nu am mai facut tort, a adus mama tort si chiar nu mai avea rost sa fac si eu, sotul a cumparat cadou pentru socara-mea o crema si alte cosmeticale...am facut o pizza si am chefuit toti pana seara tarziu...acum o astept din nou pe la mine ca dupa amiaza pleaca la bunica la fagaras ca nu poate sta prea mult singura
...si maine-mi pleaca sotzul
...
pe alex l-am dus la gradi, ruxi si eu stam pe-aici sa se faca supa...
va pup pe toate, sa aveti o zi minunata si sa va distrati frumos
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

georgi75 spune:
Neatza.
LMA mami si sora de Miha!
LMA mami de Mirela!Da mirela, ai tinut minte bine.Am lectie deschisa pe 1 iunie
Dau si eu o si o
Vad ca la mine s-a mai inseninat.Sper ca nu mai ploua ca m-am cam saturat
O zi faina va doresc

doinabita spune:
LA MULTI ANI COLEG DE LIANA!
LA MULTI ANI LA TOTI CEI CU NUMELE ZILEI DE AZI!!!CACI NU VREAU SA UIT PE CINEVA!!!
Cine face cinste diseara?va pup pe toate, merg sa fac putina garnitura la fripturica care a ramas de ieri!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

monica-elizabet spune:
gata, am terminat supa si puiul care a fiert in supa l-am bagat la cuptor cu niste cartofi si am facut un sos...cica am scapat ieftin si cu felul 2
doina, eu ma bag la o cinste mica daca mai am loc printre bagaje
monica

monica-elizabet spune:
vine ruxi la mine acum 1 min si zice...unde e buba mea???? ma uit eu la buba pe care o avea de vrero saptamana la mana fiindca alearga de nebuna pe la alex pe la gradintia si a cazut si se facuse o ditamai "coaja" care acum i-a cazut...deh...fata se obisnuise cu ea si ma intreaba unde e buba ii zic...gata
, ai scapat de buba...la care ea
viau buba mia inapoooooi
monica

mariussimiuc spune:
Monica,pupam fetita frumoasa fara buba!
Si daca tot veni vorba de perle...Vineri cand l-am luat pe Robert de la bunica,ii spun:"hai spune pa lu' bunica si da-i pup".Si el: "nu nu" Il intreb de ce si-mi raspunde: "bunica e sticata"
Miha si Robert

ange spune:
neata
nu dati cu rosii.
aici e liber 3 zile,inclusiv astazi si am copii acasa.vineri am fost cu toti copii de pe strada in parc(8 la numar-eu si mama Dolores),seara a dormit o fetita la Maia,ieri petrecere,azi film si iote ce program incarcat am.
La multi ani!
La multi ani!
La multi ani ! tuturor sarbatoritilor
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."