casnicute sexy (123)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna dimineata sexoaselor si la multi ani! copilashilor vostri sa creasca mari si sanatosi, sa le dea Dumnezeu numai bucurii si tot ce-si doresc sa le implineasca
eu sunt la cafelutza si va pfotesc si pe voi(nu mai zic ca e mare si tare ca mi-am preparat-o mild)
aseara am construit prajiturica(din aceea cu capsuni si crema de iaurt) pentru mica petrecere de astazi organizata pentru copilashi
acum il pregatesc pe alex de gradi si-mi pare rau ca-i vremea asta nashpa ca as fi dus-o pe ruxi prin parc acum de dimineata...mai vedem...ma orientez
va pup pe toate
sa aveti o zi minunata alaturi de cei mici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

neatza

Miki

Mergi la inceput

Monica multam de cafea.
Miha poza am vazut-o pe un site de unde fac ccc comanda ( iese mai ieftin, acum sper sa arate bine si-n realitate)
Doina eu nu v-am vazut, dar ma bucur foarte mult pt. voi
io am mai baut o cafea la lucru cu sefa cea buna ( am stat aproape o ora la barfa ) mi-a fost somn pe la 1:30 dar am bagat un Redbull si mi-am revenit. vad numa ciocolata in fata mea. bine c-am terminat. a fost ok,nu si-a permis prea multe pt. c-am fost 5 colegi si nah toti zambeau ascuns, mi-a mancat chipsurile, mi-a baut cola , era tot dupa fundul meu. la un moment dat m-a intrebat un coleg ca suntem impreuna pt. c-a mancat si-a baut de la mine . altul zicea ca niciodata n-a fost shefu atat de bine dispus.l-am luat de cateva ori peste picior si radea ( cred ca daca-i spuneam ca-i prost nu zicea nimic)
am scapat de prima noapte. mai am 2

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!!!!!!!!!Sa fie sanatosi si sa aiba parte de o copilarie si de o viata minunate!!!!!!!

Doina eu v-am vazut aseara!!!! M-a impresionat gestul lui Becali......de ar mai fi macar cativa din tara asta din aceia plini de bani, ca el, s-ar mai micsora durerea si suferinta multor oameni.....
Succes de acum pe mai departe(adik in China)!Tinem pumnii sa se recupereze Dan cat mai mult!

Va pe toate si va doresc un week-end placut ca noi evadam iarasi la tara(mai incolo putin)!

Eu
Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza
Hop si eu la cafelutza.M-am trezit intr-un zgomot infernal ca s-a vandul apartamentul de la parter si tot fac aia modificari pe-acolo

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR !!!

Fetele azi de la 12 la 13 sa-mi tineti pumnii ca am lectia deschisa.Ma vor asista 6 profesori si 2 directori .Sper sa nu aiba copiii emotii si sa iasa bine.

Va .

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!! am si uitat. aici nu se sarbatoreste
Georgi tin pumnii.

am fugit la culcare

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!

Fetelor, avea Dan emotii, nu avea cu sa nu aiba!
Georgi Asa este Dan seamana cu mine mult!Iti tinem pumnii s iasa foarte bine lectia de azi!
Miky, poate se potoleste domnul sef, daca nu venim sa te ajutam!
Voi ce mai faceti de mancare?eu nu mai stiu cum sa le mai combin???
va pup pe taoteeeeeeeeeeee!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI tuturor copilasilor si parintilor cu suflet de copil!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mie-mi bubuie toti creieriiam fost in parc la sebastian unde este organizat un spectacol cu si despre copiidar sonorizarea este la pamantnu am rezistat prea mult si am venit acasa, dar ma bucur ca astia mici s-au simtit bine...ruxi vroia si ea pe scena sa danseze...ce m-oi face eu cu fata asta
georgi, inca esti in "lectie" tin pumnii
ma duc sa lef ac sa pape piticilor si sa-i culc sa fie fresh la petrecere
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Georgi, ma alatur si eu fetelor care iti tin pumnii sa fii la inaltime acolo, la scoala!!!

Mergi la inceput