casnicute sexy (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor vad ca nu raspundeti la apel
fug la tv, ma bag la un film
noapte bunasi somn usor tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Fetelor va .Acum ne-am adunat si noi pe-acasa ne-am spalat toti si maimutzul a intrat la nani.
Doina ma bucur muuult pentru voi.DD ti-a ascultat rugile.
Va pe toate ca-s tare obosita si maine dimineatza o intindem la socrela cu parintii mei ca-i sarbatoare mare
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

neatza
am pregatit pt. voi.
va doresc o duminica placuta

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor!

Intru si eu pe fuga...tot cu mutatul,cu chefuri si cu plimbari....a fost sotul cam mult pe acasa si am umblat...imi era tare dor de voi

Am citit tot...LA MULTI ANI DOINA!..scuze de intarziere!.. si multe ...ma bucur din suflet ca visul se adevereste!!!...felicitari pt bani,sper ca totul sa fie bine pana la sfarsit!

DANELUTZA...tare scumpa puiuta ta cu fumatul

MIKI,nasol cu seful ala...eu una i-as zice direct...in orice caz nu mi-as lasa munca din cauza unui dobitoc...l-as respinge hotarat si i-as zice cateva sa ma lase in pace... si sper sa iasa bine pt tine pana la urma!!

IOANA si sanatate multa la puiuti!

Felicitari copilasi de DANA_CH si BIANCA!

pt toate fetele si un week end placut!...aici e sarbatoare luni deci e week end prelungit liber,asa ca parca vad ca iar petrecem

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

buna dimineatza si de la noi, va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

-ici la sexoase si o duminica placuta.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

sexoaselor, pe unde sunteti?
ai mei copilashi dorm si eu am pus o pizza in cuptor apoi iesima fara...mama si tata ziceau sa-i ducem pe-astia mici la circ...dar nu am chef...mi-e lene

monica

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

MIRELA ai dreptate. dar daca gasesc un job mai bun plec.
ah... azi am primit noul plan de munca siiiiiiiiiiiiiiii am onoarea sa lucrez joi, vineri si sambata noaptea joi noaptea facem inventar. ghiciti cu cine lucrez noaptea? daaaaaaaaaaa cu el .
mai stau un pic prin zona. imediat ajunge juniorul ( e tare fericit ca iese diseara cu tat-su in oras)
MONICA plecati la circ?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela spor la treaba si la noi miine e sarbatoare, deci... toate magazinele inchise .

Miki ai vorbit cu sotul tau de situatia asta ?Poate ar trebui sa stie si el Cit despre sef, ai grija ca cine stie de ce e in stare cind ii place o femeie frumoasa. Parerea mea, joi cind te duci la serviciu, imbraca-te bine din cap pina in picioare, invelita cit mai decent si sa nu se vada nimic ispititor, baga-ti o fata din aia suparata rau pe viata, iar la orice abordare de cafea sau alte chestii, raspunde-i in doi peri ca sa priceapa . Nu-i usor dar... trebuie sa-ti iei masuri de precautie.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput