casnicute sexy (123)
Raspunsuri - Pagina 15

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Nu mai are
Acu' nu fi rea si da-l si tu pe-al tau macar o tura![]()
Dar are si al ei mustata ?

pufymic spune:
fetele!
Doina ma bucur din suflet pentru voi!!!!!
Si pentru voi toate, ceva de descretit fruntile:
Compunere a unui baiat de 9 ani despre Reproducere: Cititi traducerea, MERITA !!
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.
EDUARD"
PS.Noi suntem tot asa....diseara mergem la dr!
Eu

Danelutza spune:

mikiriki spune:
de cand m-am trezit tot cu tel. in brate . se va schimba ceva. am dat eu startul nemultumirilor si acum au inceput si restul colegilor.
Danutza , multumesc.
merg la dus. nici macar fata nu mi-am spalat-o.
sunt prin zona
Miki

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza

Miha

Danelutza spune:
Ioana am cetit tot, foarte interesant
Cuscra sa-ti treaca sperietura, nu de alta, dar eu stiu ca atunci cind te sperii prea tare, poti face pipi noaptea in pat
Miki foarte frumos ceea ce-am primit de la tine si cit adevar. Ufff, as vrea sa fie si barbatii macar pentru o zi femei, sa vada ce si cum si cite au de facut.

mikiriki spune:
am terminat curatenia in bucatarie si birou. offf cat mai am. la cumparaturi nu mai ajung azi. ramane pe maine cand am si masina la dispozitie.
Danutza, mi-a placut foarte mult. cat adevar....
va invit la o cafelutza de dupa-amiaza :)
Miki

Danelutza spune:
Io tocmai am servit un capuccino , iar la tigari nu ma bag, ca n-am loc de Isabella