casnicute sexy (123)
Raspunsuri - Pagina 13

monica-elizabet spune:
cu-cu...pe unde sunteti
lor?
azi am fost cu copilashii la tuns, am uitat sa va zic... si eu la epilat...in seara asta vreau sa ma si shamponez(tot roshcata, numai mintea mi-e de blonda)
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

doinabita spune:
Bau!eu sunt aici cu vopseaua in cap, tot roscata ma fac, doar e culoarea mea naturala, acum ascund firele albe.Cine mai vine sa ne cinstim putin?
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

monica-elizabet spune:
doina, beau si eu un paharel...asa inainte de culcare
drum bun sa ajungeti cu bine si sa va intoarceti cu vesti buneeeee
noapte buna tuturor sa aveti un somn usor
monica

Danelutza spune:
Doina drum bun miine si Doamne ajuta !
Monica te vopsesti acum ca ti-a plecat soata, ce ginduri ai nebunateco de una singura ?
Cuscra i-am explicat si eu cum m-am priceput la motata, ca deh clopotele de la biserica le aude tot timpul si se teme de ele, asa ca ding-dong a priceput ce e, iar cu fulgerele... hm, mi-a venit sa le aseman cu luminarile, tot de acolo mi se trage, adica de la biserica
Dana ch
Andreea
Liano astazi ne ne saluti ?
Sim ce-ti mai face burtica ?
Mirela sa inteleg ca esti ocupata cu mutatul, de nu apari pe aici. Spor la mutat si te asteptam cit mai curind.
Miki unde-ai disparut ?
Alina sa faci si pentru mine o cafea miine dimineata, daca tot esti in concediu
Olga ce mai faci, socrii sint tot in vizita, nu te lasa sa ne saluti si pe noi ?
Ioana cind le saluti pe vecinele tale de localitate, da si la noi un semn .
-ici la pitici.
Georgi acusica vine vacanta, cu trenul din Franta.
Bianca -ici la tine.
Fetelor, sint grasa ca o... nu spun cuvinte urite ca nu-i frumos, vreau sa tin si eu cura de slabire de pe forum, aia de cinci saptamini, daca reusesc... fotomodel ma fac

mikiriki spune:
waw Doina ce veste minunata.
am 2 zile libere . acum beau o bere si in sfarsit am luat calc. in brate
Danutza, eu am slabit 2 kg sapt. asta.
Acum va spun POVESTEA
E vorba de seful ala. A inceput sa ma streseze la culme. In urma cu ceva timp am lucrat impreuna. Ma sacaia tot timpul, ma tot atingea -el zicea ca din greseala, imi zambea, arunca vorbe aiurea. Intr-una din zile a venit o prietena la mine la munca si m-a intrebat daca am chef sa iesim la o cafea dupa ce termin munca. am iesit cu ea, iar a doua zi m-a intrebat tipul daca am fost si eu amabila i-am raspuns ca da. cica si-a facut griji pt. mine c-a inceput sa ploua si cine stie cum am ajuns acasa. i-am raspuns c-a venit sotzul dupa mine , el s-a schimbat la fata
buuuuun. continua sa lucreze cot la cot cu noi. de ce? habar n-am. incepe sa ma scrie cu pixul pe mana: cica asa ma duc direct acasa nu la cafele sau disco . i-am raspuns ca atata timp cat sotzul meu nu se streseaza pe tema asta de ce-ar face-o el. n-a zis nimic. ahhhhh ma tot suna cineva cu nr. ascuns si acasa cand raspundea sotzul nu zicea nimeni nimic. mi-am schimbat nr. de tel si numai persoanele apropiate au nr. meu. intr-o zi mi-a spus ca m-a sunat si aveam tel. inchis. de ce? i-am zis ca am alt nr. de tel, el: si cum? nu zici nimic? cum dau de tine daca se intampla ceva si trebuie sa te rog sa vii la munca. i-am raspuns ca nr. de fix a ramas acelasi si poate suna oricand are nevoie sa merg la munca. m-a tot stresat in continuu, intr-o seara cand am mers acasa de la munca mi s-a parut ca-i vad masina in zona noastra. am tras o spaima. au inceput sa povesteasca cat de bine se simte el cand lucreaza cu mine, cat de bine imi fac treaba etc, si normal c-au aparut barfele. si io credeam c-am scapat. intr-o zi eram in pauza si o colega imi spune sa-mi iau gandul de la el ca ea e cu el si ca se iubesc, ca pe ea n-o intereseaza ca el e insurat si are familie blablabla. am ramas muta. i-am spus ca n-a nimic cu el si ca eu imi iubesc sotzul. la care ea imi spune ca poate eu nu vreau nimic de la el, dar el sigur vrea si nu se lasa pana nu obtine ce vrea. i-am zis ca nu si-a gasit persoana potrivita pt. ca eu nu sunt interesata de el.
eram disperata. nu aveam cu cine sa vb in afara de prietenele mele Denise si Miro, cu sotzul nu puteam pt. ca-mi era....nu stiu...imi era cumva, cu sefa noastra de personal iar nu puteam vb pt. c-a fost in concediu ( azi a revenit si i-am povestit TOT). in fine n-am mai lucrat cu el pt. ca mi-am schimbat turele. azi ne-am intalnit intamplator si mi-a zis ca abia asteapta sa lucram duminica impreuna . am incercat azi sa-mi schimb tura de duminica ,dar nu vrea nimeni.
sapt. viitoare sefa va clarifica totul. abia astept. daca nu se schimba nimic va trebui sa-mi caut alt job
Cam asta a fost povestea pe scurt. nu mai vreau sa-mi amintesc.
sper c-am fost cat de cat coerenta
Va pup pe toate, 2 zile nu scapati de mine
Miki

monica-elizabet spune:
neatza sexoaselor,
poftiti la cafelutza
Doamne miki prin ce treci...
monica

Liana30 spune:
Doinaaaaaaaaaaaa "La multi aniiiii!!!"
iertare da ieri am uitat ca vaca
fetelor nu mai am timp de aceea nu mai intru..da pe urma nu mai scapati de mine
va pupacesc pe toateeeeee..fugggg ca azi duc veselasi azi vine si dormitorul
Doinaaaaaaaa tin pumniiii ...oauuuuu super vestea..abia astept sa ne dai vestea ca gataaaa plecati spre China..asa cum i'am spus ieeri si lui Dan..nimik nu va mai poat opri..gataaa s'adat startul
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

mariussimiuc spune:
Helau!
Azi sunt stresata si cu emotii in ... Trebuie sa facem vaccinul si eu nu pot fi alaturi de el...
Va merge doar cu tati...
Sper sa nu ma sune doctorita sa-mi spuna sa vin sa-l culeg de pe jos...
Pe tati!
Miha si Robert

monica-elizabet spune:
miha, oricum e un curajos ca a acceptat sa mearga singur cu robert...al meu sotz cred venea dr-ul acasa sa le faca vaccin astora mici zicea...tine-i tu ca la mine se uita urat
pe tine oricum te iubesc ca esti mama lor
cica pe mine prind oftica
bafta multa la vaccin si sa nu faca febra duparobertelului
liana, spor la carat vesela(sa ramana tot atata sa nu se faca mai multa)sa stapaniti sanatosi dormitorul(cuibushorul)
monica