casnicute sexy (123)
Raspunsuri - Pagina 11

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Danelutzoooo citez.."o pup si pe fata aia cu fetita dulcee..dulce de trage din tigara ca mineee"incheiat citat de grasu

Danelutza spune:
Cami nu mai dai pe la noi, schimba omul de zapada de pe mess, ca a venit vara , baga si tu o tipa bengoasa ca a Bananei. Stii ce-mi place la voi, cind dispareti, dispareti amindoua, sigur nu sinteti vecine de bloc ?
Monica bine ca a ajuns sotul tau cu bine, cit despre telefon... hmmm, acum o sa-ti faci si carnetel, ca sa-l ai in caz de nevoie
Cuscra si la mine-i cald, cald de nu se poate respira, acum tuna si fulgera, sper sa vina si ploaia. S-a speriat Isabella si nu mai vroia sa faca nanita in patutul ei, asa ca am mai tinut-o in brate vreo 10 minute, timp in care i-am explicat ca tunetele sint "ding-dong" de la biserica, iar fulgerele, Doamne-doamne care aprinde luminari. Mama, ce explicatie i-am dat copilului, important e ca a priceput ce-i cu tunetele si acum doarme.

Bimilit spune:
LA MULTI ANI!!!!
DOINA
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

mikiriki spune:
La multi ani Doina !!!
www.youtube.com/watch?v=GZBLO2dJAWw" target="_blank">dedicatie
Miki

alexa si mami spune:
neata!
LMA DOINA!!! sa-ti dea DD multa sanatate si multa putere in continuare. in curind o sa iasa soarele si pe strada voastra
in sfirsit a iesit soarele si la noi, ca de simbata ne tot ploua. de miine sunt in cm, azi mai muncesc putin

doinabita spune:
Multumesc mult fetelor!!!Miky, mi-a placut mult dedicatia!!!
Liana, ce frumos o sa fie in casa noua, cu totul nou!!!O sa va servesc mai intai cu cafeluta si suculet ca e dimineata!
iar diseara o sa ne cinstim cu beuturi!!!Poate primesc azi vestea cea mare!!!daca ma suna va zic imediat!!!pana atunci va pup pe toate!!!!!!!!!aoleu am facut 45 anice baba sunt
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

georgi75 spune:
Neatza.
LA MULTI ANI DOINA.Multi ani inainte sanatosi alaturi de toti ai tai.
Liano sa vezi ce te inveti tu la bloc si acolo ramai .Mai gaseste o pila sa bage netul mai bine.
Danelutza te-ai prins .De la mine a invatat sa o palmeze
Bey de maine pana marti am si io o mini-vacanta.Pentru ca maine sunt cercurile pedagogice dar io o sa trag chiulul .Sa nu ma spuneti.In seara asta ma duc sa-mi iau pitica de la tara si stam acasa ca boieroaicele paaaana marti.Mai am saptamana viitoare si pe urma incepe luna iunie.Pe 1 iunie am lectia deschisa
si apoi incep petrecerile.Banchete la scoala, aniversari multe printre care si colegu.Viatza vere....
Hai pupici.La mine-i soare acum dar pe mai tarziu cine stie ce vine.

Danelutza spune:
La multi ani, Doina !
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii cit mai multe, fericire si numai zimbete.

pufymic spune:
LA MULTI ANI DOINA!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta! sexoasele!
Eu foarte greu mai apuc sa intru pe net din cauza ca nu mai am timp!Da' nici sa mor! Cel mic acum trece prin faza de maimuta ca toata ziua ar sta atarnat de mine....cel mare trage si el de mine sa-i citesc, sa ne jucam, sa povestim....!Si de ieri sunt ambii raciti....cu muci, tuse...tot tacamul!
De tinut pasul cu voi nici vorba!Nici macar la citit!.....
Sper ca nu va suparati pe mine ca voi intra mai rar...
Va pe toate!
Eu

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DOINA!
Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplinesca!
Miha si Robert