Relatii virtuale

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexandra_w spune:

Interesant subiect si in concordanta deplina cu ceea ce traiesc acum. Am cunoscut doi tipi pe internet, primul s-a dovedit a fi un mare mincinos. Am vorbit 4 luni si eu ajunsesem sa tin mult la el. Am suferit mult cand ne-am despartit si am facut marea greseala de a sta la taclale cu un alt tip, tot pe net, insa pe atunci spuneam ca nici nu vreau sa mai aud de o alta relatie, dar am uitat cat de vulnerabila eram atunci. Cu acesta am vorbit din luna iunie, la inceput pe mess, apoi la telefon. Nici unul din noi nu-si dorea o relatie, am convenit sa fim doar prieteni pe net si atat. Dupa vreo luna i-am dat nr de tel, dupa vreo doua luni am acceptat sa iesim la o cafea. De vazut nu ne vedeam prea des, cam o data pe saptamana, dar vorbeam la telefon si cate 3-4 ore/zi. Am ajuns sa ne cunoastem mai bine si in octombrie am schimbat prietenia pe o relatie (sau asa credeam eu). Ne-a fost foarte bine cat am fost impreuna, doar ca timpul lui liber era mereu o problema. Are si o meserie care ii ocupa mult timp, acum cred ca el se ascunde in spatele acesteia. Ideea e ca in urma cu 2 saptamani a plecat la munte cu fosta nevasta si cu fiica lui, iar cand s-a intors era altul. In saptamana care a urmat relatia noastra s-a terminat. Eu am aflat abia dupa cateva zile ca el hotarase sa-i puna punct. Ideea eca nu inteleg nici acum ce s-a intamplat. Mi-a zis ca la munte nu s-a intamplat nimic intre el si fosta, dar eu stiu ce-am simtit cand l-am vazut dupa acel week-end. Era altul.
Am sentimentul ca a facut totul sa ne despartim, dar nu inteleg cum se poate schimba cineva peste noapte. Seara dinaintea week-end-ului am vorbit vreo doua ore la telefon, a ramas ca ma suna adoua zi ca sa stabilim la cat ne vedem. Nu m-a sunat trei zile, si-a inchis telefonul. Iar eu, ca o proasta ce sunt, ma gandeam ca i s-a intamplat ceva, eram ingrijorata.
Multe lucruri din timpul relatiei noastre imi sunt neclare: nu i-am putut cunoaste fiica pe care o creste el, nu m-a invitat niciodata la el, desi el la mine a fost in nenumarate randuri, nu am petrecut macar o seara impreuna, nu mai zic de un week-end...mereu era ocupat cu cate ceva, ba serviciu, ba parinti...Nu v-am spus ca eu am 35 ani si el 38. Ceva nu mi-a sunat prea bine. Ma facea sa cred ca-si face planuri pt noi( petrecerea de sfarsit de an de la el de la serviciu unde urma sa mergem impreuna, o seara a noastra peterecuta la el care n-a mai avut loc pentru ca s-a certat cu fosta care nu voia sa tina copilul in acea seara, etc) pentru ca in ultima clipa sa contramandeze tot.
Ideea e ca el mi-a redat increderea in mine si m-a facut sa vad ca barbatii pot fi si altfel, ca unora le pasa, ca simt, ca-si doresc sa fie fericiti, am crezut ca el este un astfel de barbat, stat langa mine atatea luni si am crezut ca ma vrea cu adevarat. Au fost doar vorbe frumoase si multe minciuni? Acum imi vine sa mor, nu mai am liniste, ma simt iar tradata, badjocorita si ma intreb: de ce eu? cu ce am gresit? asta e pretul pe care il platesc ca am fost sincera si mi-am deschis sufletul in fata lui?
Nu mi-am dorit decat sa fim fericti, sa avem o familie, doar atat. N-am crezut ca e imposibil...se pare ca e...
Cum sa mai am incredere in cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

bun venit pe DC,Alexandra
daca erai mai tinerica ziceam ca esti putin cam naiva
eu doar atat m-am gandit sa scriu citind povestea ta:aveam o matuse care mi-a spus o data o vorba de bine "daca un barbat are weekndurile si sarbatorile ocupate ,lasa-l ca nu e de tine!"....
de aici poti sa deduci si tu cam cat de "despartit" era de fosta

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Alexandra, eu cred ca cel de-al doilea nu prea a fost sincer cu tine; ori nu era despartit definitiv de nevasta, ori mai avea si pe altcineva pe langa tine si d-aia nu risca sa te duca la el sau sa faceti prea mult chestii impreuna; te tinea mai mult ascunsa, "pentru el". Probabil ca sentimentul tau nu a fost gresit, noi femeile simtim multe chestii de genul asta... probabil ca pentru el ai fost, din pacate, doar o aventura din felul in care prezinti tu situatia. Toti suferim la un moment dat in viata - unii mai mult, altii mai putin. Important e sa nu iti pierzi speranta si optimismul ca este cineva acolo potrivit si pentru tine, sa nu iti pierzi puterea de a iubi si de a te lasa iubita. Ai fost deceptionata ... de 2 ori la rand. E greu si trist sa treci peste asa ceva, te gandesti ca nu o sa mai iubesti niciodata, ca nu poti sa fi fericita cu cineva etc. Cati dintre noi nu au gandit asa macar o data in viata? Dar ne ridicam si mergem mai departe pentru ca .. vine de la sine si pentru ca avem nevoie de iubire in viata noastra.
Capul sus, o sa treaca si o sa te simti pregatita pentru o noua relatie mai devreme sau mai tarziu

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Violeta 69, multumesc de raspuns... am 35 ani, ma consider o femeie desteapta si cu capul pe umeri...am fost sincera cu el de la inceput si asta i-am cerut si lui....am vrut sa cred ca mai sunt si barbati seriosi, am vrut sa cred in el, mereu imi reprosa ca nu am incredere, ca tot ce face el pentru noi nu are nici o valoare pentru mine, ca nu cred nimic din ce-mi spune, etc...Am vazut ca de fiecare data intervenea cate ceva, mi-a trecut prin cap ca ceva nu-i in regula, l-am intrebat si mi-s spus sa am rabdare ca suntem la inceput si ca lucrurile se vor aranja in timp si pentru noi.
Sunt atat de dezamagita. Ma asteptam la asa ceva de la oricine, dar nu de la el, nu ma asteptam sa ma calce in picioare in halul asta. Offfff!!! Doare atat de rau....

Mergi la inceput

MadameBovary, iti multumesc pentru vorbele bune, din pacate acum nimic nu-mi suna bine. Si eu cred ca am fost doar o aventura pentru el, dar ma intreb cat de diabolic poate fi un barbat sa profite de slabiciunea unei femei, sa-i castige increderea, s-o caute luni de zile, sa-i ofere atentie, pentru ce? Doar pt sex?
Ieri a venit la mine sa-mi spuna ca-i pare rau, ca nu poate da timpul inapoi, dar ca nu-si cere iertare pentru ca ceea ce a facut e de neiertat si chiar daca eu l-as ierta nu se poate ierta el.
Cu alte cuvinte, mi-a spus clar ca nu ma mai vrea!! Dar mi-a cerut sa-i permit sa ma mai sune pt ca-i pasa de mine.
Daca el mi-a facut asa ceva, in cine sa mai cred?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Daca el ti-a facut asa ceva inseamna ca e un nesimtit; asta nu inseamna ca toti barbatii care au mai ramas sunt la fel sau sunt tot atat de nesimtiti ca si el. Si da, barbatii pot sa faca extrem de multe pentru sex si mai ales sa minta si sa joace teatrul foarte bine. Depinde cat de determinati sunt sa obtina ce vor. Banuiesc ca tu si cu el va potriveati in pat... iar daca raspunsul e da atunci se intelege de la sine de ce ar mai veni inapoi. Nu spun ca nu a avut niciun fel de alt sentiment pentru tine: e posibil, doar ca unii dintre ei sunt capabili sa mimeze orice numai ca sa ajunga si sa obtina ceea ce-si doresc. Depinde de tine daca il ierti sau il primesti inapoi... dar gandeste-te ca a fost doar o experienta neplacuta care trebuie uitata pentru ca te asteapta altele mult mai placute carora le poti da cu piciorul doar pentru ca el s-a dovedit a fi un nesimtit.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Nu mai stiu, dar iti multumesc pt sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

eu am cunoscut o gramada de tipi pe internet, la facultate eram numai fete si sa merg singura la discoteca sa agat ceva nu imi suradea. Ajunsesem sa am 22 de ani si sa nu fi avut niciodata un prieten. Toate relatiile pe care le-am avut au fost exclusiv prin intermediul calculatorului si nici nu asteptam cu lunile pana sa intalnesc persoana respectiva, dupa 2-3 zile de mess ii cunosteam si in carne si oase. Am nimerit si baieti care doreau exclusiv aventuri, si indivizi dubiosi si cam obsedati sexual, dar si multi barbati ok, cu unii din ei am ramas foarte buna amica si azi. Unul din ei s-a dovedit a fi jumatatea, stam inpreuna de 2 ani, avem un copil, ne iubim si urmeaza sa ne casatorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu am avut o perioada, acum multi ani, cand vorbeam pe mess cu diverse persoane. In timp relatiile se raceau, nu vorbeam niciodata cu persoane din acelasi oras. Cu o singura persoana am vorbit mai mult timp, chiar ne intelegeam foarte bine. El era in Bucuresti, eu eram in Iasi. I-am propus sa vina odata in Iasi, era nunta cuiva din familia mea si m-a refuzat politicos, mi-a zis ca e ceva personal, in familie. Apoi m-a invitat el undeva, pe teren neutru, la Sibiu. La momentul respectiv mi-a lipsit curajul si nu m-am dus. Dupa aceea, treptat ne-am racit. Imi aduc aminte si acum cateodata de discutiile noastre, chiar ma intreb ce s-o fi ales de el.
Stiu, in schim, multe fete care si-au cunoscut sotii pe internet, inclusiv o matusa de-a mea, si culmea, erau si in acelasi oras. Eu cred ca nu aveam spirit de aventura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Alexandra, fetelor, nu mai credeti tot ce spun barbatii, indiferent ca ii cunoasteti prin intermediul computerului sau nu, sunt in stare sa ''vrajeasca" la nesfarsit pentru a-si atinge scopul. Mie personal chiar mi se reproseaza ca nu cred tot ce mi se spune (de catre barbati evident), dar cred ca e o metoda buna ca sa nu te ''frigi''. Vio are dreptate, atata vreme cat un barbat nu iti arata disponibilitate 100% si week-end-urile e de negasit, spuneti-le pa, ca are balta peste pentru fiecare dintre noi.

Mergi la inceput