Relatii virtuale

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

iti doresc mult noroc si fericire in aceasta relatie!
si mie mi se pare ca esti cam retinuta cu ccea ce ai simtit, insa poate acum esti la etapa "sufli si-n iaurt"

numai bine!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

De ce va suparati asa?!? Poate ea se refera la cunoscutii ei, parinti, prieteni reali, nu virtuali, etc.
Si la mine a fost la fel, toti cei care ma cunosc mi-au spus sa nu ma duc.
Bine ca s-a dus si a fost bine.Sper sa continue la fel de bine.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Bepii,au fost persoane care m-au speriat in sensul ca mi-au zis pe sleau ca-s nebuna ca ma duc eu acolo si nu ma refeream numai la cei de aici de pe forum,ci si la prietenii mei,de am ajuns si eu sa cred ca cine stie peste cine dau si am ajuns acolo cu o frica reala,mi s-au sugerat tot felul de scenarii,care mai de care mai inspaimantator.A fost cat pe ce sa nu ma mai duc,atat eram de speriata.
Dar n-am interpretat asta in nici un fel,stiu ca lumea voia sa ma ajute,am spus doar ca mi-ar fi prins bine mai multe experiente pozitive ca sa prind curaj,atat,imi pare rau daca s-a inteles altceva.
Cat despre invidie,eu n-am zis nimic de asta,e ceva postat de altcineva,desi tu scrii si asta in mesajul adresat mie,insa cred ca dearChris care scrie de invidie a zis-o oricum in gluma.
Ca sa raspund si celor care mi-au zis ca nu par entuziasmata si ca sunt prea retinuta,da,sunt in etapa in care "suflu si-n iaurt",am trecut prin multe,nu ma mai arunc cu capul inainte,asta nu inseamna ca ceea ce-am trait in saptamana cat am fost acolo nu a fost ceva minunat.Insa nu am experienta deloc in ceea ce priveste relatiile la distanta si poate de aceea par mai retinuta.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eram in facultate, iar cea mai buna prietena a mea a cunoscut un tip din olanda pe net. s-a apucat sa faca cursuri de olandeza, s-au vazut, s-au placut, iar acum sunt casatoriti si fericiti, desi nimeni nu prea credea sa le fie asa de bine.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Salutare, fetelor!Si eu l-am cunoscut pe actualul logodnic pe internet,in octombrie 2006, si a venit el la mine de sarbatori pentru o saptamana de vis. Si iata-ma dupa 9 luni mutata cu el in Cipru (e grec)si insarcinata in 4 luni.De cand am ramas insarcinata, am devenit depresiva,nu a fost o sarcina planificata. El m-a facut sa-mi gasesc echilibrul cu mine insami, eram atat de fericita, pana sa aflu de sarcina..de atunci...sunt trista mereu, si ma gandesc daca am facut bine. Vreau sa precizez ca el e ca inainte, doar ca acum munceste mai mult, 17 ore pe zi, pentru a ne fi bine.Familia lui insista sa ne casatorim, el vrea, dar mie mi se pare totul prea repede, dar asta e vina hormonilor din sarcina, cred...ma rog, nu e asta subiectul...Concluzia este, ca da, se pot intemeia familii cu cineva cunoscut pe internet..pentru ca acum e altfel, te poti vedea pe cam, poti sa vorbesti cu persoana, e ca si cum ar fi langa tine, eu asa simteam...Go for it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SnowWhite spune:

Am si eu o povestioara draguta despre relatiile de pe internet. Sunt impreuna cu logodnicul meu de 8 luni si avem planuri mari . Ne-am cunoscut intamplator pe net si nu pe site-uri specializate de intalniri si alte genuri de povestioare, pur si simplu ma plictisisem si am intrat pe un chat la fel ca si el. Nu s-a pus problema de la inceput ca noi sa devenim iubiti , chiar ma bufneste rasul cand imi aduc aminte ce credeam despre oamenii care isi gaseau jumatatea pe net. In fine, ca sa ajung la subiect, prima data am vorbit despre lucruri normale de zi cu zi si treptat ne-am dat seama ca avem multe lucruri in comun si chiar ajunsesem sa tinem unul la celalat. El a venit aici in Romania si am stat o vreme impreuna dupa care el s-a intors in Usa. Acum urmeaza ca eu sa plec in state sa-l vizitez si vrem sa ne casatorim . Sper sa aveti norocul meu si inca ceva o relatie la distanta este posibila daca aveti rabdare si credeti cu adevarat in iubirea voastra, si nu lasati sentimentul de macinare ca el o sa va insele s-au ca face nu stiu ce.
Cel mai bine este sa-ti urmezi sfaturile inimii, nu ce spun ceilati din jur referitor la relatiile de pe internet.

Si mai ma deranjeaza faptul ca majoritatea cred ca persoanele care isi gasesc jumatatea pe internet arat cat de cat rau si nu au incredere in fortele proprii , nu este adevarat, poate in alte cazuri , dar nu al meu si sunt sigura ca mai sunt si alte persoane care se ragasesc cat de cat in ceea ce am scris aici.
Bafta tuturor!

Pupicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Si eu mi-am cunoscut sotul pe internet...Sa va spun...s-a intamplat acum 2 ani si jumatate.Intr-o zi eu lipsisem de la scoala si cautam cu disperare pe mirc cativa de pe la mine din clasa sa vad ce teme noi aveam...el m-a abordat primul...am vb inocent la fel ca si celelalte converatii..pana cand a inceput sa ma sune...si uite asa s-a legat "{ceva}" intre noi...Apoi eram evident iubita lui si el iubitul meu...deci deja avea responsabilitati fata de mine..si eu de el..din momentul acela nu m-am mai uitat la baietii care roiau in jurul meu...astfel am ajuns aici alaturi de el.Parintii mei il iubesc la nebunie(si eu ).Desi diferenta dintre nou este de 16 ani insa tot eu sunt "cococu casei".ne iubim neconditionat.Am renuntzat la tot pentru el...la viatza mea...mai mult i-am mai daruit o viatza...Cu fiecare zi ne iubim tot mai mult...desi cateodata imi vine sa-i dar pentru asta il iubesc si mai mult...e atent...si desi ne apropiem de 2 ani de casatorie inca avem aceasi fiori...Sa va spun...cand am nascut noaptea nu a stat cu mine in spital nu avea rost iar mesajele pe care mi le trimitea erau ceva de genu..."casa-i atat de goala fara tine...ma simt singur...mi-e dor de alinarea ta dar rabd pentru ca stiu ca vom fi trei la intoarcerea ta si asta ma face mai puternic sa trec peste dorul tau nebun.."Si ar mai fi multe altele...Acum ne iubim in trei Uneori stam si ne gandim daca in clipa aceea eu nu eram online sau el...astazi nu mai eram parinti si numai aveam bijuteria asta mica...ciudata mai e soarta asta...

Mergi la inceput

N-am mai scris demult aici,iar acum probabil ar trebui sa schimb titlul subiectului din "Relatii virtuale" in "Relatii la distanta".
Noi tocmai ne-am vazut a doua oara,a fost el aici,a stat destul de mult,aproape 3 saptamani,iar acum trebuie sa ne hotaram ce vom face in continuare.Nu e deloc usor sa pleci si sa lasi tot,voi cum ati procedat,v-a fost greu sa luati hotararea de a pleca?Stiu ca fiecare situatie in parte e diferita,dar pur si simplu simt nevoia de a vorbi cu persoane care au trecut prin asta.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mie nu mi-a fost greu sa plec.Mi-am luat 2 sapt de concediu de la servici, in caz ca nu ne intelegeam sa vin inapoi.Dar a fost exact asa cum mi-am imaginat ca va fi si nu m-am mai intors inapoi.Mi-am sunat seful sa ii spun ca eu nu mai vin inapoi la servici ca sunt in alta tara si ca nu ma mai intorc.Seful suparat foc dar mie nu mi-a mai pasat de nimic.Chiar a fost haios sa citesc mailurile lui suparate ca ce proasta sunt ca mi-am gasit barbat texan ca sunt toti niste prosti(sotzu saracu student la Harvard numai prost nu e LOL)...bla bla.A fost foarte suparat dar nu ma puteam astepta la altceva de la un francez...LOL

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Cred ca mie imi trebuie mai mult timp ca sa-mi dau seama daca merge,iar de la serviciu nu mi se dau decat vreo 30 zile de concediu fara plata si recunosc ca mi-e greu sa renunt la o slujba sigura ca sa plec undeva unde nu stiu cand imi voi gasi o slujba.Poate e si varsta,cred ca la 20 de ani mi-ar fi fost mai usor sa renunt la tot.In plus,eu am si un baietel.
Blackpanterro,tu esti foarte departe,eu trebuie doar sa ma mut la 2000 km mai incolo si tot ma codesc,nu stiu ce-as fi facut daca era vorba de celalalt capat de lume :)
Editez,ca acum am vazut ca nu esti chiar asa departe,doar sotul e texan

Poze

Mergi la inceput