Proces de calomnie - se poate?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Prin faptul ca Basescu a insultat Parlamentul (spunand ca parlamentarii fac legi pentru hotzi) si toate astea FARA DOVEZI, implicit m-a insultat pe mine ca alegator, caci Parlamentul ala, bun rau, ma reprezinta si pe mine.

Ce zici de legea prin care cei care au luat credite de la Bancorex si Banca Agricola nu mai trebuie sa le dea inapoi? E vorba doar de minuscula suma de 1,5 miliarde de euro pe care parlamentul nostru dragut i-a oferit cadou catorva "ingerasi", promulgand o lege de stergere a datoriilor.

Oricum, ma repet, nu vreau sa transform topicul in polemici pro si contra basescu, sunt destule locuri unde se poate face asta, vreau ceea ce vor majoritatea, parlamentul sa fie tras la raspundere pentru actele lui. Dar citind link-urile date de Medeea, imi dau seama ca e aproape imposibil sa acuzi de calomnie pe cineva din politica in tara asta.

Totusi, de ce altceva ii poti acuza (pe ei, ca parlamentari, individual, ca presupun ca de parlament ca institutie nu ne putem lega), si care-i procedura ca procesul sa se judece-n afara?

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by mamaruta

Nu sunt jurist, dar sunt perfect de acord cu ideea de a putea plati pentru orice prostie pe care o fac.
Ma uitam ieri la geoana cand a iesit de la vot a spus raspicat ce a votat, ceea ce e impotriva legii referendumului, dar un batranel de 80 de ani care a vrut sa voteze cu copia dupa buletin l-au dat ca vrea sa faca frauda electorala.
Eu nu vreau sa aud ca o sa-i plateasca la alegerile vitoare, pentru ca atunci cu un mic si o bere se rezolva multe
Asteptam juristii sa ne lumineze

Alina, in Ro, sunt valabile si buletinele de identitate , eu de exemplu am unul pentru ca e valabil pana in 2009!

Mamaruta,
Eu am vazut cind a votat Tariceanu.Intimplator eram pe Realitatea.Nu avea carte de identitate ci buletin din ala vechi,cu 2 poze(una din tinerete ca se amuzau si tanticile de la biroul de votare)si una,probabil,mai actuala dar nu prea...avea paru'negru si acum e grizo'bine.S-a foaaarte minunat tanti de la birou ca premierul nu are carte de identitate...mai sunt in Ro valabile buletinele vechi sau tot omu tre'sa aibe carte de identitate?

Da,cea mai mare gogorita mi se pare cu "Basescu nu poate sa vorbeasca decit in numele a 30%din romani"...pai restul de ce nu au mers la vot,frate???Oricum,Mickyyy,sunt de-acord cu tine ca cei care vorbeau cum au facut-o si cei care raspindesc aberatiile astea mai departe is oameni mici...

Nu sunt jurista si nu ma pricep dar la cite procese de calomnie ar fi necesare ar ramine oligarhii fara parale .

Alina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

mda, si eu pe aici, dupa ce m-au apucat toti nervii si m-am certat cu barbate-meu si cu copilul mare ca am ajuns prea tarziu la vot..adica Teo dormea si s-a trezit abia la 19, am imbracat-o urgent si -am plecat cu masina , norocul nostru-o sa vedeti de ce, la sectia de votare unde votam de ani de zile..si surprize...nu tb sa votam acolo..ok, zic da unde , pai stati sa ne uitam..si zice..Calea X nr. 18 se incadreaza la sectia 11xx, Scoala Y...ne spune ca este pe unde nu foarte departe..plecam in viteza de melc, ca toata lumea era pe strada..si dupa ce cautam 15 min acolo unde nu era sectia de votare, pana la urma o gasim prin mijloace proprii, la cateva strazi distanta de unde ni se spusese..bun, intram, io cu capsa pusa..intrebam, suntem indrumati catre o sala de clasa..dar suprize..nici aici, ca sunt numai numere impare 1-19 si 18 e par..bun..da unde...Tanti sefa de urne pe acolo, da un telefon si ne lamureste : la mai multe strazi distanta, undeva pe acolo..plecam in tromba...deci noroc cu masina, gasim pana la urma scoala, sectia de votare..brrr. e 19.55..nu se mai voteaza...ca se inchid urnele...mai am putin si strang pe cineva de gat..asa ca le spun ca-i reclam la B.E.M. daca nu ma lasa..asa ca ma lasa, ce sa faca, te pui cu nebunul.....si m-am linistit, insa toata balba asta era sa ma coste votul, chit ca poate nu era asta votul suprem, era al meu...sac...si-am vrut sa mi-l asum...si numai faptul ca am luat masina, desii era in principiu vorba de distanta mica, mi-a salvat votul, ca si incapatanarea mea proverbiala apropo de ceva ce mi se cuvine...si ptr asta, sigur i-as da in judecata pe cei ce-au organizat acest referendum..pe parlamenari...cei 322....nu va spun ce le-as face ca as fi acoperita de beep-uri...si mi-as primii un avertisment

Mergi la inceput