Piticlonti de iulie-august 2004 (221)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare gagici !
Am pozici noi, daca vreti sa o vedeti pe Giulik

Mey, am citit ce ziceti despre haine ... ei bine, io nu suport sa-mi cumpar haine, nu supooort, am alergie sa incerc, probez, orice. Nu stiu dc mama frasului sunt asa Insa gasesc o placere deosebita sa-i cumpar Giuliei hainute

Sunt prin zona ... rupta de oboseala si fara kef ...
Va pup pe tuoateee

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

buna fetele!

Avem si noi poze prospete ca sa nu ne uitat de tot.

http://family.webshots.com/photo/2298634750084822059WSTzGW

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...vazut pozici cu copii frumosi,Gizmo cu animalutzele,ce cuminte sta el la nani,o fetita cu coditze ochioasa rau si o mamica tare sexoasa..btw am si io o curiozitate,Dana si Olivia cam cate doamne sunt imbracate in rochii acolo pe la voi?...io cat am stat un an la Paris n-am vazut decat foarte rar si numai negrese!
Meii nici io nu-s fan cumparat haine si in special urasc sa probez papuci...in schimb mandra este innebunita,i-am luat ieri o pereche de slapi cu "iepurash,ash,ash"si topaia pe strada cu ei in mana era asa de incantata
Dana pana la urma unde a dormit sotiorul?..al meu si-a invatzat lectia bine si suna de fiecare data cand intarzie si uite asa mi s-as dus veste ca-s nevasta
Sa avem o zi usoara si scurta

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Vazut poze cu Gizmocea si animalutele aliniate pe perna, vazut Giulik - frumoasa ca intotdeauna (zau daca inteleg de ce nu mai vrei sa faci inca un bb!!), vazut si sitemul solar si artistii lui biluta - mai sa nu-mi spui ca desenele sunt ale lui Edi...
Dana - urmarea aventurii de aseara??? Hai sune-ne ca suntem curioase ce fata a facut sotul?
Rox - vorbesti de lucruri sfinte...eu am o "problema" cu pantofii...noroc ca nu am prea mult si prea multi bani de dat pe ei, dar cred ca umpleam ceva dulapuri cu ei...
Kim - stiu, si eu tot ciine as fi vrut sa-i iau dar nu ma simt in stare in apartament - asa ca aminam pina la aniversarea de anul viitor ca sper ca pina atunci sa fim la casa cea noua! oricum am retinut si ideea cu dvd playerul dar pe aici nu am vazut asa ceva.

Si mie imi plac rochitele - si sunt de acord cu Dana ca poti gasi modele pe orice silueta dar uite ca pe la noi pe aici nu prea gasesti...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gata, am vazut si io pozici cu Gizmo (ptiu, ptiu da` frumos mai e) si cu Edi cu Ana (moama da` iscusiti mai sunt, niste adevarati artisti si sunt taaare frumosi).
Leeloo - esti o draguta, ca de obicei Poi voi mai face un bb, de fapt am zis ca fac gemeni, dar peste vreo 2-3 ani, zic io. Deci pana tunci fac galerie pt tine si restul de fete curajoase !
Mitzu - am tot uitat: mergeti la concert ??? Ca stii ... ati fi putut veni la Budapesta dar eu nu am stiu

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

leelo--- as fi vrut eu dar nu e cazul inca... desenul e al Anei , el a mozolit doar la bile. de altfel scrie la poza acui e lucrarea.
Mamagiuliei-- am vazut si eu fetita cu codite si imi place si parculetul de la voi

Vazut si UKA pe ponei,initial am vazut o fetita blonda si cu parcret si credeam ca nu mai vad bine ce mult s-a schimbat dar apoi l-am descoperit si pe el in alta poza; placut si vizita la animalute cred ca si lui Edi i-ar place am fost la tara si tare incantat a fost de toate animalutele pe care le-a vazut;

Andrias-- si cumnata mea are probleme cu talasemia si e in 24 de sapt. si e optimista asa ca fi si tu la fel ca tare bine e cu 2 copii( vb. din propria mea experienta)

Roxanaz-- am fost in wd. la Constanta dar nu te-am zarit..... am plimbat copii cu telegondola ca am zis sa profit ca nu-i aglomerat, sotul meu nu are concediu anul acesta ca a schimbat work-ul si asa ca vom face naveta in wd. la plaja. Sanatate multa ca am citit ceva de niste bubite pe la voi.

Alice si Daria si noi am avut momente cand ne venea sa ne luam campii dar acum e ok; ne-am obisnuit si cu urletele celor mici si le ignoram, si cu lipsa de timp asa ca mai chiulim de la cele casnice (curatenie alea-alea) si ne plimbam (noroc ca suntem plimbareti amandoi) am mai lasat garda jos cu pretentiile, inchid ochi si ma fac ca nu vad si mai las copii pe la socrii, parinti si mai petrecem 2-3 ore numai noi 2 ( tare bine e )

Iar pentru restul fetelor sa stiti ca va citesc pe toate chiar daca nu prea ma invrednicesc cu scrisul, asa ca un colectiv.

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/biluta28/album?.dir=/c7c7re2

Ps. aici sunt poze de la paste cand au vopsit oua si iepurasi de ceraqmica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi hihihi chiar lucruri sfinte. sunt cuminte zilele astea zic eu te sunasem acum doua zile sa te intreb la ce agentie ati luat voi biletele pentru Elounda sau daca le-ati luat online. ca ai nostri nu mai au hoteluri in elounda si ma oftic!
Mihaela week end-ul trecut nu ma puteai zari decat prin pat, am avut enteroviroza toata familia.
nu am apucat inca sa vad poze, incerc in pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Si eu va citesc, dar printre picaturi si vad si poze, dar pana sa apuc sa comentez eu ceva se schimba subiectul

Dar azi am vazut poze si cu Andrei si cu Gulia si cu Edi si Ana si ii pupacim pe toti.

Noi am fost singure toata saptamana, dar tati este deja in tren asa ce diseara isi reintra in drepturi. Drept urmare sunt varza, seara cam ajungeam sa ma asez jos nu-mi mai simteam picioarele. Bineinteles ca am avut si incidente, luni Stefi a facut cunostinta cu muchia de la o portiera, i s-a crapat pielea deasupra sprancenei drepte, noroc de palariuta ca daca nu era mult mai rau. Dar eu mi-am mai pierdut citiva ani din viata. Marti si miercuri si-a julit genunchii (are pe fiecare genunchi cite 3 julituri, din fericire sunt in locuri diferite, ieri a vomitat (probabil de la caldura, prea multe lichide si prea multa topaiala), deci am avut o saptamana plina . In rest nu ma pot plange, eu spun ca totusi am un copil cu care ma pot intelege.

Referitor la haine si eu sunt de parere ca nu se compara calitatea de la noi cu cea de prin alte tari. Eu o rog destul de des pe verisoara mea din State sa-mi trimita haine, sunt si mult mai bune si mult mai ieftine. Asa ca si eu spun ca ideea Danei este buna, dar sper sa poata controla adaosul pe care il pun firmele distribuitoare.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi - ti-am trimis PM!
amironeanu - pup lui Stefi sa-i treaca "semnele de bunapurtare"!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput