**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

aurel_cris..................multumim de laude.bafta la FIV.tinem pumnii stransi si ne rugam sa iasa bine.

Aldolina..........bine ai venit!iti doresc ca minunea sa se implineasca cat mai repede.

mai fetelor eu am o problema.nu imi apar mesajele IOANEI.chiar daca scrie ca ultimul mesaj este scris de Ioanatugs pe 5.06.2007 la ora 2 ,cand deschid pagina,ultimulmesaj care apare la mine este scris de copilutzu.
mai pateste cineva asa?!?!?ce se intampla?

va pupic pe toate.acum fug ca trebuie sa ne pregatim sa mergem la vaccinul de 2 luni.2 luni?!?!?!?Doamne,ce-a mai trecut timpul!!!!!!

Carmen si Darius/5.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Nusy, Marusca, Carmen, multumesc pentru incurajari, sper sa fie asa si pana la urma sa mi se implineasca si mie minunea. La fel va doresc si voua.
Carmen, si mie imi aparea la fel inca de dimineata insa cred ca apare asa pentru ca Ioana a completat listutza (vad ca sunt trecuta si eu acolo), nu neaparat ca ar fi postat. Zic si eu...
Ioana, tu cand ne dai vestea cea mare?
Aurel-Cris, tin pumnii sa se prinda puiutii de burtik.

toate fetele si multa bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Carmen,asa e ,cum zice Aldolina.Ioana completase prima pagina, de aceea nu-ti aparea raspunsul ei.

Aurel_Cris: cum e? Cati embrioni ai in burtica? Bafta multa sa se prinda!

Ioana: " La Multi Ani" si multa sanatate sotului tau si..asteptam vesti bune!!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am revenit
va pupacesc pe toate.am lipsit ca nu aveam net..acu am
tin pumnii celor care sunt in focuri..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Hai,olteanco,ca te dadusem disparuta! Ne-ai lipsit! Bine ai revenit.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa'traiti am aparut stiam io ca trot intrebi de minedehhh am si io spionii meite puppp si mie mi'a fost dorrrr tarrreee de voi..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Pai...intrebam,intrebam,dar nimeni nu-mi raspundea!Asa,mai merge! Spionii se aresteaza!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Nusy multumesc frumos pentru urari si incurjari!
Aldolina bine ai venit la noi si multa bafta sa vi se implineasca visul cat mai repede!
Carmen94 da iubita, intrasem doar in prima pagina sa o modific si deaceea aparea ultima postare ca fiind a mea. Ce mai faceti tu si bebe darius???
Liana30 bine ai revenit!
Acum sa va spun si despre mine: am facut un test Sure Check ieri dimineata in z27 si a iesit cat se poate de negativ, nici urma de umbra in a doua pozitie. Iar ca totul sa fie perfect azi z28 s-a transformat in z1, ca deobicei. Nu sunt trista, deja m-am obisnuit cu esecurile si nu stiu ce-as fi facut daca era pozitiv, cred ca as fi innebunit de bucurie. Asa macar am ramas normala la cap!
Ma bucur ca am avut ieri o zi frumoasa cu multi invitati, ne-am distrat pina la 03 dimineata si a fost frumos. Acum voi lua eu o pauza de trei luni, pentru ca am facut 3 luni stimulare si ar trebui o pauza si intre timp ai voi face sotului toate analizele ca sa vedem de ce sta asa de prost la si ce e de facut. Luam in calcul un eventual FIV la Giulesti cu prof. Marinescu, dar depinde acum de cum prind programari la d-sul, ca e foarte ocupat, iar eu nu vreau sa fac cu altcineva. Consider ca printre cei mai vechi in meseria asta si ca are foarte multe reusite, asa ca la d-sul as merge pentru primul nostru FIV.

Cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

CARMEN 94,COPILUTZU,ALDOLINA merci
NUSY am 3 puiuti la purtator unul de 8 celule si 2 de 10 celule,sper ca va ramine cel putin unul lipit de burticuta mea daca vrea DD
la toate pustoaicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aurel_cris sa-ti traiasca puitii si sa stea cuminti la mami in burtica 9 luni de acum incolo! Tin pumnii iubita!!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput