**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11
Raspunsuri - Pagina 6
aurel_cris spune:
CARMEN grozav flacau ai ,sa-ti traiasca

Fetelor eu sunt in focurile Fiv-ului,sa vedem ce va iesi.

la toate fara exceptie
nusy spune:
Copilutzu, Carmen: 
Aurel_Cris: trebuie sa iasa bine!Eu iti tin pumnii.Cati embrioni ai,ai sunat?
Nusy
emi35 spune:
Buna ,fetelor!
Multumesc pt inf. de pe forum .Doresc sa te rog sa ma ajuti sa iau legatura cu MickeyD care are oobtinuta prin FIV+ICSI la sp. Giulesti cu dr. Laura Dracea si dr. Damian ( punctie testiculara - sotul ei avand azoospermie ).Sau cu Doris_71
Am si eu o situatie similara .Daca ma poti ajuta astept raspuns la catalinao2001@yahoo.com Multumesc!
aurel_cris spune:
NUSY am sunat si mi-a zis embriologista ca toti 7 sau fecundat,deci e de bine pina acum sa vedem ce se intimpla pina miine

Aldolina spune:
Buna dimineata fetelor.
Sper ca ma veti primi si pe mine in grupul vostru de pustoaice aspirante. Pana de curand am scris mai mult la capitolul FIV si pe unele dintre voi va stiu de la acel subiect. Haideti sa va spun pe scurt povestea mea:
Am 39 de ani, sunt casatorita de 8 ani, si de aproximativ 10 incercam sa facem BB, din nefericire fara nici un rezultat pana acum.![]()
La 22 si respectiv 23 ani am avut doua sarcini insa la momentul acela eram studenta, necasatorita, nu stiam pe ce lume traiesc si am considerat ca nu era momentul sa pastrez sarcinile. Ce tampita am fost
, nici nu stiti cat de mult regret,
dar asta e, nu mai putem da timpul inapoi. Cum spuneam, de 10 ani umblu la doctori: ba Filantropia, ba Minicipal, in fine, am ajuns la Giulesti - la dr. Bucur. A inceput prin a-mi cere analize hormonale, am facut ecografii, totul OK, cateva mici chistulete pe ovare dar nesemnificative. Am luat-o pe etape: primul an am facut monitorizare pentru CSD (contact sexual dirijat), imi spunea cati foliculi am, ce dimensiune, faceam pregnyl si la treaba
... N-a tinut figura, in timp am trecut la usoare stimulari, monitorizari, etc, nimic. Apoi am inceput cu IAS, in total 9 pe o perioada de aproximativ 2 - 3 ani, intre timp laparoscopie pentru decorticarea ovarelor. Nimic. Sotul OK, eu OK, si degeaba. Am facut trei FIV-uri si un ET cu embrioni decongelati si nimic.
Dr. mi-a spus ca nu mai stie ce sa faca. Saptamana trecuta la insistentele mele am facut histeroscopie si HSG, amandoua au iesit OK. In iulie am programare sa ne facem testele genetice, vreau sa-mi fac si un consult endocrinologic si asta-i tot. Nici eu nu mai stiu ce sa fac si unde sa caut. Singurul loc unde nu m-am cautat este la cap.
Cred ca acolo e problema. La Dumnezeu m-am rugat, numai eu stiu cat si cum. Ramane sa astept sa se implineasca minunea. Daca o fi sa se implineasca..... Pana atunci mi-am propus sa ma relaxez sa nu ma mai gandesc si sa ma bucur de viata cu tot ce imi ofera. E trist, e greu dar nu ne putem impotrivii destinului.
Imi cer iertare ca m-am intins atat cu scrisul...
Va doresc mult succes in tot ce faceti!

nusy spune:
Aldolina:
Bine ai venit si aici!Ufff,complicata treaba si la voi..." operatia reusita,pacientul mort".E greu de tot cand nu stii cauza,caci nu ai ce sa tratezi.Nu pot decat sa-ti urez sa ai mult noroc si curaj sa continui!
Mikishor: iti raspund aici,ca la " Azoo" as fi off-topic.Daaaaa,m-am " inrosit",ca am facut puncte....si le-am folosit sa ma "inrosesc" hihihi!Imi sta bine????? Am un aer mai optimist????
Andra: ai mai scos capsorul? Bafta multa sa fi scapat de " paraziti"!
Nusy
Marusca spune:
Aldolina. imi pare rau de ce ti s eintampla. Si eu credeam sa o sa ajung in aceeasi situatie dar se pare ca s-a rezolvat. Am auzit cazuri de infertilitate inexplicabila care s-au rezolvat dupa ce cuplul a fost la psiholog sau dupa ce au facut reflexoterapie. Cred ca este foarte important psihicul.
Chiar si la mine , la primul control de sarcina, doctorita m-a laudat sotului si i-a spus ca am fost cuminte , am facut intocmai ce mi-a spus si ca am avut un psihic bun. initial, ma intrebam ce treaba are psihicul cu sarina, dar acum inteleg ca conteaza foarte mult.
Marusca
7+
copilutzu spune:
Buna dragutzelor!!!
Crisuletzul meu drag, tin pumnishorii stransi!!!!
Sa iti ajute Dumnezeu sa se lipeasca puiutzii de burticutza!!

toooata gashca
V A

copilutz'-> Mama diminutivelor