**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Olteancoooo, unde te-ascunsasi? Nu ne mai zici nimic? Ca te dadui disparuta...si mi-i dor de tine!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Nusy i-ti tin pumnii stransi pentru rezultatul care se apropie! Am emotii eu, daramite tu!!
Nusy, Gabiu va multumsc frumos pentru incurajari!
Marusca foarte interesant ce ne-ai spus despre tine. Si pe mine m-a durut foarte tare burta doua zile dupa IA, acum m-au lasat durerile. Eu ma gandeam ca nu s-o fi spart foliculii in ziua inseminarii si deaceea ma doare dupa. Iar despre glera eu am avut-o si zilele urmatoare inseminarii si destul de abundenta, o fi de bine??? Oricum m-am bucurat mult pentru endometrul meu de 10mm, fara Climara si nimic naturist. Ma bucur mult pentru reusita ta, asta ne da mari sperante si noua celor cu sanse doar prin inseminari! Felicitari inca o data!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.27 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Da ce-i linistea asta pe aici???
Nusy cum te mai simti iubita???
Bubulina_1 ce mai faci??? Stiu ca ne citesti...!!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.28 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Ioana, din pacate am inceput sa sangerez mai tare...deci nu-i de bine...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUSY incearca sa nu te mai stresezi asa,totul va fi bine
IOANATUGS

Mergi la inceput

Aurel: Nu ma stresez,iubita,m-am impacat deja cu ideea.

Andraaa,Mikiiii: Uffff!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy nu-mi vine sa cred. Cu tot progesteronul ala si vine mai devreme decat tb. Eu tot sper untr-un BHCG bun pt ca oricum tu esti atipica. Drum bun la Buc si sa vii cu vesti bune.

Miki

Mergi la inceput

Da,mai, Mikishor, iti vine sa crezi??? Gaseste si tu o explicatie logica,daca poti, ca eu nu reusesc.Nu mai sper nimic pentru maine.Fac testul ca sa fie facut...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy , mai sunt cateva fete cu sangerare si care totusi au fost gravi (Lachi si Liana). Tu mai faci progesteronul? Zic sa nu te demoralizezi cu testul ala de urina totusi si asteapta pana maine. Oricum z 11 si pt test de sange mi se pare prea devreme.
Te imbratisez si sper sa fie totusi OK. Dc nu , capul sus si drept inainte ca odata si odata bb o sa vine la voi.

Miki

Mergi la inceput

Miki, stiu ca mai sunt fete,dar la mine parca e prea CM in toata regula...Nu mai fac progesteron pentru ca l-am terminat.Am avut,dupa cum stii, doar 10 fiole, ultimele doua le-am facut miercuri.Totusi,sambata seara am facut si gravibinon.Si degeaba!Asta e! Data viitoare vom vedea ce va mai fi! Insa mi-e teama ca ,tot asa,o sa-mi vina inainte de vreme...Si chiar nu stiu ce as putea sa mai iau, ca daca nu faceam injectabilul ziceam...dar asa...

Nusy

Mergi la inceput