**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.11
Raspunsuri - Pagina 12
nucutza spune:
Zic si eu prezent; tot fara noutati, astept CM ca sa incep analizele (hormonale si restul pt fiv de toamna, cind se numara bobocii)
Bey, da voi n-aveti somn? Ce-i cu orele astea la care scrieti, care in miez de noapte, care cu noaptea-n cap? A, m-am prins, sinteti tinere si zburdalnice
.
aurel_cris spune:
Sunt prezenta si eu,cu pupicurile de rigoare pentru toate pusthimea mea draga

Fetelor acum m-am linistit caci am avut 3 zile cam nasoale,am tot avut niste scurgeri maronii si m-am speriat.Ieri am repetat si beta HCG si se vede ca a crescut considerabil de la 270,4 saptamana trecuta la 4919 saptamana asta.
Dupa ce reusesti parca incepe adevarata lupta,simt ca o sa albesc pana la capat,poate ma ajuta DD sa trec cu bine peste perioada mai critica.Va doresc la toate din tot sufletul sa reusiti si voi ca sa nu fiu eu singura mamica cu parul alb![]()
nusy spune:
Cris, eu ,una,te inteleg perfect cu "albitul".Sunt foarte panicara,ma sperii foarte rau,asa ca inteleg prin ce ai trecut cand ai vazut petele.Ma bucur ca esti bine acum,ca ti-a iesit Beta HCG-ul foarte bun..usor,usor ai sa treci peste perioada riscanta,si te vei putea bucura de sarcina,fara sa mai albesti.
Nusy
gabiu spune:
nucutza eu as vrea sa se inchida subiectul asta si sa treceti toate la mamici
. Si sa fiu sincera asa si cred ca se va intampla . Doar ca probabil subiectul va ramane dar cu alte aspirante
. Mult succes la toamna, asa e, se vor numara bococii si speram sa fie cat mai multi
.
Va doresc la toate sa va puneti urmatoarele intrebari: a mancat?, cat a mancat, de ce numai patru minute, oare s-o fi saturat?, oare nu-i ajunge laptele sau n-o fi bun?, de ce face kk verde?, face kk de 7-10 ori /zi, oare nu-i prea mult? s.a.m.d
Va pup pe toate 
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
nusy spune:
Cris, ce sa mai pun la cale... astept sa treaca timpul sa incep iar tratamentul pentru FIV.Sunt nerabdatoare!
Gabiu, dat fiind ca tu o sa ai experienta,eu ,una,cand mi-o veni randul
, o sa te intreb pe tineeee....De ce,cum si ce fel...![]()

Andra, Iulia,Nucutza :
Nusy
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Mai sunt si eu aspiranta pe aici...
Andrabirni data viitoare i-ti trimit PM, cu ora si televiziunea respectiva, ok??
Aurel_cris felicitari pentru valorile super de la Beta HCG!
Gabiu multumim pentru urarea frumoasa!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
nusy spune:
Cris: vorbisem cu dr.mea sa incep iar in august tratamentul si FIV-ul sa il fac la inceputul lui septembrie,dar am vazut ca a scris AndradaP ca se asteapta niste medii sterile la Giulesti,care sosesc pe la mijlocul lui septembrie si pana atunci nu se fac FIV-uri,asa ca probabil va trebui sa il aman pentru septembrie-octombrie.Voi vedea ce zice dr.mea cand voi merge la ea la eco.
Tu cum te simti? Au aparut simptomele?
Ioana: ce mai faci,taurico?
Nusy
Dianadi spune:
Buna, fetelor, in august implinesc 41 (Leu). Nu am ramas vreodata gravi, trompe quasi-ok, fac stimulare, la prof Marinescu, vreau sa fac laparo si FIV mai incolo.
Lumea ma tot incurajeaza, optimismul meu se cam consuma...
Va sarut,
Diana
"Adusu-mi-am aminte de zilele cele din inceput, cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale am gandit."