Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
eli1977 spune:
buna fete,
mai, dar v-ati intrecut cu gluma la scriiis...
de trei ori am deschis calc azi sa va citesc, abia am dovedit
am vazut iar cei mai scumpi bebelusi, freze, ratuste, incruntati..mor de dragul lor..
Lili, , ce rau imi pare de Mateias!am mai vazut faza asta intr-o zi la nisipar, in parc, mi se stransese inima..
eu cand ii dau lui Andrei cu lingurita il pun in scoica-scaun de masina si sta f bine,,ne mai ajutam si cu barbetica de musama, mai tragem de ea, o mai strangem, ca e colorata si ne place, dar in final paaapam..
Messa,, vorbesc si eu cu Seful, sau, si mai bine, bagam un schimb de experienta Andrei-Arriana, poate o combina Pisoi al meu sa pape nan mai mult..
Doamne, ce turmentata sunt, nu-mi mai amintesc ce mai vroiam sa mai scriu..
am fost la un botez aseara, mai precis de la 15 am plecat de acasa si ne-am mai intors pe la 4 si ceva azi dimineata..de mult nu m-am mai simtit asa bine..de la Revelion, de fapt..
am cam..
haaac, la 12 cand am facut ochi ma durea capul rrrau, mi-am luat minunatul de mana si am iesit prin ploaie, am baut o limonada accccrrrrraaa si am bagat o ciorbita fierbinte, exact ca betivii..stateam pe terasa, sub umbrela, singuri, ca ploua si toata lumea era in resto si ne uitam unul la altul, nu ne vedea sa credem ce chiauni suntem.Am venit acasa si am mai bagat un somn pana pe la 17..mi-am revenit.
Ultima zi acasa, de maine incep serviciul!!!!gata cu a puturosului
Dana, cu borcanasul eu fac asa:masor 10-12-15..lingurite si le pun intr-un castronel sau cescuta , restul pun la frigi.De obicei papa tot din castronel, pe urma a doua zi scot mai devreme borcanasul sau il pun sub jet de apa calduta, ii dau ce-a ramas, de regula cam jumatate..in 2 zile terminam borcanasul
am incercat cu succes mar, mar cu morcov si piersica, fiecare cate 5 zile, cam asa ii dau , sa am timp sa vad ce reactie are.
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
marinar spune:
iza sper sa nu te superi dar la roandre noi il serbam pe robert andrei, bebe de 20 ianuarie, alexia este mai mare. aaaaa...si ca sa o spun (sper sa nu te supeeeeri!!!) roandre a fost ieri nasica de fetita. sa-i fie de bine!!!
catalina e bine ca ati iesit din casa si ca mateiashu e mai bine.
\mirandolina e buna ideea, dar cand te gandesti la cate aprobari sunt necesare si cate controale vin pe la crese/gradinite si cate spagi trebuie sa dai...parca-ti taie elanul.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
eli1977 spune:
Alinuk,, o saptamana din luna de miere am petrecut-o la Venetia...mi se ridica parul pe mine si acum cand ma gandesc..este ceva cu totul deosebit..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
ylilimic spune:
am uitat sa va zic ca banana pateaza mai rau ca morcovul care mai si iese cu sol speciale.
messa - eu zic ca e bine Arianna, cu tot cu fitele ei.
marinar - Adam are la fel ca Emma, nascut la 3,400! Si cand ma gandesc ca mereu o invidiez pe Emi pentru falcutele ei...
www.youtube.com/watch?v=04V-hCckHd0" target="_blank">Adam azi la amiaza pana se dumireste cum e cu inghititul si la ce foloseste limba, eu il tin (mai) culcat si asa mancatul e garantat. Daca nu ii place sau nu mai vrea, plange.
as mai sta cu voi, dar afara e un picut mai bine cu vantul "spulbera tot" si am trimis deja baietii afara...mami vine la urma cu gunoiul, deschide geamurile, geanta cu "de toate", stiti voi... Mai intru pe seara!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
laura ionescu spune:
Am aparut si eu intr-un final. Va rog frumos, chiar daca nu mai intru asa de des, sa nu ma excludeti din gashka.
Am o super scuza - de la 1 iulie ma duc la servici si decat sa stau pe net mai bine ma uit/ joc la/cu Eva ca mi se pare ca plec si nu mai apuc sa mai fac nimic cu ea. 
Conform sloganului "votez si botez" ieri am crestinat copila. A fost extrem de emotionant, eu am plans, au plans si bunicii. Ma gandesc ca a fost super ok ca am fost numai 8 persoane , bunicii, nasii si noi ca erau prea multi participanti la show-ul nostru de plangaciosi. Copila a fost extraordinara. S-a holbat la parintele care avea o barba generoasa, dupa aia a crezut ca vorbeste cu ea(in timp ce-i tinea slujba) si se tot baga in vorba; la un moment dat, dupa ce a vazut ca asta turuie si ea nu apuca sa zica numic, se baga repede pe respiratia popii. A fost prapad!!

Dupa aia am fost la restaurant si ar fi fost o zi perfecta daca nu imi stricam regimul cu un parfe.
Ma rog, o data se boteaza fie-mea.
Azi ii facem baita. 
Cu diversificarea stam bine. Azi mancat un castronel de pire din suc de morcov cu mar ras si cereale.
Ii place, dar nu prea are rabdare sa se sature cu lingurita si atunci ne mai jucam, ii dau si ei o lingurita, ma scuipa si ma umple de piure, e veselie mare. Mai stam 1 saptamana sa se obsnuiasca cu masa de fructe si cereale dimineata si incepem sa introducem piure de legume la pranz. Si abea dupa aia ne mai jucam cu fructele, ca la masa de pranz raman aceleasi.
Va pup pe toate rau de tot,
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
Ivona1977 spune:
Buna fetele
Ella vino si la mine cu gradinita! Ca la mine e o problema foarte mare... Trebuie sa ma intorc la servici peste o luna si vine mama...3 luni...Si nu prea ne impacam...
Lili am citit de faza cu nisipul, saracul copil, bine ca nu l-ai dus la spital, cine stie ce-i mai faceau...Nici nu vreau sa ma gandesc...Ce scump e Adam murdarel la gurita :D
Alinatxa ti-am vazut Bita, ce bine sta pe burtica si tine capul sus! A mea nu suporta pozitia aia...
Dana stai linistita ca se duc kilele in timp, nu te mai stresa degeaba. Incearca sa te sui pe cantar mai rar, o sa te bucure mai mult un progres mai mare...Oricum organismul trebuie sa aiba timp sa recupereze.
Messa m-ai facut sa ma uit in DEX cu yam-ul tau
Credeam ca e sweet potato, dar nu e, e ceva asemanator, sweet potato e batata in romana, iar yam e ignama. La noi se fac chips din sweet potato si pastranac, sunt buni, dulci...Oricum multumesc, ca trebuia sa aflu care si cum, si m-ai facut curioasa, asa ca acuma stiu! Si felicitari pentru kilele pierdute!
Eli ma bucur ca v-ati distrat, oho, pana la 4 dimineata! Frumos va sade...
Cata si Ella are o pata alba pe gingie si baloseste de cel putin 6 saptamani, si tot degeaba...Nu cred ca e vreun semn, si din cate stiu caninii ies printre ultimii.
Intrebare: Fetele cu bebei cu reflux: care sunt simptomele? Ca am impresia ca si Ella are reflux.
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Shine spune:
mai intai sa ma laud: am facut vreo 4 feluri de mancare, si am citit si tot capitolu' asta.
vazut poze cu printese, copii dati cu gel, copii care fac nani si se zgaiesc, altii dorm incruntati, altii stau in spate la mamici si le gadila....
Lili mie mi-e groza cand o incepe alexandru sa se joace cu alti copii. imi vine sa il tin in casa , sau sa ma joc numa eu cu el,dar din pacate nu se poate..... am experiente destul de dubioase cu copii tampiti(ma scuzati da' exista si de-astia) din parc
messa, buna ideea cu gradina din jardiniera
alinuk tzexi, .... cu mine nici o sansa sa imi faca cineva pofta de sport..... cu utza, e alta treaba![]()
mirandolina, treaba cu gradinita e un drum demult batut de mine. e greu.... believe me. aprobari peste aprobari, spatiu cu enspe' toalete mici, doftor, educatori cu diploma, mancare cu cerfetecat de calitate....s.a.m.d.
oricum eu iti urez bafta....(cand ma apucase pe mine chefu si am facut un proiect, imi trebuiau vreo 10.000 de euro pentru start)
raman fara baterieeeeee.
mai scriu
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Ivona1977 spune:
Laura sa va fie de bine! Sa va creasca mare noua crestina! 
La fel fac si eu cu Ella, ma uitttt la eaaa toata ziua, trebuie sa merg la servici pe 21 iunie, si tare nu vreau![]()
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
marinar spune:
lili da ce papa adam nu se incurca....mai v-am zis eu ca numai falcutzele sunt de emmi, in rest nu e dolofana.
laura sa va fie de bine botezul. ufff pleci la munci. naspa rau. mie mi-e greu si cand plec la aerobic. in rest o filmez, o fotografiez ca sa vada si tati ce face ea peste zi.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Shine spune:
marybell, sa stii ca si eu aveam o jena sa ii dau lui alexandru san in public. dar uite treaba: cum altii nu au nici o jena sa iasa cu canii in parc, sa se usureze in groapa de nisip in care se joaca copii, sau pe aleile pe care umbla gazele mici cand invata sa faca primu' pas, si trebe sa ocoleasca mizeriile lasate de ei, (fetele care aveti caini, sa nu ma injurati, sper din tot sufletul ca nu faceti la fel), cum in parcul de langa mine, betivii nu au nici o gara sa doarma pe banca si sa foloseasca ,virgula, copacii, pe post de wc public...... io de ce m-as stresa ca fac in parc lucrul cel mai natural din lume?
imi aleg o bancuta mai retrasa, nici la umbra nici la soare, si ii dau puiului sa pape. eventual ma acopar cu un scutec, si gata, la masa, si pofta buna
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru