*Aspirante optimiste > 20 ani* (104)
Raspunsuri - Pagina 5
underqueen spune:
multumim, felicia! si tie la fel!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007
Blanche25 spune:
Salutare la fete!
Felicia iti poti lua acid folic din Romania fara reteta, si e si foarte ieftin. Se numeste acifol.
Va pup pe toate
maybe baby? -august 2005
Blanche25 spune:
Yasmi ce burtik frumoasa ai!! Pupici pentru tine si bebelinul tau, ca dupa burtica pare sa fie bebelin
Under, pupici de la mine
maybe baby? -august 2005
underqueen spune:
buna, blanche!
baby_r7 spune:
am intrat si eu un pic sa pupicesc fetele mele dragi...........toate aspirantele si mamicile adica!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu zilele astea am fost foarte ocupata si chiar daca am intrat si am citit ce ati mai scris...............nu am avut puterea sa si scriu..............sper sa imi fie cu iertare lipsa mea de pe forum.
Yasmi am vazut burtica................frumusica foc.............abia astept sa vad ce este bebe??????????????
eu nu am nimic nou in viata......................z20......tb 37.2, sani durerosi................si atat!!!!!!!!!!!!!!!
maine de la servici sper sa am timp sa scriu mai mult.............pupici la toate fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
elara spune:
Buna, fetelor.
Baby, TB e fff buuuna Tin pumnii strans.
Felicia, da, gasesti acid folic, cum ti-a zis si Blanche, e ff ieftin (cam 0,5 euro), nu iti cere reteta. Nu e nevoie sa tii minte numele de "Acifol" ca farmacista stie ce sa-ti dea.
Pentru link sub cuvant, da "reply with quote" la mesajul cuiva care are asa ceva si apoi dai copy incepand de la [url pana la celalat [/url].
Apoi dai paste undeva in calc la tine intr-un word.
Apoi in locul link-ului acelei persoane il pui pe al tau.
La fel si cu cuvantul sau civintele sub care vrei sa iti apara link-ul. Sa ai grija sa nu stergi altceva, cum ar fi semnul egal, ghilimelele in care e asezat link-ul... Si sa nu lasi nicaieri nici un spatiu (cu o singura exceptie) ca altfel nu va functiona. Exceptia: intre cuvintele (daca ai mai multe) sub care vrei sa fie link-ul poti lasa spatiu.
Dupa aceea poti sa dai copy paste la tot si sa pui in mesajul tau sau la semnatura (pt asta te duci la "profil personal").
Sper ca ai inteles ceva.
Viniriana, imi pare rau ca nu a fost luna asta. Dar oricum, va fi pana la urma sigur. Eu cred ca m-am cam detasat de idee putin.....nush ce-i cu mine, ca de dimineata cand a sunat ceasul am uitat de TB si am adormit la loc. Probabil fiindca stiu ca pana la ovulatie mai am de asteptat...
Oricum, luna asta m-am hotarat sa merg si eu la analize ca am amnat destul. Tre' sa- mi fac timp.
Si eu sunt f ocupata. Saptamana viitoare la fel voi intra mai rar.
Dar chiar daca nu voi scrie voi incerca macar sa va citesc sa nu raman in urma cu info.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Ioana, m-ai facut curioasa si am citit si eu pe net despre dr. Ion Ionut de la Giulesti si mi-a placut f mult ce am gasit spus despre dumnealui. Numai cuvinte de lauda am gasit si toate la superlativ. Avea 52 de voturi si nota data de paciente era peste 9.
Fetelor, de dr. Mihaela Badea de la Sp. Municipal (acum Sp. Universitar), voi ce stiti?
Pe acelasi site avea si ea nota buna, tot peste 9, dar doar 5 voturi si un singur comentariu...,de lauda ce-i drept, dar numai unul...
Eu pana acum, din experienta proprie, nu sunt chiar multumita. M-a cam dezamagit ultima data, fiindca nu m-a ascultat deloc cu atentie, una i-am zis eu si alta intelesese ea (cu doua chestiuni am patit asta), era cam neatenta... E drept ca era la spital, la clinica ei nu am patit asa, dar si acolo mi s-a parut cam grabita. Eu as vrea pe cineva care chiar sa ma asculte, sa aiba rabdare cu mine... Mmmm ma mai gandesc, mai astept putin si daca tot asa va fi si la urmatoarea consultatie (sau urmatoarele 2, ca poate ii mai acord 2 sanse ) il caut pe dr. Ion Ionut.
Desi niciodata nu mi-a placut sa merg la barbati ginecologi. Doar odata am fost la un barbat ca era o urgentza, am avut niste dureri fffff maaari care au aparut brusc si au disparut la fel de brusc dupa vreo juma de ora. Mi s-a gasit un chist la eco.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
underqueen spune:
baby, ai fugit deja? si eu zic ca TB e bun pt. Z20.
eu Z22, TB 36.8. destul de mare si la mine, ca normal e cam 36.4 pe termometrul digital...
irlandeza spune:
Baby, buna temp. pt. Z 20. Poate ai noroc de data asta.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
claudinna spune:
pupici pentru fete!
yasmi, super burtica!! chiar se vede foarte bine! sa incerc un prognostic?? eu zic ca e fetitza:))
baby, de la tine astept numai vesti bune luna asta! e f buna temperatura!
underqueen pupici}{
http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007