*Aspirante optimiste > 20 ani* (104)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Cum stai cu temperatura?

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Da Blanche asa si facem, nu plec fara tine, suntem aproape cu zilele oricum ar fi Frumos sa fie asa nu numai un vis!!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Marryan vad ca simptome ai cu carul dar temperatura ti.ai luat.o?
FEtelor unde sunteti??????????

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

temp bazala mi am luat-o doar citeva zile sunt cam lenoasa dimineata ultima data a fost 37.3 dar inca nu sper ca eu sunt o fire mai ferbinte si ma dezamagesc mereu cu TB!!!
Da toate au plecat suntem numai noi doua nu vrea nimeni sa vorbeasca cu noi

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

sorry,marryan,am lipsit putin.polidinul, dupa cum ti-au spus fetele se fac intramuscular,doua fiole intr-o singura seringa si se iau fara reteta.eu am facut 20,adica timp de 10 zile si cu tot cu seringi m-a costat 930000 lei.sau cam asa ceva.eu mi le-am facut singura si,daca ti le face asistenta lent,chiar nu te doare nici dupa.mie prima oara mi-a facut o asistenta si mi-a facut-o...mai bine ma lasa asa.si imediat dupa aceea mi le-am facut singura.din pacate, cu mana stanga nu puteam sa infig acul ca nu am forta si mi-am facut numai in dreapta.dar,daca ti-e teama si nici nu ai mai facut injectii,mai bine mergi la o asistenta si va fi totul super.

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetelor! Am venit cu vesti super pentru mine!
Dupa 2 cure cu Polidin, Gentamicina (injectabile), Zinnat (antibiotic), plus extractele, Maca si Napraznicul, azi la eco transvaginala am aflat ca am scapat de chisturi! Mai am unul mic de 1,4 cm pe ovarul stang. Pt cine n-a retinut aveam ovare polichistice. Chisturi multe mici pe ambele ovare si cate un chist mare (5,4 cm pe ovarul drept si 3,7 cm pe ovarul stang). Sunt asa de fericita!! Am avut mari mari emotii, mi-a fost frica sa nu imi spuna ceva rau si am primit o veste super buna! Acum mi-a mai dat o cura de Polidin si Zanocin (antibiotic) tot 5 zile la ciclu, diclofenac supozitoare si vit E, una pe zi. Astept sa vina CM. Maine ar trebui sa vina. Am cam avut simptome zilele astea, dar azi mi-au trecut de tot. Indraznesc sa sper ca nu mai vine... daca tot am scapat de chisturi... Ce smechera sunt eu!
Pupici!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Clau pupici la fata!!!!!!!!!!!!
sper sa fie ovulatia la tine si............spor la prestat!!!!!!!!!
Teo sigur ne vedem curand la odisee............si mai curand la o pizza.......cu fetele din bucuresti!!!!!!!!!!
Marryan ma bucur ca ai mai scris sa stim si noi ce mai faci........
Blanche, Irina

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Miruna.......... buna!!!!!!!!

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

ioana,ne bucuram tare mult pentru vestile bune,felicitari!ai grija,insa,zanocinul provoaca insomnii,bine depinde de organism (eu dormeam cate 1-2 ore/noapte,iar sotul sforaia ingrozitor langa mine...)
roxana,sigur ca ne vedem,cand stabilesti cu fetele sau chiar si doar noi doua.

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Ioana felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asteptam vesti si mai bune cat de curand...........
sa o treci tu pe Teo2rina la aspirante si pe Kalosalina la gravidute te rog........

poze
ROXANA

Mergi la inceput