*Aspirante optimiste > 20 ani* (104)
Raspunsuri - Pagina 20
marig spune:
Astept
uufff ca tare pofticioasa sunt.vai de capul sotului meu.
http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png
Mai 2005
Puiutule te asteptam!
baby_r7 spune:
Alina sicer nu imi fac sperante prea mari..............din cauza prestarii.dar sunt simptome de care te lovesti si e imposibil sa nu le bagi in seama.............
eu la prima sarcina imi era foame..........dormeam...asta de prin saptamana 7 si pana atunci......doar sani erau mariti si nu aveam dureri deloc.ca la cm........atat..................si am facut test abia in z8 de intarziere..........
asa ca speram pana cand o veni cm....
sa de-a DD sa ai dreptate...........
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
kalosalina spune:
Baby ar fi suuuuuper sa vii la Odisee!!! Toate aspirantele vreau sa va mutati la odisee, ca m-am apropiat asa mult de voi!!!
A venit Bebica!!!
4+
baby_r7 spune:
Alina stai linistita ca nu scapi de noi asa usor...intram in vizita pana venim de tot acolo!!!!!!!!!!
Mariq vai de sotul tau cand oi fi gravida..........
Blanche, ceva sperante luna asta?
ca am vazut ca abia ai trecut de ovulatie.........
poze
ROXANA
Blanche25 spune:
Ba da Marig, ne topim de cald, azi e un pic mai innourat, dar pana ieri au fost deja 33 de grade. Si in iulie august sunt in general 41-42 de grade, deci nici o fericire...
Naspa e ca noi stam in Madrid, care e in centru, deci nu e plaja, sa te mai racoresti. Oricum pe coasta Spaniei nu ajunge la 40 de grade, doar in centru.
Pentru mine e ff greu sa suport caldura asta, nu am fost invatata cu asa ceva, devin foarte irascibila de la caldura.
Si inca ceva, iarna e frig rau
maybe baby? -august 2005
rox_dox spune:
blanche dragutza...dar tu cum de ai aterizat acolo?
scopul si durata vizitei adik.. :)
_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!
Pozele mele!
baby_r7 spune:
saracii de voi..........mie imi place soarele..dar nu in oras.............doar la mare sau la munte........daca s-ar putea........stiu cum e sa fi in oras si sa fie caldura mare.........
poze
ROXANA
baby_r7 spune:
Rox.credeam ca ai fugit................ce bine ca nu..............am si eu cu cine vorbi...ca fetele sunt tare ocupate..............
poze
ROXANA
Blanche25 spune:
Baby eu am ovulat in ziua 14, noaptea intre ziua 13 si 14. Mi-am facut ticker de 30 de zile pt ca in ultimele 2 luni mi.a venit la 30 de zile. M-am trezit din somn, asa ma intepa ovarul si am inteles ca a ovulat, pentru ca dupa aceea a fost liniste, si mi.a si crescut temperatura.
De sperante nu stiu, nu vreau sa imi fac, mi.am facut luna trecuta cand eram super fierbinte, cu cosuri, etc si nu a fost sa fie.
Plus ca al meu nu pricepe ca trebuie la 2 zile, il apuca dorinta in fiecare zi numai cand sunt eu la ovulatie.
Cred ca il luna asta cand or venii uratii...
Acum astept si nu prea. Si oricum de ieri parca au inceput sa ma doara un pic sanii...semn de rusi..
maybe baby? -august 2005