***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Miniuta
Sa ai parte de o nastere usoara!!!

Fetelor, cele care serbati azi ziua numelui: LA MULTI ANI!!! NUMAI BUCURII SI BEBLUSI SANATOSI si FARA COLICI!!!

Alyna24, eu la inceput plangeam si eu o data cu el cand avea colici... Apoi cu timpul vazand ca la mama se calmeaza aproape instant... am inceput sa fiu si eu mai calma... Tot nu reusesc sa-l calmez la fel de repede ca mama dar cel putin nu mai sta 4 ore treaz si plangand

E GREU RAAAAU cu colicile... E frustrant... suferi mult!!! Oooof... DIDIALEX... m-ai cam prevenit tu canmd eram nerabdatoare... Nu zic ca MI-E GREU sa fac fata oboselii... NICIDECUM... Dar ma TERMINA PSIHIC!!! Sufar rau de tot si nu stiu ce sa mai fac ca mai am destul timp pana sa sper sa-i treaca

Monytza, ai rabdare!!! Nu te grabi...ca vine ea si clipa aia... Nu mai e mult!!!

Timpul nu-mi ajunge nici sa mananc cum trebuie... nici sa spal o rufa... iar azi abia acum am reusit sa-l mai potolesc ca se perpeleste intr-una de dureri!!! Aaah... am uitat sa va zic L=am cantarit... duminica...la o sapt. dupa nastere si a recuperat cele 250 gr pierdute in maternitate si a mai luat in plus 150 grame... adik a luat 400 gr in prima lui sapt Doamne ajuta la fel in continuare!!!

Va pup pe toate si sper ca pe parcurs sa revin cat mai des

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Poohy, merci frumos, cred ca ai mers ceva de la masina la intrare si asta nu stiu daca e normal cand ai deja contractii, etc. Cred ca o sa urcam cu masina pana in fata intrarii de la URGENTE, ma lasa sotul acolo si ma descurc eu pana la camera de garda (bine ca e aproape, eu asa am inteles de la tine) si duce el cu masina dupa aceea, unde l-or lasa sa parcheze, ca e tot timpul plin acolo. Pentru ca din strada la intrare cred ca sunt 50-100 m de mers pe jos, cam mult zic eu. Mie mi-e frica sa nu ma apuce in timpul zilei pt ca e teroare cu traficul asta: sotul face cam o ora, poate chiar mai mult de la serviciu acasa, si dupa aceea cred ca facem inca jumatate de ora pana la spital. La orele de varf situatia e si mai proasta, asa ca mi-e cam neclar cand trebuie sa plec de acasa. Dr a zis ca atunci cand sunt contractiile la 10 min, dar mie nu mi se pare in regula, poate nu mai ajung (mai ales in timpul zilei). Tie cum ti-a spus sa faci?

Anca, 39s+6zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alyna 24,

si eu sunt pe baricade cu bebe...am senzatia ca viata mea acum e un serial , gen Dallas, adica nu se mai termina dar actiunea se invarte doar in jurul bebelusului si e limitata la: schimbat, alaptat, dormit/urlat, baita, si tot asa ; si timpul parca s-a oprit in loc si eu ma rog sa treaca mai repede si bebe sa creasca si eu sa termin cu alaptatul asta care e un calvar.
Aseara, cand credeam ca am scapat de problema "respinsul tzatelor" , bebe a facut un circ de zile mari, s-a agitat atat de rau, le-a scuipat, le-a muscat , a supt de cate ori cu furie si tot asa m-am chinuit sa-l alaptez vreme de 30 de minute; dupa care, a varsat in jet tot ce-a mancat, e prima oara ca face asa, pana acum nici macar nu regurgita; m-am speriat, ca stiu ca nu semn bun sa dea afara in jet, febra n-avea, asa ca am asteptat destul d speriata urmatoarea masa sa vad daca face tot la fel, ca ma gandeam sa nu aiba reflux.
Deocamdata bebe doarme in carucior, unde se simte mai bine decat in patut; trebui musai sa comand un swinger de care povesteau fetele Japo si Pauly parca...ca ii place leganat iar eu in brate sau pe picioare nu vreau sa-l invat la leganat.

Cam cu asta ma ocup, ca m-ai intrebat; vad ca si tu ai acelasi gen de activitati, ca sa vezi!

hai, ca tre' sa rezistam, curaj!; de cate ori iesim in parc , ma uit dupa bebe mai mari, care merg si vorbesc si ma intreb : oare al meu Davidush cand o sa fie asa, sa ma inteleg si eu cu el si sa ne descurcam mai usor?

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

pentru Miniuta si cine mai naste azi

La multi ani pentru cele care isi serbeaza azi ziua de nume!

DidiAlex si Ralucami multumesc mult pentru explicatii si exemplificari. Intre timp reusisem si eu sa le vad (dar nu am mai apucat sa spun ca am plecat putin afara cu bebelina care nu voia deloc sa doarma), pentru ca am intrat pe varianta in franceza ca sa ma descurc, ca in germana nu inteleg nimic. Am dat cautare pe google si am gasit ceva similar la noi de la Avent, asa ca o sa il cumpar cand o sa il gasesc.

Elteka cum ti-am mai spus, mie mi-au trecut durerile de maini cam la 3 zile dupa nastere. Din cate vad eu, mainile nu imi mai sunt umflate, adica pot sa fac pumn fara nici o problema. Eu pun neputinta de a mai purta verigheta pe cele 5 kg pe care inca le mai am in plus. In rest, nici eu nu port inele, decat tot asa inca unul de logodna si unul pe care l-am primit cadou tot de la sotul meu, de ziua mea, dar acela era larg si acum vine la fix.

Chris te admir ca poti sa ai grija de 2 copii si sa faci si mancare. Eu de-abia apuc sa mananc, si nu am timp sa fac mai nimic. La mine bate vantul in frigider...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La Multi Ani!!!

Elena de Katty!

Elena de Motannel!

Elena de Eimotto!

La multi ani!!! Elteka daca iti sarbatoresti azi ziua!

Mottanel e super experienta nasterii tale! Sincer mie mi-e tare frica(vreau sa nasc natural)! Am momente cand mai si bocesc putin....Apoi ma panichez! Dar mai sunt si optimista!

Alina-Mirela 35+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Am revenit! de fapt am fost aici in sat, adika prin cartier. si cum stau la marginea lui, mai in camp am avut ceva de mers si e caaaald se topeste asfaltul. Ce credeati ca am facut in principal? Am fost la posta si am pus un plic recomandat catre un park de distractii. Ofera 4 bilete gratuite daca strangi nu stiu cate puncte, vreo 200. Asa ca asteptam biletele si mergem la Holiday park. Dupa ce nasc evident.
Si suntem 8 in total cu biletele astea, ne-a tunat si ne-a adunat pe aici. si 4 bebe mici: R cel mai mare bb2 cel mai mik

ANDRADA, prima luna e cam de cosmar mai ales daca bb are colici. Si nu iti spun ca trece pt ca am mai scris-o odata pe aici: era cel mai inervant sfat pe care il puteam primi. Acum minutele-s ore orele -s zile. Taman invers ca in viata reala. Suntem in ireal

Dar, abia acum am ajuns cu R sa spun ca merg si io cat de cat relaxata intr-o vizita, la un magazin sau park. Si ne intelegeam. Cam 30 de luni si iti revii

Anca, cum spuneam sunt ca o corabie lasata in vant. Poate nasc saptamana asta. Asta noapte la 23 ma apucase asa o durere cu greatza cum imi e la ciclu dar m-a lasat repede (ce tie si cu mine..inainte ma bucuram ca ma lasa..acu ma vait )
Am inteles ca daca nu mai poti mergi la spital si le spui: Vreu sa nasc si moasele te aranjeaza cu un cockteil de ulei ricin+orange+ votca si incepe travaliul. Dar io ma simt asa bine. Mie cam rusine, tre sa recunosc cand aud fetele ce probleme au.
Astept sa imi spunea Miniuta info proapete, fierbintzi as zice ca politica e cam aceeasi fie ca esti in Nürnberg sau Mannheim in sp. germane.

Sobi, nu as rata petrecerea! Lasa-i incolo de pantofi si mergi si te distraza cu burtica.
Ce tare esti cu uitatul peste umarul X in oglinda! Crezi ca functioneaza? Nu prea cred in superstitii din astea.

Michigan, pai dupa ce am ratat anuntzarea evenimetului la Andrada mi-am spus ca tre sa imi iau rolul de mesajer in serios ca altfel nu se mai poate

Mi-am luat Garmastan si am mai luat o porcarie ca nu aveam cash si nu imi accepta cardul sub 10E si perna de la tchibo nici azi nu am achizitionat-o ca nu acepta aia din brutarie card pt produsele vandute TCM. Ca la balamuc.
Iar ma doare burta. Oare nasc? Cum spunea sora Alinei24 odata si odata tre sa nasc si io, nu?

Elteka, i-am facut o poza lu R in cort sa vezi cum ne mai chinuim. Sa vad cand o urc pe net.

Revin...

Alexandra cu David Gabriel (39+) si Robert Alexandru (12.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

pt Miniuta! Nastere usoara!

Andrada, Ella, Alyna
,...si toate mamicile - va multumim ca va faceti timp sa ne impartasiti experientele/problemutele voastre ca prospete mamici, casa ne püregatim si noi psihic (daca e posibil asa ceva) si sa mai invatam cate ceva.

Ella, cred ca de cand ii concepem si pana ...toate viata noastra de acum in colo nu vom mai avea o zi in care sa nu ne gandim sau sa nu ne facem griji pt copiii nostri. stii cum se zice: copil mici - griji mici, copii mari-griji mari.

Sobi, cearsaf cu elastic dimensiunea aia eu al luat din Ikea (sunt 2 buc la pachet).

Motannel, super rapida nasterea ta. si eu imi doresc o nastere rapida si usoara, dar daca e in cursul sapt la ore de varf nu vreau asa rapida, ca nu apuc sa ajung la spital cu traficul asta - cum zicea si Ancamari.

Ancamari - eu nasc la Elias, dar poate ref la parcare e la fel..eu l-am intrebat pe portar daca putem parca inauntru si ne-a spus ca daca e urgenta (nasc sau ies cu copilu sin spital), DA putem intra cu masina! cred ca merge si la municipal, ca doar nu mergi pe jos cu contractii. pe urma parcheaza sotzu in alta parte.

Eu am inceput cu plimbari lungi ca sa nu ajung la provocare sapt viitoare...dar am o lene si incepe si frica/emotia ca nu pot crede ca se apropie deja momentul.

38+ cu

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ancamari, sunt cum zici - cam 50-100m de unde am lasat masina. Nu mi s-a parut mult ca nu aveam contractii :D Dar cine stie cand o sa am... Camera de garda de gineco e foarte aproape de intrare ;)
Si la mine e la fel - sotul face 1 ora - 1 ora si ceva ziua de la serviciu, plus 30-40-50 de minute de acasa pana la spital. Ce o fi o fi. Putem sa ne intalnim la spital, ca e in drumul de la serviciu spre casa, dar nu ma lasa :D

Mie mi-a zis sa ma duc la spital la contractii din 5 in 5 minute sau cand se rupe apa. Cred ca o iau mai din pripa cu anuntatul sotului ca pana ajunge... Acum, daca sunt si eu norocoasa ca Motannel, nasc in masina

Didi, trebuie sa gandim asa - in 3 saptamani sigur suntem acasa cu bebeii ;)

Andrada, Ella, merci ca mai intrati pe la noi Nu stiu ce sa va raspund, ca eu inca sunt habarnista la capitolul asta. Dar peste o luna eu o sa fiu in locul vostru, si voi o sa fiti mai linistite ;)

Anca 39+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani Katty, eimotto, Elteka, Motannel si celorlalte fete care poarta numele Sfintilor C-tin si Elena!
TAMARA, felicitari pt voinicutul Matei Alexandru!
Androix, te inteleg cu durerea de sani. Sa stii ca si pe mine ma dor sfarcurile cu toate ca nu am nascut inca. Efectiv ma dor pe dinauntru, nu stiu de ce...
Motannel- foarte frumoasa povestea nasterii micutei Teodorei. Lucky you! Cred ca s-a petrecut usor si repede si datorita greutatii mici a fetitei, dar cel mai mult conteaza ca e sanatoasa. Sa va traiasca si sa va bucure toata viata! Ca o simpla curiozitate: epiziotomia a fost facuta tot de moasa?
Monytza, nu mai fii trista. Ca sa-l citez pe dr meu (Badiu): "BB poate sa stea in burtica pana la max 41 de sapt.. Nu trebuie grabit daca nu vrea sa vina mai devreme. Pai ce, copiii fac tot ce spun parintii?" Asa ca... mai ai putintica rabdare. Mai o piscina, mai o plimbare si trec repede cele cateva zile ramase.
HAI MINIUTA!Asteptam vesti!
Ancamari, sincera sa fiu nu stiu sa-ti raspund bine la intrebare. Tot ce stiu e ca daca intri pe la intrarea din dreapta celei pt ambulatoriu si mergi la etajul 4. gasesti ginecologia. La et 5 e maternitatea. Pe mine Badiu m-a chemat la control de 2 ori la et 4. Oricum eu zic ca cel mai bine e sa-l intrebi pe dr tau cum sa procedezi. Masina cel mai bine e s-o lasi pe trotuarul din statia de autobuz sau in parcarea de pe spaliul Dambovitei. Eu am traseul in clar numai pt Elias... Daca afli detalii despre cel de la Municipal, spune-ne si noua pls. Eu te-as sfatui sa chemi salvarea daca simti ca incep contractii brutale. Daca e mai lejera durerea, atunci ai timp sa-ti astepti sotul si sa treceti prin traficul zilei...

Aviz amatoarelor: Azi am fost la farmacia de pe str Blanari indicata de Androix si am gasit colac medicinal cu 19 ron.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Tot io!!! Vi s-a acrit stiu, dar is mesajer de data asta

quote:

Hai sa va dau eu vestea.
Ieri la 2.47 , 20.05 a nascut Anita- adika Pistachio a noastra , un baietel Lukas Daniel de 3.400 si 50 cm.
Lukas vine ai venit pe lume!!, Anita felicitari..

Felicitari!!!! Pistachio

Mergi la inceput