ajutor daca va pricepeti in impozite la stat!

ajutor daca va pricepeti in impozite la stat! | Autor: annnna35

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!
Am si eu o problema destul de serioasa. De fapt sora mea are. A primit o instiintare de la CAS (Casa de asigurari de sanatate), cum ca are de plata 1450 RON (14 milioane!!!), pt ca in perioada 2003-2004 nu si-a achitat obligatiile catre aceasta institutie.
Acum, noi nu ne pricepem prea bine. Mai scrie acolo unde poate depune contestatie si cum. Ideea e ca in perioada aceea ea a lucrat cu contract de colaborare pt o firmulita care i-a mai facut astfel de probleme pana acum , a mai trebuit sa dea niste bani din vina lor. Mentionez ca in mod evident nu avem bani sa-i dam pe aia in judecata. Ce ar fi de facut?
(7 mil sunt datoriile si majorari de intarziere restul de 7). Nu stim la ce "intarziere se refera, pt ca alte instiintari nu a primit.
Va rog un raspuns de la cineva avizat in chestii din astea!
Multumesc!

Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mda, intrebare:
Acea colaborare cu acea firma cum anume a fost platita? Acel onorariu, salariu sau cum vrei sa-i spui. Ce acte au fost intocmite, ce acte au fost semnate, ce bani au fost incasati?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Multumesc pt raspuns, Marius, si scuze ca nu am mai dat un semn aici. Am rezolvat oarecum problema si pt ca nu am mai scris nimic atunci, apoi am omis. Multumesc din nou!

Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

An..a35 , daca poti si daca nu te deranjeaza, spune-ne si noua cum anume s-a rezolvat (oarecum) problema.

Mergi la inceput