ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Ma bucur pentru fetele de la Bucuresti ca au posibilitatea de cate o intalneala.....ce bine ar fi sa fim si noi mai aproape de voi......dar bine ca suntem aproape de voi sufleteste.
Lucialu iubita lui Jubica,este cel mai frumos dar pe care l-am primit azi"faptul ca ti-ai revenit".A aparut printre noi fata pe care noi o stim "fata vesela si perloasa".
Gabitu,Adelamaria,RaluT,Boo,Aelilian,Turturica,Monica,Ioana
Iar daca am uitat pe cineva.....nu a fost cu intentia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Andrutzac nu am ajuns inca la d-na bilog dar am dat o cautare dupa Royal Gelly (laptisor de matca) si am gasit o schema de tratament la FLP pt
chist, fibrom, adenom si mastoz#259;

ABeta-CarE - 2 tablete/zi, înainte de mas#259;;
Forever Royal Jelly – 3 tablete/zi cu 30 minute înainte de mas#259;, sublingual pân#259; la absorb#355;ie.
Nature Min 2-3 tablete/zi de 2 ori/zi
Fields of Greens 2 tablete/zi, sublingual pân#259; la absorb#355;ie. Se iau înainte de mas#259; cu 30 minute.

Dupa cum vezi e recomandat pt Fibrom unde sunt strict interzise prod estrogenice si pt chisturi dar nu specifica de care chisturi.

Schema am gasit-o aici:http://aloe-vera.miral.ro/html/scheme_a.html#genicologice

Dc mai gasesc ceva o sa postez aici.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

mikiscuza-ma, sunt mai aiurita.mersi frumos de mail. nu suna prea rau regimul, adica nu pare ca faci foamea. data viitoare cand ma mai apuca slabitul, il voi urma. inca o data multumesc
boothat's the spirit! gandeste pozitiv. ti-am mai zis, la mine s-au spart toti de la pregnyl

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Adelamaria la multi , sanatate multa si sarcina usoara

Boo asa trebuie sa gindesti pozitiv, iti tin pumnii sa se sparga foliculii.
Ioana tin pumnii strinsi pentru tine, sa fie bine
Turturica ai sa vezi ce repede trec lunile, termini tratamentul si incepi si tu monitorizari etc.
Lucialu ma bucur ca esti vesela, ca ai trecut cu bine peste hopuri, poate ma inveselesti si pe mine.
ma doare burta foarte foarte tare, sint in z2, si sint groaznice durerile, nu trec nici cu advil, nici algocalmin, dar asta e, citeva zile si gata.
pupici la toate fetele

2001
http://tt.lilypie.com/qjh3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

ce faceti fetelor ? nu mai zice nimeni nimic ? asa multa treaba aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Buna ziulica, fetelor!
In primul rand, LA MULTI ANI!!!!pentru graviduta noastra frumoasa, Adelamaria. Te pup iubito si fie ca viata sa-ti fie fericita si plina de impliniri! Sa ai un bebe sanatos si frumos!!! Sarcina usoara in continuare si ia-ne si pe noi dupa tine!!!
Ioana, te pup, iubita, iti tin pumnii pentru inseminare. Ai valori fff bune, poate e cu noroc de data asta! Eu asa iti doresc.
Boonu fii trista! Du-te la monitorizare din nou si vezi daca ti s-a spart foliculul. In mod normal ar trebui sa se sparga. N-am auzit pana acum sa nu se sparga daca ai facut Pregnylul. Tin pumnii.
Lucia, nu s-a mai inseninat la tine in barlog? Hai capul sus!
Ralu
Pup fetele si fiti otpimiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Am o veste buna si una rea, deci cu ce sa incep??? Evident cu cea buna: am facut in sfarsit inseminarea cu dr. Cocei. Vestea proasta e ca sotul a avut doar 5 mil., iar dupa preparare au reiesit tot atat, deci nu s-au inmultit deloc, iar A+B=20%. Ca sa nu va mai spun ca dupa preparare am mai asteptat inca 3,4 ore, pina mi i-a pus in burtica, asa ca ce sa mai zic! Eu am vazut-o dimineata pe Cocei si i-am spus ca eu am sunat-o ieri si ca sunt pacienta dr. Ion si am venit pentru IA. Iar d-sa a inteles ca inseminarea mi-o va face tot dr. Ion, iar d-sa doar sa prepare sperma. Si dr. astepta sa vina dr. Ion, iar eu o asteptam pe d-sa. Pina la urma am intrebat o asistenta daca mai astept si daca dr. Cocei e in cabinet pentru ca pe d-sa o astept. Atunci a inteles d-na dr. ca puteam sa astept pina seara tarziu si ea tot l-ar fi asteptat pe dr. Ion. Atunci a inceput sa-si ceara scuze ca nu m-a inteles pe mine dimineata si atunci i-am spus si eu adevarul: dr. Ion m-a trimis la dr. Moisa, iar eu nu vreau sa fac IA cu d-sa si ca am vrut sa fac cu d-vostra. Atunci m-a luat de manuta si am mers intr-un cabinet dragut de la parter si mi-a facut inseminarea. Cand eram pe masa, am intrebat-o pe dr. Cocei cat a avut sotul si cand mi-a spus 5 mil. am plans, nu-mi venea sa cred. La cate naturiste am bagat in el, mai rau s-a dereglat, o are mai slaba ca niciodata. Mi-am sters lacrimile fara sa ma vada dr. si am incercat sa ma gandesc ca poate totusi avem si noi sansa noastra, ce sa mai zic. Sunt putin cam trista si deja ma gandesc serios sa-l trmit la droaia de analize pe care inca nu le-a facut, ca sa vedem care e cauza scaderii continue a nr. de spermatozoizi.
Boo iubita, stai linistita ca se va sparge, eu am avut foliculi si de 29 si s-au spart bine merci.
Ralu_t si mie mi s-a parut ca a trecut timpul prea repede cu voi!
Adelamaria ma bucur ca am fost impreuna de ziua ta si ne simtim onorate ca ai ales sa o sarbatoresti cu noi. Nu-mi place ca nu am stiut si sunt suparata pe mine ca nu am tinut minte ziua ta, cand mi-ai spus-o acum multe pagini in urma.
Lucialu bine ai iesit din barlog, nu-i asa ca-i urat acolo??? Eu cat de rau m-as simti tot la voi vin sa ma plang, in barlog nu-mi place! Ma bucur ca ti-ai mai revenit iubita si multa bafta!
Alexia28 multumesc de telefon si incurajari iubita!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ioana, draga de tine! Nu mai fi trista, scumpa! Stiu ce inseamna sa plangi pe masa dr.-lui, crede-ma, si sa te intrebi cu ce gresesti si sa nu intelegi... Si nu sunt vorbe goale, ma doare sufletul sa te stiu asa suparici!...Dar mai stii ce vorbeam aseara? Ca au ramas fete si cu 200.000, daramite cu 5 mil.!!! Haide, sterge ochii aia superbi ca n-ai de ce sa plangi! Fiecare avem drumul nostru si sansa noastra!...
Si n-ai de ce sa fii suparata pentru ca ai fi uitat de ziua mea; adevarul e ca n-am spus cand e...Ma simt jenata sa fiu in centrul atentiei, chiar si pentru o zi, asa ca acum cateva pagini am evitat sa raspund la intrebarea ta...iertare!
V-as scrie la fiecare, dar chiar sunt in criza de timp la munca!
Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ioana offf draga mea, imi pare asa de rau de voi. duceti-va la analize neaparat. poate e o cauza remediabila. mie imi pov dr. la care a facut sotul spermograma ca venise la ei un culturist cu azoospermie datorita anabolizantelor pe care le lua si care avea testicolele de marimea unei maslinede s-au inchinat toti medicii cand l-au vazut si nu-i dadeau nici o sansa. a facut niste injectii si s-a rezolvat, ajunsese la 16 mii. deci exista cazuri fericite. nu mai lasa sa treaca timpul. ajuta si naturistele insa poate merge mai bine cu un tratament specific.hai, ca poate da DD sa fie cu noroc de data asta, la ce productie ai tu, sunt multe sanse.iti tin pumnii. si nu uita ce am vb aseara, gandim pozitiv, da?
ralu

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ufffffff Ioana sper din toata inima sa fie bine de data asta, ai trecut prin foarte multe si meriti un bebelin in burtica, sanatos si vesel si care sa semene cu amandoi la un loc cand iese... hihi, de abia astept sa-l vad. Numai la tine m-am gandit toata ziua, ti-am dat si sms ca nu am vrut sa te deranjez daca nu ai terminat inca .. Sper sa fie bine si sa ne anunti ca vezi si tu II la test asa cum facea Adelamaria si promit ca iti aduc repede inca cateva numai ca sa fii sigura (aseara ne-am adus aminte de Adelamaria cum facea ea in dimineata aia, cat de draguta a fost)

Mergi la inceput