demisie sau ce?

demisie sau ce? | Autor: kris

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare?

Vreau sa plec de la firma, unde lucrez in bune conditiuni. Voi pleca cu sotul, va fi cam tragic pt sefi, dar daca nu ne-au ascultat condoleantele...ne-am indreptat spre o alta firma, unde ne vor fi recunoscute meritele si calitatile.

Cum se procedeaza? ca sa ni se inchida cartea de munca azi aici, iar maine sa ni se deschida in noua firma? Binenteles ca vom pleca cu preaviz, de 15, poate 21 de zile, sa-i ajutam sa-si gaseasca pe altcineva..desi nu prea merita, dar credinta in D-zeu asa ne indruma.

TREBUIE SA NE DAM DEMISIA, lucru ce ne obliga sa dam preavizul acela de 15 zile? sau trebuie sa solicitam transferul? Nu vrem sa pierdem nici o zi, avem nevoie de acest lucru, pt a ne fi admis dosarul pt obtinerea unei locuinte ANL.

Va multumesc, si scuze pt cei care nu ma pot ajuta si le-am ocupat timpul cu problema mea!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

demisie, transferul nu mai este prevazut de CM.

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai puteti sa le comunicati direct ca vreti sa plecati - si sa hotarati impreuna cum (demisie, incetare contract cu acordul partilor...) - hartia se face in 10 min.

Va intelegeti cu ei cat stati - preaviz 15 zile, daca nu aveti functii de conducere - sa va uitati si in contractul de munca semnat la angajare ce clauze sunt.

Aveti grija la credit - acum ceva timp bancile nu acordau credit daca nu aveai continuitate (ultimele 6 luni lucrate in acelasi loc) - nu stiu daca mai este valabil sau care o fi politica ANL, dar sa nu va ia prin surprindere.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Cristina si Adina, va multumesc pt raspunsuri!

In cele din urma, vom incheia constractul prin acordul partilor. Au primit , destul de bine vestea si faptul ca vor pierde 2 oameni importanti. Am trecut de acest hop, acum mai dureaza pana plecam si de ceea ce vom intampina la noul loc de munca.

In ceea ce priveste obtinerea locuintei prin programul ANL, trebuie sa nu avem, nici macrar o zi de intrerupere in cartea de munca. Pt inceput n-i se va oferii , in forma de inchiriere un ap, dupa care, il vom cumpara, daca ne avantajeaza zona.

Multe imbratisari!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput