MAMA
"Bebelusul inainte sa se nasca se intilneste cu Dumnezeu:"
"Dumnezeul meu, eu merg in lume si nu stiu ce voi face acolo".
" Pentru tine am pregatit un Inger si el o sa aiba grija de tine"
"Doamne eu nu stiu limba oamenilor, cum o sa ma inteleg cu ei? Cum o sa ma adaptez?"
"Ingerul pe care ti l-am pregatit te va invata limba lor"
“Doamne, eu am auzit ca in lume sunt multe rele.Cum o sa le pot dovedi?”
* Ingerul pe care ti l-am pregatit o sa te apere de rele. Fii fara grija.
“Doamne, cum o sa ma pot intoarce la tine?”
* Ingerul pe care ti l-am pregatit o sa-ti spuna cum te poti intoarce la mine
S-au adunat ingerii si a sosit timpul ca bebelusul sa plece in lume, dar a mai intrebat: ”
“Doamne, cum se numeste ingerul pe care mi l-ai pregatit?”
* Numele nu e important,
Dar tu ii vei spune
MAMA
Va doresc tuturor sa va indepliniti cea mai mare dorinta ...cea de a deveni MAMA
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
Raspunsuri
claudela spune:
Intr-adevar, foarte sugestiv pasajul. Dumnezeu e intr-adevar cel ce e Marele Responsabil sa se intample minunea...de a deveni MAMA!
claudela spune:
Intr-adevar, foarte sugestiv pasajul. Dumnezeu e intr-adevar cel ce e Marele Responsabil sa se intample minunea...de a deveni MAMA!
irlandeza spune:
E foarte frumos, l-a mai pus cineva pe DC, mai demult.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
Teo2rina spune:
miruna, de-a dreptul impresionant ce ai postat aici.mi-au dat lacrimile...
http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png
miruna79 spune:
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua onomastica azi.
Va pup pe toate
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.