*** LA REDOUTE (26)***
Raspunsuri - Pagina 27
cin spune:
Gagici, haideti la o bere, niscaiva floricele, ca doar e seara de meci, si-s singura acasa 
poate dau si eu comanda, pana nu ma imbat (am doar o bere, dar nu se stie niciodata
)
felicia74 spune:
Fetele, care era site-ul unde se poate urmari international un colet?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Merci, Nushulica
.
In poza ta pare sa bata spre gris-jandarme, asa, turcoazul ala... 
Ma ingrijorati cu horror-stories cu posta, astept si eu cu sufletul la gura coletul din 10...
Onetzica spune:
Nushu e tare frumusica si iti sta bine. Sa o porti cu placere. Acum m-am lamurit despre ce e vorba.
quote:
Originally posted by nushulica
am intarziat un pic cu pozele ca am avut treaba dar acum le am
http://new.photos.yahoo.com/nushulica/photo/294928804394915282/0
m-am imbracat asa pe fuga cu rochia nu e calcata nu am luat sandale doar sa o vezi sa-ti faci o idee cum se aseaza
aissa mult succes la posta poate totusi rezolvi ceva daca zici ca s-a schimbat aia la fata cand ai zis de haine
mada mie rochiile imi plac mult sa le port chiar si la serviciu si mi-e mult mai simplu sa ma imbrac cu rochie ca trebuie sa asortez doar sandalutze si gentutza ori la fusta trebuie sa gasesti si bluza sau invers
edit: maria alexia am pus si poze cu sacoul
INGRID

Bratu Monica spune:
Buna dumineata fetelor!
Nu mai tin minte care dintre voi a postat reteta aceea cu ciobita de dovlecel cu lapte batut si marar,dar a fost bestiala.
E a treia oara cand o fac in decurs de cateva zile.
SUPER BUNA!Ce-ar fi sa facem un subiect si cu retete REDOUTISTE?
Va rog daca mai stiti bunatati din astea ,vreau si eu,caci papa pitica mea ciorbita de 2 ori/zi si mereu zice:mai mamy tare-i gustoasa!
Va sarut si inca o data multumesc!
Spor la colete sosite si la cumparaturi.
Monikka
nushulica spune:
neata fetele!!!
m-ati facut curioasa cu ciorba asta stiu ca am vazut la un moment dat reteta dar acum nu stiu de unde s-o iau
o mai dati o data??![]()
INGRID
nushulica spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Merci, Nushulica.
In poza ta pare sa bata spre gris-jandarme, asa, turcoazul ala...
Ma ingrijorati cu horror-stories cu posta, astept si eu cu sufletul la gura coletul din 10...
cam asa este nu ca bate
onetzica merci
astept sa vad cum sta pe tine daca ti-o iei si tuINGRID
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by vl-ad
Eu fac des ciorbita de dovlecel pt ca mie imi place fff mult.
O fac asa:
Un dovlecel din acela mai mare(care nu se mai poate face pane ca are semintele prea mari),il curat de coaja si seminte , il dau prin razatoarea cu ochiuri mai mari si apoi il las cu sare vreo jumatate de ora.
Intr-o cratita calesc in ulei jumatate de ceapa taiata marunt,adaug o lingurita de boia si vreo 2 linguri de faina.Adaug dovlecelul si zeama care a lasat-o si amestec bine sa nu faca cocoloase.Adaub apa cat sa acopere dovlecelul ,jumatate de ardei (intreg pt ca il scot atunci cand ciorba este gata)si jumatate de rosie taiata marunt si las la fiert.
Cand dovleacul este fiert adaug un pahar mare de lapte batut si mai las putin sa fiarba.La sfarsit pun smantana si mult, mult marar.
Este o nebunie
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Buna dumineata fetelor!
Nu mai tin minte care dintre voi a postat reteta aceea cu ciobita de dovlecel cu lapte batut si marar,dar a fost bestiala.
E a treia oara cand o fac in decurs de cateva zile.
SUPER BUNA!Ce-ar fi sa facem un subiect si cu retete REDOUTISTE?
Va rog daca mai stiti bunatati din astea ,vreau si eu,caci papa pitica mea ciorbita de 2 ori/zi si mereu zice:mai mamy tare-i gustoasa!
Va sarut si inca o data multumesc!
Spor la colete sosite si la cumparaturi.
Monikka
Monica , eu am postat reteta.Ma bucur ca ti-a placut si mai ales piticei tale.Ce n-as da si eu sa manance Vlad ciorbita.Nu vrea de nici un fel , nici ciorba nici supa
Mey fetelor ieri am avut in cos o pereche de pantaloni redusi cu 65% si acum vad ca sunt la pret intreg
Se procedeaza si astfel,adica odata reduse produsele sa le aduca dinou la pretul intreg?Vad ca au mai introdus produse noi la Aubaines reduse unele si cu 70%
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
madau spune:
Hello
Io-s prin zona azi, am vazut ca au bagat chestii noi pe la Aubains, ati primit si voi mailul?
Nushu super rochita!!!

S-o porti sanatoasa
Aissa chiar m-ai facut curioasa care e treaba cu postasul...astept sa ne zici ce ai vb cu diriginta.
Monica pai asa rapid...nu ne-ai mai zis ce-ai mai comandat, nimic?
Azi am supa de pui, dar maine fac si io ciorbitza de dovlecei, daca tot o laudati asa 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare