*** LA REDOUTE (26)***
Raspunsuri - Pagina 22
ella_74 spune:
nushulica,
mai am de dat jos dupa nastere 2 kile si sper sa reusesc, desi nu fac nimic special, pana la reduceri ca sa pot sa-mi comand pe marimea de dinainte de sarcina; si atunci sper sa pot recupera si eu la comenzi, da tot n-o sa te eclipsez , sa stii ![]()
Io tocmai mi-am comandat ieri de pe www.next.co.uk , bineinteles cu livrare la sor'mea a geamana, dar mai multe de incaltat pentru mine si pentru bebe.
Pacat ca nu livreaza si la noi ca au superchestii si nu sunt scumpe.
, mamica de David
Onetzica spune:
Nushu unde gasesti atatea hainute faine? Sa ma bati ca nu stiu pe unde naiba sa mai cotrobai.
nushulica spune:
neata!
maria alexia daca vrei pot sa fac poze la sacou ca sa vezi exact ce culoare are dar dupa-amiaza sa ajung acasa ca acum tocmai am ajuns la serviciu
e fain si bejul dar eu tot am bej si am zis sa mai schimb culoarea
eu port 38-40 aici si am luat sacoul 38 si imi vine bine
ella mi-as comanda si eu de pe next ca ma tot holbez de vreun an pe siteul lor dar n-am pe nimeni prin uk sa pot comanda asa ca deocamdata salivez![]()
onetzica
toate-s pe site mama trebe doar sa le cauti
dar sa ai si timp eu stau macar 2-3 ore pe zi pe lr si le stiu pe toate deja...si tare cred ca nu-s singura
mi-a venit si coletul cu rochitzele ma duc sa-l ridic
spor la shopping
INGRID
Catusha spune:
Neatza, fetele!
Haideti sa va povestesc o faza, ca sa va minunati inca o data de aventurile cu Posta Romana.
Ieri dupa job am trecut pe la posta ca aveam aviz pentru scrisoare mare, continind 2 perechi de blugi de copii, respectiv cadoul geanta fuchsia. Toate bune pina aici. M-am dus acasa, unde in cutia postala gasesc o alta hirtie, un invoice din ala de la Redoute, unde scrie valoarea comenzii si greutatea, cu stampila de la posta pe ea datata 22 mai, adica ieri, unde imi scrisesera sa ma prezint URGENT la posta, ca am un colet extern. Eu stiam foarte clar ca nu am nici un colet de venit, si am si recunoscut valoarea comenzii ca fiind de la o comanda veche de acum o luna, cu treningul adidas al sotului pe care nu l-am nimerit la masura. Dar am zis sa ma duc totusi pina la posta, ca prea suna tonul somatiei serios. M-am intors deci la posta convinsa ca e o greseala de la ei si ca ma plimba aiurea in tramvai. Cind colo ce sa vezi? Era o carte de la amazon.co-uk, care statea la ei in depozit de o luna, de la care eu imi luasem gindul, care nu costa, evident 112 euro, nu avea 3,5 kile si nici nu era de la redoute, cum scria pe hirtia de la posta, pe care azi vroiau sa o trimita inapoi pentru neridicare, si pentru care a trebuit sa platesc si taxa de magazinaj pentru luna de zile cit a stat in depozit la posta, in conditiile in care eu nu am avut nici un aviz pentru ea. Ei, ce sa ma spunem de Posta Romana?
maria_alexia spune:
Merci, Nushulica, poate faci o poza pentru album chiar purtand sacoul

Eu deocamdata ma abtin, am facut deja doua comenzi pe care le astept, prima in 10 mai - cred ca deja e timpul sa ma uit prin cutia postala
Dar in cos vad ca tot pun, v-o calc pe urme
.
Cu posta ro... stiam dintotdeauna ca sunt neseriosi si nu poti avea incredere. Dar la voi chiar prea multe avize au incurcat, ar trebui bombardati cu reclamatii!
Ca sa nu mai vorbim de furturi...
Onetzica spune:
A cumparat cineva rochita asta?
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-bretelles-imprimee-la-redoute-creation.aspx?productid=324113500&documentid=207607&categoryid=31241358&single=&hasnext=1&hasprev=1
nushulica spune:
catusha eu deja m-am lamurit cu posta romana cate gafe fac...dar si cu avizul asta e tare ciudat...chiar asa sa incurce si expeditorul![]()
INGRID
felicia74 spune:
catusha exact la fel am patit si eu, si tt f.f. urgent scria
Cand am ajuns acolo s-au scuzat, ca sunt fetele noi, ca au salarii mici, ei ce sa ma fac, sa faca greva, stiu eu, in definitiv posta e cea mai profitabila institutie din ro![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
Mi-a raspuns Sabine (fff rapid pot spune):
Hi,
The parcel has been sent on May 3rd through parcel n° 122 6541043. I do not have any other proof to give you. We do not send by registered mail. It takes 3 to 4 weeks for a delivery abroad. Thank you for waiting until June 1st. After if the post office has not received it, we will investigate and will resend or refund.
Poze