Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
anacami spune:
Buna!
nu am mai intrat pe Internet,ascund PCul de "dusmanul" nr. 1: Sebastian! Nu mai am loc de el, daca il vede il acapareaza! am facut prostia sa ii arat un site cu Thomas& Friends (locomotivele lui preferate) si a devenit mare expert in manipularea mouse-ului (serios,are o dexteritate de necrezut).Joaca tot felul de joculete:coloreaza,face puzzle-uri, concurs intre locomotive...Asa ca, ori fug cu PCul prin colturile cele mai ascunse ale casei (baie,bucatarie), ori il deschid dupa ce adoarme (cand nu prea mai pot, ca sunt franta).
Seara, nici sa vreau, nu mai pot misca un deget,corpul nu ma mai asculta deloc,daca incerc sa ma ridic ma ia cu ameteala!!!
In legatura cu TT, asa am inteles si eu, la Genetic costa 120 lei, dar daca pun la socoteala si ecografia (200), ajung pe la 320 lei . Il fac si eu saptamana viitoare.
Am intrebat si la Euroclinic, mi-au spus ca la ei costa 280, dar nu mi-am dat seama sa intreb daca este cu tot cu eco (asa ar fi acceptabil..)..
Consultatiile le fac la cabinete private si nu dau niciun leu in plus fata de pretul oficial- care oricum este maricel 80-100 lei!
In sarcina trecuta aveam un doctor ginecolog care avea cabinetul lui intr-o policlinica (nu stiu cum se numeste sistemul-parca cabinet individual-fiecare si-l administrreaza..) si ii dadeam doctorului banii (nu mi-a cerut niciodata dansul o anumita suma; oricum, ca sa fie "multumit" ii dadeam cat stiam eu ca este pretul la cele "cu plata").Analizele & restul consultatiilor le faceam la Medsana.
Pana acum-inclusiv la pubertate si in sarcina trecuta- am avut un ten super, fara urma de vreun cos!! Ei bine,in sarcina asta- cand mi s-a spus ca am fetita- m-am umplut pe fata de cosuri dureroase si chiar "suculente".
Linea nigra (sau cum se numeste..) nu am avut deloc la Sebi (eu zic ca am avut o burtica f. frumoasa ); vad ca nici acum nu am,dar mai am timp destul...
Va pup si va doresc o seara placuta si o saptamana urmatoare minunata!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
ancadragoman spune:
Cami nici eu nu am linia maro pe burtica,poate apare mai incolo.
Tare faza cu Sebi
anca 15+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna!
In legatura cu TT, asa am inteles si eu, la Genetic costa 120 lei, dar daca pun la socoteala si ecografia (200), ajung pe la 320 lei . Il fac si eu saptamana viitoare.
Am intrebat si la Euroclinic, mi-au spus ca la ei costa 280, dar nu mi-am dat seama sa intreb daca este cu tot cu eco (asa ar fi acceptabil..)..
320 cu eco 4D ma gandesc, nu???? din cate stiu eu e valabil si eco 2D.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
anacami spune:
Nu Bb, eco de la 12 saptamani-2D- la Iosup m-a costat 200 lei (la CMU Unirea).
Pe masura ce inaintam in varsta costa mai mult- am inteles ca cea 2D de trim. 2-care este mai complexa(morfologica) costa aprox. 250.
Cele 3D/4D costa 350-400 lei; poate stie cineva mai precis 9oricum voi mai intreba saptamana viitoare)
anacami spune:
da Anca, si daca se plictiseste si il abandoneaza tot nu ma lasa sa ma apropii de calculator! cum ma apropi de el,cu ia foc !!
anacami spune:
Anca,ar fi ceva, dar sigur este 4D? 2D de 12 saptamani m-a costat la CMU 200 lei.Tu la ce clinica ai vazut 250?
anacami spune:
Anca,eu am cerut 3D si mi-a spus ca 3D imi recomanda de la 20 saptamani. Aparatul permite toate tipurile de co, dar la mine la folosit pe modul 2D.
Ai poze 3D sa vad si eu? sunt nerabdatoare sa-mi vad si eu bebele in culori,de abia astept!
ancadragoman spune:
Pozele nu le-am color ,dar la eco am avut imagini color.
data viitoare sper sa imi de-a si CD cu ecografia.
anca 15+
Maria
poze