Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 25
geany_bc spune:
Neata fetele.
Voi cum suportati caldura?
Pe mine ma epuizeaza si cand ma gandesc ca acusi plec in Grecia, ma ia durerea de cap, caci nu stiu cum voi face fata.
Geany
14+
Alexandru Cristian
13.12.2002 si bebe 2
ioana_77 spune:
Kiva, eu am luat din saptamana 3 pana in 13 utrogestan oral si a fost ok, asa ca stai linistita. Dr stiu foarte bine ce recomanda, aveti incredere in ei.
Maria(29.11.2005) si Ioana
15+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Dany, scuze ca nu am raspuns pina acum, nu am fost acasa. Eu i-am dat data trecuta 40 RON, dar o fata mi-a zis ca ea ii da si cite 20-30 RON, depinde de consultatie, dar ca el nu cere si nici nu are pretentii. Fiecare cit vrea sa-i dea, si ca nu se uita urit daca nu-i dai o anumita suma.
Mersi de raspuns!
pussi spune:
buna dimineata!
jasmin, ancuta, ramonella, darleena, dana vio multumim pt. urari

Mi-a dat dr. un DVD cu inregistrarea ecografiei si nu-l pot deschide, am inteles de la mamici mai mari ca-mi trebuie un "codec"..de pe net! a mai patit cineva asa?? A! Si am facut si eco 4D....sper sa pot sa va pun DVD pe Yahoo...
PUSSI
10+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
dany26 spune:
Neatza fetelor!
Pussi felicitari pt bebeii sanatosi si voiosi!
Am si eu o intrebare ca m-ati facut curioase cu marimea colului....in fisa mea de la eco intravaginala de la 8 sapt si 5 zile scrie asa:
SG = 38,3 mm si CRL = 20 mm ......se refera vreuna din aceste 2 masuratori la col?sau la cel pliu nucal(care nu stiu cce ins)?!![]()
13+
bebeko spune:
quote:
Originally posted by Kiva
buna ! sunt foarte suparata , si va rog sa ma ajutati cu un raspuns !
de cand am descoperit ureaplasma , dr mi-a dat 10 zile de eritromicina
in paralel cu antibioticul , mi-a dat poliginax ovule care sa ma "protejeze" de candidoza de la antibiotic
si atunci...........utrogestanul pe care il luam intavaginal a zis sa il iau oral~!
sunt in a 6 zi din cele 10 si simt ca imi vine sa plang!
dupa ce il iau ma apuca un somn si o ameteala de parca sunt anesteziata!
sunat in concediu medical
dorm
dar e normal ? m-am trezit acum , dupa 2 ore si aprac am capul si limba amortite!!!!!
ce simte copilul atunci ?
daca pe mine ma rapune asa?
va rog spune-ti-mi daca ati mai auzit de utrogestan oral in sapt 13! nu mai stiu ce sa fac !
kiva13
mihuta spune:
Kiva, stai linistita ca utrogestanul nu afecteaza fatul, doar da corpului un boost de progesteron care ajuta la sustinerea sarcinii. Somnolenta e normala daca iei pe cale orala, stai linistita.
Pussi, felicitari ca baietelul si surpriza sunt bine amandoi. Sa-ti traiasca si sa stii ca nu sunt deloc homofoba, asa ca si lesbianismul are avantajele lui...
Dany26, pliul nucal se masoara la eco morfologica si banuiesc ca tu nu facusei inca la 8 sapt si 5 zile. Parca CRL era lungimea embrionului, dar poate sunt fete care stiu mai bine.
14s +
Sophia 80%
RGE spune:
neatza fetelor...FELICITARI PUSSI PT TITI MICI CARE S-AU FACUT MARI!!!!!!!!!..SA LE DEA DUMNEZEU SANATATE SI TIE PUTERE SA DUCI SARCINA LA CAPAT FARA PROBLEME!!!!!!!!

DANY de obicei pliul nucal este masurat in ecografia dintre 12-14 saptamani...atunci este ea concludenta pt pliu nucal..nici una dintre cele 2 masuratori nu se refera la col sau pliu nucal...la col la mine scrie clar ..COL..LUNGIME SI OI inchis...iar la pliu nucal scrie..pliu nucal= si valoarea
FETELOR..
..vreti sa va scriu astazi ca am timp lista mea pt bebe..ma gandesc ca in timp o sa o putem completa pe unde sunt greseli si va fi de folos pt toate fetele....lista mea nu are legatura cu cea pt spital ..sunt chestii doar pt bebe
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by mihuta
ca barbatii e prea complicatti...si nici nu inteleg chestii vitale gen manichiura pedichiura shopping si vopsea fara amoniac...14s +
Sophia 80%
asa e, deci Pussic sa-ti inveti baietii de mici cu lucrurile esentiale pt femei, si sa strangeti bani de p'acu, ca s-au scumpit toate vopselurile istea si maclavaisurili!Shery
16+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Asa e Ramo se vede mai bine in pantaloni speciali.
Eu ieri mi-am luat o rochita si abia astept sa o imbrac
anca15+
Maria
poze
De unde ti-ai luat rochita?
Shery
16+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta