Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
anacami spune:
Anca, daca stai linistita si ai grija de tine este ok.
eu in sarcina trecuta am avut si 2,4-2,5, dupa ce m-am "linistit" a ajuns la 4 cm. Eu stiu ca sub 2,5 cm nu este prea bine si trebuie odihna permanenta la pat sau cerclaj. Pana in 3 este chiar ok, nu toate femeile au aceesi conformatie....
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
ancadragoman spune:
Ramo am auzit ca in sarcina pot sa apara diverse pete pe corp,nu cred ca sunt o problema.
Cami ce inseamna sa stau linistita?
anca 15+
Maria
poze
anacami spune:
adica sa te odihnesti mai mult. Eu in general sunt "Speedy Gonzales", in sarcina trecuta, mai ales, uitam ca sunt insarcinata.
Trebuie sa iti intrebi doctorul, nu stiu ce legatura are si cu sexul.
Inca o data, cred ca 3 cm este o lungime ok (mai ales ca ea poate fi usor aproximata-depinde de ecograf, de priceperea doctorului, de cat de exact pune reperele..)
Ramonella,sa nu fie vreo iritatie (atentie si la haine,sa fie din bumbac 100%). Este posibil sa te fi piscat ceva; cand ti-au aparut ( sa fi dormit intr-o pozitie incomoda?
RAMONELLA spune:
Acuma dimineata mi-au aparut.Si nu am mancat nimic.Si au aparut pe decolteu,unde sunt goala.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel16+ Alexia Beatrice
bb_yasmi spune:
buna dimineatza la fetele dragutze!!!
eu sunt tot on concediu medical (mai sapt asta... ) si deja am inceput sa ma invatz aks!!
Anca, mie si inainte mi se parea ca sunt toata umflata dimineatza cand am trezeam, dar nu exagerat, la fel sunt si akuma.
saptamana viitoare mergem si nou la eco, la triplu test. de abia astept!!!
fetelor mie imi este o foame continua...si cand ajung sa mananc iau o gura si sunt satula.... voi cum sunteti??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
gill spune:
Neata mamici!
Eu am fost azi dimineata sa repet niste analize (hemograma, sideremie, calciu, glicemie si urocultura).....pt ca ametesc fff.tare si am slabit 1kg.......am ajuns la 45 kg..........in functie de analize voi trece pe FERROTAB si ELEVIT.........
Eu o sa lipsesc saptamana asta de pe forum pt ca am intrat in renovare si reamenajarea casei....si la mine e un adevarat santier.....asa ca plec o saptamana in Prahova.......sa ma odihnesc....
pupici si avetzi grija de voi!
GILL
14+
anacami spune:
Ramonella,nu pot vedea pozele Yahoo de la serviciu.Eu zic sa nu te stresezi prea tare si sa observi ce se mai intampla cu ele o zi-doua, dupa care sa intrebi doctorul.
Eu am avut o iritatie urata la Sebi-pe tot corpul (parca eram batuta cu urzica), am fost si la dermatolog-mi-a dat Locoid si mi-a trecut repede;la mine se pare ca a fost de la un medicament (am luat antibiotic spre sfarsitul sarcinii pt. o infectie urinara); pe ma macau groaznic...Nu a fost nicio problema pt. sarcina.
Sper sa iti treaca cat mai repede!
bb_yasmi spune:
gill, drum, bun si aveti grija de voi!! te asteptam cu bine inapoi!!
poza eco bb
bb_yasmi spune:
fetele am pus cateva poze cu burtik de ieri. puneti si voi poze cu burtik sa vedem cat e de mare!!
poza eco bb
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by RGE
....am facut nani mult, am papt si mai mult, ne-am plimbat mult pe jos, , ...am profitat din plin...
ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
Eeee, cine poate, oase roade... vreau si eu ca de plimbari sunt satutula
Shery 15+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta