Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

a dat din picioruse de parca pedala pe bicicleta..nu doare ca nu are putere insa l-am simtit foarte bine..oricum e super
2,5 kg....mami pei stai bine rau iubita !!!!!!!!..eu am plecat de la 51 kg si acum am 57kg

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

pupam toate burticoasele
NOAPTE BUNA, SOMNIC PUFOS SI VISE PLACUTE!!!!!..o saptamana usoara

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!
Ce mai faceti???Eu azi am mult de lucru.Si n-am nici un chef.Si mi-e tare somn....Vineri mi-am cumparat niste pantaloni de in cu banda,si un maieut,tare dragute,de abia astept sa ma imbrac cu ele,ca zilele astea a fost cam inorat.
Eu m-am hotarat,nu-i cumpar inca nimic la bebe,de abia prin luna 8-a o sa-i cumpar.Mi-a spus maicamea ca o cunostinta de-a ei,i-a cumparat de toate la bebe,i-a amenajat camera si pana la urma bebe a murit inainte de a se naste.Doamne fereste!Dupa aceea poti innebuni cand vezi camera si toate hainutele alea.Oricum,nici nu are rost sa i le cumpar inca ca mai este vreme,si toate se iau foarte repede.Desi ma tenteaza foarte mult sa mai iau cate o hainuta,ma abtin.
Eu nu cred ca sforai noaptea,adica si daca as sforai,ma acopera sotul.Deci nu-mi fac probleme.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI celor ce poarta numele CONSTANTIN si ELENA!
Distractie placuta celor ce sarbatoresc astazi!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
LA MULTI ANI!!!!!! ptr Constantin si Elena
Mai voua vi se unfla mainile si picioarele?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Anca,este foarte bine ca ai luat 2 kg!! eu am luat mult mai mult, si nu eram nici eu slabuta. Bine ca mi-ai spus de eco, chiar ma bucur ca saptamana asta m-a chemat la Fortis (am stabilit acum doua saptamani ca mai vreau o eco, la CMU trebuia sa ma programez cu mai mult timp inainte); daca voi mai ajunge la dr. Iosup voi merge la Fortis sau la Polisano, oricum am renuntat la dr. ginecolog de la CMU, asa ca...
Eu mi-am mai programat 2 eco la dr. Pop (Diagnosis), de abia astept sa merg si la dansul- una la sfarsitul lunii viitoare si una prin septembrie. Doctorul la care ma duc de curand face si el eco, asa ca nu mai am vreo grija in privinta lor. Din cate am inteles nu se mai face tuseu vaginal pana inainte de nastere, asa ca ecografiile vor fi referintele in privinta bunului mers al sarcinii.
Ramonella,sa porti cu placere noile hainute.
Eu inainte de sarcina aveam haine care imi veneau bine pe fund, dar erau largi in talie (ca asa este conformatia mea ). Acum imi vin bine si la fund, dar si la burtica, mai ales ca mi-am mai cumparat o pereche cu un numar mai mare fata de marimea de la care am plecat. Deocamdata burtica nu este prea mare, iar pantalonii speciali de gravida imi stau inca nasol in fata.

In privinta hainutelor de bb, voi cumpara probabil majoritatea in august/septembrie (va fi si BabyExpo-cand vor fi toti expozantii la un loc , va fi si perioada de reduceri).Apropo de reduceri, la fiecare sfarsit de sezon Z are reduceri chiar si de de 50% la toate produsele. Am vazut anul trecut niste rochitele superbe care de la 1 mil. ajunsesera la preturi acceptabile- 400-600.000 lei. La fel si bodyurile,o sa-mi iau f. multe-mie mi se par "de baza" in imbracamintea copilului (eu folosesc si acum la Sebastian, body cu maneca scurta/lunga neaparat + restul dupa sezon)
Roxana, parca tu erai cu listele: sotul mi-a sugerat sa fac si eu o lista , sa ma gandesc ce putem folosi de la Sebastian si ce trebuie sa cumparam...

O zi placuta va doresc!

Mergi la inceput

Cami pe mine m-a controlat ultima data ptr ca imi era mie teama de lungimea colului ,3.1cm.Mie mi se pare cam scurt.

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Anca,tocmasi mi-am scos de dimineata verigheta, ca mi-e frica sa nu trebuiasca mai tarziu sa o tai!Astazi mi-am pus-o pe degetul mic, dar cred ca o s-o pun la pastrare sa nu o pierd (aici este putin larga).Nu mananc prea sarat, dar kg luate pana acum si proasta circulatie ma fac sa ma cam umflu, mai ales la maini si la fata. Stiu ca in acest caz (cand nu este de la sare) ar trebui sa ma odihnesc mai mult la orizontala; nu stiu insa cum se face ca parca in weekend stau mult mai mult in picioare decat in cursul saptamanii- sambata de ex. am facut mancare, am calcat un munte de rufe (nu imi place sa calc, dar n-am ce face...).

Mergi la inceput

Eu seara si dimineata sunt unflata in rest nu.Ce putem face ?
Azi il sun pe dr sa il intreb.

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor mi-au aparut 3 pete rosii pe piept,una cam aproape 1 cm iar celelalte de 1 jumate de cm.Oare ce or fii???Mi-e cam frica.poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput