Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

gata,trebuie sa fug! aud ca vine "concurenta"!
Va pupam!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la noi sunt alte preturi, eco 4D costa 2 milioane.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutari burtici!!!

gillparca tu ai intrebat de TT la Bioclinica, eu stiu ca se face! Nu stiu cat costa!Probabil 49+36+36 ... dar nu sunt sigura!
ancutasi eu stiu la fel, la spital ii dai si la cabinet platesti la receptie!
anacami eu am dunga neagra din ziua nidarii embrionilor, am si cosuri..la alegere, suculente, dureroare + niste pete maro pe pometi de toata frumusetea! or fi fetite
adalia
bbce-ti face burtica? Te-ai progrmat la 4 D?

eu in continuare, dar si mananc cu forta..si n-am slabit

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Cum pot sa-mi pun si eu un ticker?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Si eu am fetita, si nu am nimic pe fata, cum nu aveam nici inainte. Doar ca se usuca pielea mai repede, pe tot corpul ar trebui sa ma dau cu crema mai des, dar acum de exemplu sunt inca in pijamale asa ca n-am ajunsa la capitolul crema. In schimb linia a aparut de vreo saptamana si ceva.

Eu nu cred de nici o culoare in reperele babesti, gen cu fata esti frumoasa cu baiat se sumfla buzele, cu fata ai burta rotunda cu baiat tuguiata, cu fata mananci dulciuri cu baiat acrituri. Am contraexemple pentru fiecare in parte.

Dar inteleg nerabdarea de a stii pe cine porti in marsupiu

13s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

hop si eu ..am trecut sa va citesc si sa va salut..
eu una m-am bucurat din plin de zilele astea ploioase..imi place atat de mult vremea asta...ieri 19 mai a miscat si bebe al meu...si ma refer la miscari adevarate ..dat din picioruse..nu fluturasi, bolboroslei si alte chestii pe care le facea inainte....am facut nani mult, am papt si mai mult, ne-am plimbat mult pe jos, , ...am profitat din plin...ca prea multa pauza si munca strica...saptamana asta trebuie sa incep cautarile pt hainutze..rochita de seara si costumatie de zi cununie..cumnata mea are nunta peste 2 saptamani..vreau ceva frumos si sexy..sa se vada burtica de baietel..va pupic pe toate ..sper ca toata lumea este ok.

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Doamne fetelor..in cateva zile fac 18 saptamani..ce mari suntem!!!!!!!!!!

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai nou cica si sforai...
asta noapte m/a trezit o colega de camera..hi/hi..
ei da nu/i nimic, ca nici ea nu e f silentioasa...;)
week/endul viitor ma duc la parintii mei, apoi urmeaza o alta perioada cu testari si teme pana peste cap...:(:(
allez, encore 2 mois!
nici eu nu dau nici un banut in plus cd merg la cabinete private.pen' ce??????????????pai luna asta pana acu am dat 3 mil pe consultatii.si mai vine TT si cele 3 analize de repetat-inca vreo 3 mil. pai nu ajunge??????????
apropo...m/am ingrozit cd am auzit cat costa un carucior pt pitici..
pai cum ma descurc eu frate cu aia 8 milioane? jesus..va fi f greu..cu rata la apartament si restul...da sper sa ne descurcam si sa nu'i lipseasca nimic lui bebelas.
si tre sa facem investitii bune, sa ramana si pt bebe 2..:)

16+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

si eu cica sforai..dar sincer nu ma intereseaza....
fetelor eu ma gandesc serios sa ma apuc de gimnastica ca nu mai tine smecheria..deja a trecut foarte mult timp, trece foarte repede si maine poimaine ma trezesc in "fata faptului implinit"...saptamana asta tre sa ajung neaparat ca nu mai tine

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu seara ma rau de tot la maini si la picioare si nu mananc sarat deloc.Ce sa fac?
Oricum maine il sun pe dr sa ii spun
RGE a dat ghionturi calumea????
Multe?
FELICITARI!!!!!!!!!!
Si eu vreau sa fac gimnastica de gravide ca nu se mai poate,eu eram dolofana si inainte dar acum deja am luat 2,5 kg.

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput