Aradence minunate! (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut!
nu vin din pacate cu vesti bune
In timpul meciului am primit un SMS nu tocmai imbucurator de la Alina.a
redau mesajul: "am promis ca dau vesti. din pacate m-au internat la Szeged de urgenta, contractii f dese, col scurt si moale. sunt pe perfuzii"
Offffff de cand am primit mesajul tot la ea ma gandesc, ce o fi in sufletul ei acum Ma gandesc ca fiecare dintre noi am putea sa ne rugam pentru ele Doamne ajuta-le sa ajunga cu bine cat mai aproape de termen si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau,mersi ca ne-ai scris...nu-mi vine sa cred.
Bine macar ca a ajuns la Szeged si sper sa fie totul bine, ma rog si eu pentru Alina.a.

Alina, suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa fie bine Elisa chiar daca vrea sa vina pe lume mai repede.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ma rog si eu pentru Alina si bb Elisa sa fie bine. Doamne ajuta sa treaca contractiile si Elisa sa vina pe lume cat mai aproape de termen.

Clau sa-mi trimiti nr ei de tel pe PM sa-i trimit macar un mesaj maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

nici eu nu-mi revin...cand ma gandesc ca ieri vorbeam cu ea si zicea ca merge singura la Szeged....bine ca pana la urma a reusit Gheorghe sa se elibereze putin si s-a dus cu ea...oricum, la cat e de sensibila si la cat de mult isi doreste bebelina nu vreau nici sa-mi imaginez ce e in sufletul ei

Flavia iti trimit pe Pm numarul ei...si eu vreau sa o sun maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Alina, suntem alaturi de tine si ne rugam pt amandoua

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Imi pare nespus de rau de vestile proaste despre Alina. mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau Clau. Ma rog si eu pentru ea sa o tina cat mai mult in burtia pe Elisa si sa fie bine amandoua. Clau sa-imi trimiti si mie nr. ei ca nu il mai am , l-am avut pe pm dar s-au sters.
Diana, iarta-ma ca nu i-am zis Timeeai in direct la multi ani, dar am fost prea turata si nu am mai realizat ce am de facut. E acolo la metro o tipa la grantii la cred ca-i lipseste o doaga( e una machiata foarte strident,pana la urechi) care e foarte flegmatica. A sunat-o tipa de la receptie sa-i spuna ca trebuie sa-mi faca factura de stornare la care asta a raspuns ca i se rupe. N-am zis nimic(inca nu ma enervasem) , am mers la ea cu tipa de la raionu de jucarii si a zis ca nu are timp de mine , sa o lase in pace. Atunci m-am atacat si am facut-o nesimtita si i-am zis ca daca nu face fata relatiilor cu publicul sa isi caute in alta parte de lucru si am mai intrebat unde pot sa vorbesc cu seful ei si cum o cheama. Imi intinde cu nonsalanta ecusonul. Seful ei a zis ca asa e ea, i se rupa de tot, al care eu am zis sa i se rupa si contractul de munca atunci. A zis ca ar vrea si el dar din pacate codul muncii nu-i permite prea multe. In tot acest timp Cipri m-a sunat cred ca de 5 ori ca pruncii urlau in masina de numa, Tudor de ce nu l-am luat cu mine iar Ioana din cauza lui Tudor. A trebuit chiar sa vorbesc cu Tudor la telefon, sa-i explic de ce nu l-am luat cu mine. Mi-am promis ca de acum inainte nu mai plec pana nu verific factura pentru ca e doua faza pe care o patesc acolo.
Va las ca am o tona de calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am sunat-o pe Alina, dar nu putea vorbi asa ca i-am trimis mesaj si am primit raspuns asa:
"Acum ne-au mutat de la reanimare in rezerva, care e o camera ca de hotel. Acum sunt mai bine, nu mai am contractii, dar colul este la fel de moale, asa ca stau o saptamana, dar sunt pe maini bune. Te rog anunta-le si pe fete si la odisee. Nu ma las eu asa usor."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Mi-au dat si mie lacrimile cand am citit de alina.a. Doamne da sa fie bine si bblina Elisa sa vina pe lume cand trebuie.

Gabi, si eu uit sa verific factura la metro si mi s-a intamplat sa vad ca e alt pret la o jucarie decat am stiut eu la raft. Dar pana la urma ai rezolvat problema?

Miha , sper ca nu ti-a stat in gat cand am zis ca esti mama eroina!? Chiar esti o super mama si te apreciez foarte mult.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Buna fetelor!Doamne da sa fie bine Alinutza a. si Elisa!Off... stiu si eu cum e,am avut emotzii cu Alex pana in ultima clipa.
Vreau sa va cer parerea: Korodi e medic bun sau prost din experientza voastra?
ALex e putzin mai bine,a dormit super azi-noapte,pana aproape de 8 dimineatza si de la 12 la 14 iarasi.Deja umbla in 4 labe super si incepe sa se ridice singurel in picioruse.
Gabi,la hipermarketuri tot timpul se intampla chestii de genul asta in Romania,pt ca sunt niste directori super-tampitzi,care isi dau afara oamenii capabili si raman toti dobitocii,asa ca nu va miratzi ca nu corespund etichetele etc.In plus,munca nu e deloc organizata si cand tu te chinui sa pui toate etichetele in regula,te trezesti ca vine un destept de sef de departament si iti da o mare tampenie de facut.Si din pacate,putinii oameni competenti nu au cum sa faca treaba si in locul celorlalti.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput