Aradence minunate! (72)
Raspunsuri - Pagina 27

niko_26 spune:
Ceau fetele!
Am vazut pe undeva pe la pagina 15 ca intreba Ada ce-o fi cu mine de am disparut din peisaj.Si Flavia ma chema la raport.Am chiulit din lipsa de calculator(a avut Cipri treaba si n-am putut sa citesc si sa scriu), si intr-o seara de curent. A inviat Ceausila.
Ma duc sa citesc!

niko_26 spune:
Zice Cipri ca are treba si imi inchide forumul, dar nu-l mai las pana nu citesc din urma.

adablackcat spune:
Ma bucur si eu tare mult ca alina.a e mai bine si sper ca si elisa sa fie bine. Mi-au iesit si mie plantele din bulbii de la ea! E semn bun, nu?
Ioana, si eu m-am bucurat cand am prins un loc (tot cu pile) la gradi 14, dar dupa prima sedinta, cand am aflat ca sunt 40 in grupa, m-am razgandit. Nu am mai dus-o pe Iulia acolo. Directoarea s-a purtat urat cand am hotarat sa o retrag pe Iulia, asta nu mi-a placut. In rest mi-a placut tot! Si educatoarele, si gradinita si ingrijitoarele. Si am avut si eu emotii in primele saptamani. Si acum mai am cateodata. Acum repet cu Iulia rolul mamei Scufitei Rosii pentru serbarea din 5 iunie.
Flavia, felicitari lui Bogdi! Chiar e baiat mare. Stai sa vezi ce urmeaza!
Ildi, e super dulce David cum danseaza.
Gabi, mie inca nu mi-ati povestit in ce a constat operatia pentru miopie. Si cum a fost, cat a durat, etc...
Niko, ancapolgar??? Ce faceti? V-au doborat copiii?
Miha, sper ca te-ai odihnit bine. De engleza nu stiu pe nimeni dar intreb.
aaaaaaaa. am poze de la nunta pe cd. Dar trebuie sa le incarc si n-am timp acum. Poate maine. Sper.
Eu inca nu pot merge la Szeged ca soacra-mea saptamana asta e plecata la mama ei la Turda, si nu ma pot duce cu Iulia si Vlad dupa mine. Miercuri vine rezultatul la al doilea pap.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

adablackcat spune:
Niko, am scris in acelasi timp!
poze

ancapolgar spune:
Salutare!Adasi multa sanatate! AM scris aseara un mesaj,dar mi s-a sters si nu am mai avut chef sa o iau de la capat.Da,ma cam doboara Alex,pt ca nu mai sta o clipa,si in carucior se ridica in picioare,umbla toata ziua dupa mine sa ma prinda sa se ridice,nu prea il mai intereseaza nicio jucarie.Iar daca il las singur in camera incepe sa urle dupa mine.Ada,voi unde locuiti?
Flavia,felicitari lui Bogdi!Te asteapta si pe tine zile grele....
Gabi,multa sanatate Ioanei!
Alex a scapat de raceala,acum am inceput sa ii dau Imunobaby,sper sa il ajute sa nu mai raceasca.
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

adablackcat spune:
Hai ca trei poze tot am reusit sa pun, ca de cand tot zic... Restul incerc mai tarziu.
poze

niko_26 spune:
Am reusit si eu sa termin de citit din urma. Am vazut ca si Gabriela ii in Arad zilele astea. Nu "punem" de-o intalnire in parc, ca nu ne-am mai vazut de mult!
de la Maia pentru Bogdi umblaretzul.
si copilasii bolnaviori sa se faca bine.

maria_rubi spune:
Ada, tare frumosi ati fost, dar Iulia v-a luat de departe Te intreaba Adi cum se cheama firma voastra, ca s-ar putea sa o stie...
Ma bucur mult ca Alina.a este mai bine. Fetelor, se pare ca eforturile ei si rugaciunile noastre nu au fost in van. Alina, ne rugam in continuare pt micuta Elisa si pt tine, Doamne ajuta!
Nico, sa nu uiti sa o intrebi pe Diana .... stii tu ce (cu epiziotomia) de
Mara
POZE

niko_26 spune:
FOarte, foarte frumoase a-ti fost amandoua.Si Iulia parca-i printesa in rochia ei roz.