Aradence minunate! (72)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia,da e o vila in Costinesti,in schit.O stii?
Ioana care e gradi PP14 ?eu o stiu doar pe cea de la Teba

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, la ce grupa il inscrii sau nu stii inca?
Eu nu mai stiu daca am avut emotii, cert este ca Dragos n-a avut si s-a adaptat rapid.
Cine il va duce pe Alesio ca nu e asa aproape nici de voi?

Gabi, drum bun sa aveti maine si te asteptam cu vesti bune. Duceti si copiii cu voi?

Clau, vezi ca ai baiat cuminte? Sa nu te mai aud zicand ca-i rau!

Miha, oare e bun aparatul ala de tantari cu ultrasunete?

Carmen, PP 14 e cea de la teba unde merge si Dragos.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Mai apar si eu pe aici, dar am avut si musafiri, am fost plecati la Herculane , am ajuns ieri cind a inceput furtuna.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori.
Merg sa mai citesc ce ati scris...
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Cristina, ce fain!...ati fost in concediu la Herculane, cat ati stat?
Noi am avut un concediu tare frumos la Herculane in urma cu 8 ani, printre cele mai fain concedii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, la PP 10 nu au mai fost locuri inca din aprilie. Cand l-am inscris eu pe Raul mai erau 3 locuri libere care intre timp s-au ocupat. Toti vecinutii sunt intr-o grupa Abia in iunie trebuie sa aduc hartogariile. Si eu am emotii.

Alina, sa stii ca de cand am scris pe forum de el s-a mai cumintit...cred ca a stiut ca l-am "barfit"

Cristina, a fost un mini concediu?

Carmen, sigur va anunt.

Flavia, nunta e la Parc. de ce?

EDIT ca am uitat sa va intreb ceva...noi si cu prietenii cuc are mergem la nunta ne-am gandit sa dam 5 mil de pereche...ii putin?? Nu mai stiu cat se da acum la o nunta

Mergi la inceput

Clau, 5 milioane pentru 2 persoane? Eu zic ca nu-i putin deloc, e foarte bine. Nici eu nu mai stiu cat se da la nunti, anul acesta n-am fost, in 22 iulie e prima, apoi mai avem una in august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Noi mai avem 2...una in 7 iulie la varu meu primar, o tin la Astoria si una in octombrie tot la Parc

Io va spun noapte buna

Mergi la inceput

Am pus cateva poze noi incepand de AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina

Mel a dormit azi noapte muuuuuuuuuuuuuuult mai bine,datorita tratamentului sugerat de Diana .Deja ne-am obisnuit sa o tot intrebam .Ieri dupa ce mi-a spus dr de fam ce sa-i dau Melaniei si l-am sunat pe Ovi sa-i spun sa cumpere ,m-a intrebat:" Diana ai vorbit? nu ma pune sa cumpar pana nu vorbesti."

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, nu merg cu pruncii , nici cu Cipri in Ungaria, merg cu niste prieteni. Cipri nu are timp de iesiri in cursul saptamanii. Sper ca o sa stea micutza juma de zi fara mine. Am reusit sa-i recoltez pisu. Am trezit-o la 6 si am pus-o pe olita. A facut intr-un sfert de ora.
Carmen, merci de info. Zi-ne si noua ce tratament miraculos are Diana?
Clau e ok 5 mil la nunta.

Mergi la inceput