l-am prins.... DE CE nu recunoaste???
Raspunsuri - Pagina 2
toanca spune:
Astea sunt intrebari la care numai tu poti raspunde...
Tu stii daca il mai poti privi in ochi care afli ca te-a inselat din nou
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
szivarvany spune:
Parerea mea:
n-are niciun interes sa recunoasca nimic, asta in cazul in care intr-adevar ar avea ce;
eu nu as face scenarii, atata timp cat cu mine si copiii se comporta impecabil;
si inca ceva: eu cred ce vad cu ochii mei, niste msgs pe cell nu ar insemna decat sa incerc sa aflu mai multe, nicidecum dovezi, asta daca mi-ar permite timpul si intr-adevar as mai avea alte motive !!!
Trebuie sa faci ce simti tu ca e bine pentru tine si pentru copiii tai.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Porumbita spune:
kores dar dc nu vrei sa divortezi oricum de ce e pt tine asa de imp. ca el/ea sa recunoasca?
mihuta spune:
Hai sa-ti raspund si eu :
Cred ca mesajele sunt reale. Cred ca a avut o relatie cu persoana respectiva. Cred ca te iubeste si nu s-a pus niciodata problema sa va paraseasca. Cred ca nu recunoaste din lasitate, pentru ca i-e frica sa te piarda, sa se faca de ras in fata parintilor tai, a colegilor de la munca si poate si pentru ca nu vrea sa-i creeze probleme celeilate femei. Poate ca simte ca atata timp cat nu recunoaste, nu poti lua nici o masura concreta
Nu cred ca mai ai ce sa investighezi. Parerea mea este ca deja tu ti-ai format o opinie. Nu este foarte relevant daca recunoaste sau nu. Doar daca tu crezi sau nu ca ce ai aflat e adevarat.
Daca ceea ce vrei tu este sa ramaneti impreuna si el sa fi incheiat relatia extra, pune-i conditii. Ii spui ca vrei sa continuati dar :
1) doamna pleaca de la munca sau tu iei legatura cu sotul ei
2) mergeti la terapie de cuplu ca sa vedeti daca puteti repera casnicia voastra
3) prima conditie : adevarul
Infidelitatea tine de moralitatea fiecaruia, e intodeauna o alegere constienta, si are consecinte. Poate sa existe o mie de motive : frustrari personale, nevoia de un spatiu propriu (safe heaven) departe de grijile cotidiene, iesirea din rutina, etc. Nici unul din cele o mie nu are legatura cu tine.
13s + Sophia 80%
sali spune:
Dar de ce o fi fost telefonul ei la sotul tau in buzunar? ca zici ca erau trimise de pe telef respectiv catre numarul sotului tau...normal era sa stea la ea...
...si acel Radu , la prima discutie ce a spus? A parut surprins? Ca la a doua discutie, era deja pus in tema de sotul tau...
Eu cred ca :
...el e un sot -recidivist in ale inselatului- care a crezut ca poate sa duca si amantlacul si casnicia... Care in timp ce-si face casa de vacanta cu nevasta isi face si un cuibusor de nebunii cu o alta...
... ea e o amanta ,, calma si degajata" in discutia cu sotia inselata, intrucat stia deja, probabil, de la el ,ca ai aflat si ca e posibil sa ajungi si la ea pt o explicatie...
...tu nu esti nebuna, esti doar o femeie naucita de descoperirea facuta...
...iar juratul pe icoana sau promisiunea ca-ti da spre studiu factura detaliata mi se par subtiri de tot...ca jura stramb, ce te mai mira, dupa ce a incalcat juramantul sfant de a-ti fi credincios...iar factura ar putae fi ,,curata" pt ca de
Din pacate scenariul e vechi de cand lumea, il stim toate, dar cand ajungem sa fim noi actorii, e foarte greu de dus...
april spune:
Nu prea mai ai ce face. Eu zic sa nu te tii scai de el pt ca e mai rau asa. Incearca sa prinzi puteri sa il faci sa creada ca de fapt nu-ti mai pasa de el. Chiar daca-l iubest mai mult decat orice pe lume nu ii arata asta ACUM! Puneti in ordine gandurile si vezi ce ai de facut. NU lasa impresia ca il ierti si acum. Pt ca daca stie ca-lmai ierti inca o data, si inca o data, va continua cu aceste aventuri.
Pune piciorul in preag. Pt tine.Pt copii. Si fii calma.
a venit primavara...
serbare-Gradina de legume
sali spune:
..iar factura ar putea fi ,,curata"...mare lucru sa iti mai iei un SIM pe care sa-l schimbi cu ala ,,oficial" cand ai nevoie sa dai telef sau mesaje ...
...si nu recunoaste pt ca nu e un novice si stie ca atat timp cat nu ti-o recunoaste el direct, poate sa scape, dincolo de toate celelalte dovezi...
Mamagiuliei, te admir sincer pt felul detasat in care ai privi problema, la o adica...dar am curaj sa pariez ca daca ai gasi astfel de mesaje, ti-ai face loc in agenda, astfel incat timpul sa-ti permita sa aprofundezi problema...
...si o inteleg ca tot face scenarii, cu tot comportamentul lui impecabil... Pai cum cum vine asta? A, e un sot cu un comportament impecabil, doar ca am aflat ca, in timpul asta, are o relatie cu alta, isi ia apartament cu ea, ii trimite flori..In rest, n-am ce sa- i reprosez...
Kores, cred ca mesajele sunt reale, din pacate.Si ce eroare in reteaua de telefonie, cand tu ai gasit un telefon, nu niste mesaje pe telefonul sotului tau!
La ea nu m-as mai duce...eu una sunt genul care as cere lamuriri doar de la sotul meu, ca lumea e plina de femei si n-o sa umblu cu icoana in geanta sa au ele pe ce sa jure cand mai calca el stramb, ca vad ca asa ii e felul...
Cum e mai usor sa traiesti in continuare? Fara el, stiind ca te-a inselat sau cu el, stiind ca te-a inselat inca o data?
kores spune:
ce bine e cu voi, si cu forumul nostru...
pentru ca vad ca sunteti alaturi de mine sa va mai explic:
telefonul era in buzunarul lui pentru ca il luase de la "radu sa-l dea la reparat, ca stia el un service bun.."
la prima discutie radu mi-a spus ca da, telefonul i l-a dat sotului meu sa i-l repare, si ca nu e al lui ca-l foloseste...prietena lui,
l-am intrebat : eu nu te judec, dar tu-mi spui mie sec ca ai amanta, cind esri insurat, e ciudat, zic e prietena ta, sau a sotului meu, asta mi-a tercut prin cap mie...pi daca e a, de ce-i trimte sotului meu mesaje??? spune-mi cum o cheama, n-a vrut la telefon... m-am dus la el la serviciu cu taxi si l-am rugat insistent, la un moment dat i-am spus ca oricum aflu ... am vazut cum incepuse sa-i trenure mina, a luat telefonul lui si a format nr sotului meu, chemindu-l in ajutor....
bineinteles sotul meu n-a vrut sa vina la confruntare..
a doua zi m-am gindit ca eu cunoscindu-i absolut dintr-un noroc sotia, fiind toti colegi de generatie in scoala, i-am trimis lui radu un mesaj sanatjindu-l ca daca nu-mi spune al cui e acel telefon ii spun sotiei lui despre amanta pe care imi marturisise ca o are....la 5 minute m-a sunta sa ne intilnim...
mai relaxat si jenat mi-a spus ca sotul meu venise la el inaintea mea cu 2 ore si-l rugase sa-l acopere cu aceiasi poveste ca el radu i-a dat telefonul la reparat.....
problema dureroasa e ca aceast amanta nu are telefon mobil ofiial pentru colegi, familie....eu presupun, ce e mai dureros, sotul meu i l-a daruit, i-a luat cartela, etc...
ferelor imi doresc disperata sa fi fost un cosmar, viata era atit de frumoasa si implinita, vreau sa ramin cu el, dar nu pot uita durerea...o zi sunt buna, stiu ca tb sa tac, a doua zi iar il interoghez sa-mi spuna de ce , de ce a facut asta??? iar
pe de alta parte cum spunea cineva daca m-ar vedea ca si acum il iert, ar capata increderea ca toata viata il voi ierta daca va mai face, altfel ma gindesc ca i-e frica sa nu ma tin de promisiunea de acum 6 ani cind l-am somat ca daca ma mai insala vreodata vom divorta
eu totusi vreau sa stiu tot, numai asa mi se pare ca detin controlul, mi se pare ca ii am la mina pe amindoi si ei depind acum de intelegerea mea... muli zic ca pe ea ar omori-o barba-su, dar mi- eteama si pt sotul meu nu vreau sa-i fac rau, sa-l hartuiasca celalat....
dar oare ei vor incea relatia??
daca voi sunteti sigure ca mesajele sunt reale, eu vreau sa ma duc iar la ea...
sunt deruatat insa, de ce el vrea sa mergem la parintii mei sa judece si ei acuzatia mea, chiar nu-i e frica, oricum el va cadea iremediabil in dizgratia lor....
mihuta, asa cred si eu ca tine, dar de ce insala? de ce a trebuit sa ma raneasca, oare crezi c acum din disperare il accept dar cu timpul nu va creste lehamitatea mea fata de el??/
increderea mea in el a palit demult, acum cred ca s-a injumatatit.... probabil dupa alti 10 ani se va sfirsi....
multi imi zic sa divortez acum, la 33 ani, sunt frumoasa, am o situatie material stabila, serviciu foarte bun, dar mi-e mila de tot.... de el, de mine, dar mai ales de noi....
as vrea sa loviti in mine si sa ma jigniti ca eu am gresit, ca eu l-am indepratat, as vrea cineva sa ma certe, pt ca mi-e greu sa primesc doar compasiunea pacar de ea, o femeie asa d casa si frumoasa si desteapta si uite ce ghinion a avut.....
ultima traznaie care vreau sa o fac, ca sa-l vad suferind, cum sufar si eu: sa intentez actiune si sa-i vina prima citatie ca apoi sa o retrag....
saphir spune:
Citindu-te imi dau seama ca eu nu as putea trai cu atatea intrebari fara raspuns si scenarii dubioase...
Pacat e insa ca raspunsul la unele intrebari il ai deja, de la sotul tau, dar nu vrei sa il accepti, cauti, scormonesti...insisti sa suferi.
Poate iti si place, cine stie?!
Adica ai tu mai multa incredere in niste persoane necunoscute de pe un forum, care iti spun "da, sotul tau te-a inselat" si asta dupa o analiza superficiala a unei situatii atat de complexe, decat in sotul tau, pe care il "simti" zilnic, ii vezi ochii, ii asculti vocea cand iti vorbeste??
Pentru o parere e bine sa vorbesti cu diverse persoane, sa te descarci...dar sfaturile si solutiile nu cred ca ai sa le gasesti aici.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
kores spune:
si mai e ceva... de ce vreau sa stiu totul...
mi se pare inaceptabil ca el care face dragoste atit de bine,e un partener intim foarte deschis si care vrea sa-mi fie mie bine, sa mai faca "acele lucruri" si cu aia... pai mie nu mi se face scirba???
eu m-am mai gindit in atitia ani, ca el e cam obsedat sexual, frate...
dar vine a doua zi cind zic: dar ce in haremuri cum e, sau mai bine sa am jumatate din el decit deloc....mi-e jena de voi sa ma vedeti in ce hal am ajuns si judec dar vreau sa stiti totul ca sa puteti lua decizii in numele meu....
mi-e teama de reactia parintilor mei, de tristetea lor, tata e cardiac, viata lui atirna de un fir de ata, acum, de citeva luni, ar fi sigur un soc pentru el... week-endurile noastre pe care le petrecem de 2 luni numai acolo nu vor mai fi, totul ne va aduce aminte de el, pe ce a pus el mina.......ma intelegeti ca de el e legat totul??????...................
sa le spun parintilor mei, eu ma usurez dar ii incarc cu o sarcina prea grea pentru umerii lor batrini....
referitor la mesaje, el spune CLAR ca NU le-a primit...ca NU e tefonul lui...
aseara iar l-am adus la disperare, a zis ca nu mai suporta asa...