Ne mai dam cu fond de ten?

Ne mai dam cu fond de ten? | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Fetelor eu de principiu folosesc fond de ten cam toata perioada anului, mai putin vara...si cand si bronzata

Totusi anul acesta as vrea sa nu renunt sa-l mai folosesc.
A venit deja si caldura...

Doar ca machiajul nu mai arata asa de bine, altceva este cu baza de fond de ten.

Nu stiu ce sa fac.

Sfaturi? Idei?

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu cred ca m-am dat cu fond de ten de 10 ori in toata viata.daca vrei sa reziste machiajul cred ca edestul sa te dai inainte cu o crema hidratanta sau sa folosesti o baza pt. machiaj.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Depinde de ten...eu folosesc aproape tot timpul anului, pt ca estompeaza imperfectiunile tenului. Am ten gras, cuperozic i nanumite zone si f sensibil. Daca m-ar batea direct soarele sau mi s-ar aseza praful, vai de el. Folosesc un fond de ten 3 in 1 care arata ca o pudra compacta si se aplica cu buretele umezit.
Daca ai ten de bebelus, NORMAL ca nu te dai.
Cu toate ca, la poluarea, praful si UV din zilele noastre ar cam fi indicat sa protejezi tenul cumva.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ai putea sa incerci sa-ti dezobisnuiesti tenul de fondul de ten, aplicandu-l in zona T doar,iar pe restul fetei unde crezi ca ai diferite imperfectiuni ce vrei sa le acoperi, poti folosi un corector.La sf. aplici putina pudra pulbere cu un mare pamatuf ptr fixare si finisaj.Toate aceste produse ideal ar fi sa aiba factor de protectie solara.Ai sa vezi ca va arata bine.

30+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu ma dau tot anul (mai putin in concediu cind merg la plaja sau "drumetzesc"). Nici nu s-ar putea altfel pt. ca virsta si "tiutiunu'" si-au spus cuvintul.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu ma dau cu fond de ten, mai putin cand e f.f.f cald
dar daca merg la o petrecere ceva, ma dau neaparat
daca e f.cald, dau pe pleoape, ca sa tina fardul de ochi bine

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

eu folosesc mai tot timpul anului,in special cel de la L'Oreal,Infailible,si cel de la Max factor, care se adapteaza la culoarea tenului.
Ma simt bine asa, imi respira si fata, iar machiajul este perfect si ramane asa mult timp. Eu ,de multe ori, lucrez la firma pe care o am si 12 ore sau chiar mai muylt pe zi, deci va dati seama ca daca nu as folosi chestiile astea, as avea cearcane pana in gura.
Bine, cand ma duc la plaja, sau cand sunt pe acasa, nu sunt chiar asa,ma las asa, naturala.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu de vreo 5-6 ani am iesit din casa de cel mult 10 ori fara fond de ten (wow, abia acum realizez). M-am obisnuit asa, tenul arata mai bine.. si daca iti gasesti un fond de ten potrivit si bun, nu cred ca exista probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu sunt fan a fondului de ten. Nu-mi place insa atunci cind e prea cald afara, ca transpir si mi se ingrasa foarte mult tenul, desi e fond de ten mat.

Imi place prea mult cum arata tenul cu fond de ten, ca sa renunt la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu imi dau si vara dar numai unde am cosuri pentru ca am gasit un fond de la Lancome acceasi culaore ca si tenul meu.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Asa cum au spus si alte fete, am sa ma dau in zona T cu fond de ten.
Eu am un ten ok, doar ca este un ten mixt, zona T cu mult sebum, dar am creme cu care ma dau pentru tenul meu, crema de reglare sebum si apoi crema hidra-matifianta.
Sper sa fie ok asa

Bufi

Mergi la inceput