Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Am fost si noi si am votat NU! Dupa aia ne-am plimbat putin prin parcul Morarilor, sa vedem ce au mai facut muncitorii pe acolo, ca il reamenajeaza, il fac foarte frumos. Sper ca oamenii sa-l si pastreze frumos, sa nu-l distruga imediat! Vom trai si vom vedea.

Flisa, bine ai venit in grupul nostru!
Lavinia_P, iti doresc sa se repete minunea si sa doarma Mihaita bine toate noptile de acum incolo, fara sa se mai trezeasca pentru papica!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Fetele la mine cerialele Humana nu fac cocoloase poate nu le bateti bine zic si eu

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Lorym, Rianna e frumoasa foc si dulce, de-ti vine sa o mananci! A inceput deja sa se tarasca un pic. A prins catelul pana la urma sau a fost mai atrasa de suzeta (am vazut ca era si suzi pe langa catel)? -ici multi de la noi!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Cristina si eu am intrebat de storcator si nu prea am primit raspunsuri(Bambo mersi mult) si pina la urma am luat : storcator de fructe si legume Bosch care e fff bun si robot bucatarie Philips Cucina cu 29 functii pt. pasat, razuit etc.

Eu o tin imbracata noaptea doar intr-un body cu mineca scurta sau kimono; ziua cam la fel la ce calduri sunt.

Alexandra eu folosesc de la primii pasi biberon mic de 75 ml si are tetina mica. Am si o duzina de biberoane avent dar au tetina mare.

Yagmur felicitari! Esti o mamica puternica si curajoasa; Luca o sa fie tare mindru de mamica lui!

Lavinia esti durere cu sexoasele de pe strada!

Dia in legatura cu tema ta:
inainte
la o luna dupa nastere

Am recuperat ultimele 2 cap. Acum plec sa mincam . Intre timp s-a ars masina de spalat. Diseara citesc si cap. nou.

poze Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Raportam: executat vot!

Normal, cu NU inainte!

Ralumat, asa-i cerealele le fac cu furculita, ca pe-o omleta.

.. noi bem doar apa. Mi-e lene sa-i fac ceai. Si nu vad neaparat rostul. Vreau sa se obisnuiasca cu apa. Apa-i sfanta. De cand cu caldurile astea, ii dau apa cu vreo ora inainte de masa de pranz si bea conu.. chiar si 40 ml. Apoi mai trage si mai incolo cate-o dusca, doua.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by madaluta
Donia, Ruxandra: multumesc pt sfaturile legate de analize. Voi merge negresit sa le facem...Despre radiografie ortopedul ne-a spus k abia cand va merge este recomandat sa facem ,caci abia atunci se poate vedea cu siguranta dc e congenital sau nu.

Madaluta, eu ma refeream la radiografiile pt diagnosticul de rahitism. Si acelea Matei le-a facut la maini, torace si parca si la picioare. Nu ca erau strambe, ci ca se vede nu stiu ce pe ele in caz de rahitism. Ma enervez, n-am caietul buclucas. Si le-a facut pe la 5 luni, cand i s-a si pus diagnosticul de rahitism.

Apropo, Matei are niste picioare perfecte - drepte si frumoase- si tot are rahitism/sechele de rahitism.. da prin alte parti.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am fost la vot am votat NU

Roxana de Donia
Denis si Luca

Lavinia_p-si mie imi placea mai mult cu parul lung dar mi-a cazut f mult si nu mai statea in nici un fel,doar cand il spalam statea bine...

Teutz,Flore,Asiza-

Lorym-ce scumpica e Rianna f frumoase pozele

Flisa-bine ai venit

nu stiu cum reusiti sa le dati apa sau ceai la bb-ii antonia bea maxim 1-2 lingurite cu bibe nu vrea
am inceput sa ma ingrijorez voi ziceti ca bb-ii vostri fac ca,cateii pe gurita antonia de cateva zile face pe nas ca un catel si se stramba si din nas ,am aspirat-o bine am pus apa de mare,ii curge putin nasucul,asta sa fie cauza?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
nu pot sa vad pozele riannei, nu pot sa vad pozele de la semnatura lui bambo... sunt ofticata!!!!!!
dani doarme si eu bantui pe aici.
nu am fost la vot, dar ma duc!
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

denis
luca
roxana
sa cresteti mari si frumosi, sa va bucurati parintii, sa fiti fericiti si noroscosi in viata

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Roxana de Donia
Denis
Luca

Am votatcu,NU,binenteles
meniu:
05-lapte+cereale
9-fructe+biscuiti
12-13-supa crema cu carnita si citeodata 1 masura de lapte sau cereale
17-brinzica cu fructe
20-lapte cu cereale
21-baita
22-22,30-lapte cu cereale.
Antonio bea apa de ceva timp ca nu prea sunt adepta ceaiului.
BAMBO -Iti sta foarte bine si tunsa scurt si eu m-am tuns dupa prima nastere la fel de scurt si sa regenerat, acum dupa a doua nastere nu mai imi cade asa mult.
RUXANDRA-c-am tirziu dar sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copii tai .

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput