Exemplu bona:ASA NU
Am sa scriu aici un mesaj in atentia 'cautatorilor de bone'.
Am a vut o surpriza neplacuta din partea bonei pe care am gasit-o ptr baietelul meu. Stancu Victoria se numeste si locuieste in Militari . Desi nu parea initial,s-a dovedit a fi o persoana f neserioasa. De la bun inceput, in repetate randuri i-am precizat ca am nevoie de o pesoana pe care sa pot conta, o persoana care sa inteleaga ca postul de bona presupune si un angajament, acela de seriozitate.
Normal, sustinea ca pe o poezie ca tine mult la baietel; ii spunea numai 'puiul meu', dar,efectiv m-am trezit intr-o dimineata ca nu a mai venit sa stea cu baietelul, Telefon nu a dat nici pana in ziua de azi (au trecut 2 saptamani).Am sunat 2-3 zile disperata crezand ca i s-a intamplat ceva rau, dar nu a catadicsit nici macar sa raspunda la numeroasele mele apeluri.
Cu ceva timp in urma imi tot baguia ceva cum ca trebuie sa se interneze fiindca are probleme cu un ochi. Am intrebat-o ca nu cumva sa nu fie un pretext fals si m-a sigurat ca 'nu-si lasa ea puiul' (adica pe baiatul meu).
Concluzia: ne-a lasat cu ochii in soare, fara sa ofere nici o explicatie. Nu ne-am asteptat deloc la asa ceva.
Daca o intalniti ca pretendenta in postul de bona, aveti grija...Nu e o persoana pe care puteti conta!
Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb2 Andrei 21.04.2006
Ilinca mea
Poze noi
Andrei
Raspunsuri
claudela spune:
Se mai intampla, ce sa-i faci!
In treburi din astea e bine sa iti iei si o marja de eroare!
kariguld spune:
corinag,
imi pare rau pentru tine!
Poate nu era multumita de salariu.... poate intradevar a patit ceva rau... cine poate stii??
Si poate e prea mult sa spui ca e neserioasa, mai ales ca nu ai nici o explicatie de la ea!! Cel putin asa reiese din ceea ce spui.
Ce te faci daca afli ca a murit sau a patit ceva rau?
E bine sa ai un raspuns din partea ei, inainte de a afirma ca e neserioasa.
PS. Exemple de bone bune si serioase nu prea da nimeni pe aici??!!
Kari
adriana spune:
Corina, dar daca totusi s-a internat de urgenta la spital si n-a avut cum sa-ti dea de veste... Zic si eu, poate n-o fi asa.
Exemplu de bona buna dau eu
, fosta mea bona o chema d-na Florentina, m-am bazat pe ea 2 ani jumate, mi-a ingrijit copiii ca pe ai ei(uneori, cam prea mult.. hehe) si nu m-a lasat balta niciodata, nici macar cand am ramas insarcinata a treia oara si eram plina de refulari hormonale
Nu-mi cereti sa v-o dau ca deja e luata..![]()

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
corinag spune:
Kari, am luat in calcul 2 saptamani varianta ca ar fi patit ceva rau, dar, nu este singura pe lume:are un sot si un baiat care puteau anunta, in cateva zile faptul ca ar fi survenit ceva neprevazut.
Eu am avut un accident: o tripla fractura de glezna cu operatii si tot tacamul intr-un moment f. delicat: insarcinata in 6 luni, dar imediat ce am ajuns la spital, i-am anuntat pe cei de la serviciu. Nu pot accepta ca in secolul 21, un om care are familie, chiar daca a patit ceva, sa nu ii poata anunta pe cei cu care are o colaborare. Mai ales ca ea afirma ca ii pasa de copil...........
Si iarasi, daca are o nemultumire legata de bani, deschide discutia, nicidecum nu pleaca asa aiurea.
Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb2 Andrei 21.04.2006
Ilinca mea
Poze noi
Andrei
ingridnen spune:
Corina,
eu am patit-o de cateva ori cu prima bona a lui cCristi - cu 10 minute inaitne sa plec eu la servici ea ma suna ca nu poate sa vina ca se simte rau.... si asta s-a intamplat de cateva ori, nu o data. Il sunam disperata pe sotz, el se invoia de la servici etc etc
O data, de "Constantin si Elena" (pe ea o chema Elena) mi-a lipsit 3 zile.. joi, vineri si luni.... ca ei ii e rau, ca are greturi si ameteli....
Cea pe care o avem noi acum este foarte serioasa, putem conta pe ea si cand intervine ceva neprevazut (de ex. fabra mare dimineata, nu poate merge copilul la gradi - ea vine imediat)
E o loterie cu bonele ....
Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni
kariguld spune:
corina,
Asa este, nu mai traim in epoca de piatra cand era grea comunicarea. Poti pune pe altcineva sa o sune, daca la apelurile tale nu raspunde.
Exista destui oameni care fac astfel de lucruri, din pacate.....adica dispar fara sa dea vreo explicatie!
Kari