Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 27
Gina M spune:
Buna burtici, mi-a fost dor de voi!
Felicitari noilor gravidute sosite in mijlocul nostru!
Cum stiti sambata am avut de plantat ceva copaci&plante si am avut de umblat ceva pana le-am gasit.Cu aceasta ocazie, m-a prins usor soarele insa tot odata m-am ales cu ceva febra musculara.
Tot in acest timp insa sotul,ca sa nu-l mai pun sa-mi faca masaj, si sa nu-i mai "fur perna de sub cap sa mi-o pun sub picioare, s-a gandit sa-mi cumpere un pat ajustabil: electropedic iar acum, imi pot ridica picioarele, capul oricat doresc pentru a-mi fi comfortabil.Acesta face si masaj si mi-a prins tare bine.!
Starea de greata mi se mentine insa, ieri si astazi pana la aceasta ora nu am mai vomat...Nu vad insa sa scap asa usor si cred ca, voi mai ingrosa randurile celor din aceasta categorie pentru inca o bucata buna de vreme.
Maine va fi ziua cea mare cand ne vom putea vedea si noi puisorul din burtica pentru prima data.
Sper din adancul inimii ca totul sa fie bine.
Gina 8w & 3d
Poze & My Baby Development!
irlandeza spune:
Eu va spun noapte buna, durerea de cap ma termina,
asa ca ma bag in pat, sper sa pot dormi de pe acum.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
adinag spune:
Gina, e frumos sa te ocupi de gradina, nu? Am fost si noi ieri la parintii mei si am stat toata dupa-amiaza prin gradina, tare m-am mai relaxat...
Cred ca e tare confortabil patul tau!
De-abia astept sa citest maine cum a fost la doctor, ce face puiutul! Cred ca sunteti tare emotionati!!!
Suna tare frumos cum ai povestit intr-un post anterior cum se joaca fetitele tale impreuna. Cati ani au?
Eu am o fetita de 3 ani si 10 luni, dar care e argint viu, toata ziua e in priza! Se mai joaca ea singura, dar fff putin timp, si daca e liniste asta-i mereu un motiv sa-mi fac griji serioase, ca sigur face vreo boacana! Deci eu nu prea am deloc "liber" sau timp sa ma relaxez, sunt curioasa cum va fi cand va veni si BB2...
Celelalte fete ce fac? Va plimbati toata ziua sau unde ati disparut?
Eu n-am nimic de povestit, ca n-am facut nimic deosebit, doar ca am fost cu fii-mea la o inghetata fenomenal de buna! Au reinceput caldurile, insa eu ma bucur, prefer vremea de vara.
Va pup
Adina 9+0
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Gina M spune:
adinag,Doar in fata casei am schimbat plantele si copacii. In ceea ce priveste gradina,mai este ceva pana om finaliza proiectul.De, am pretentii si nu as vrea orice!Sper insa sa nu dureze prea mult.
Cand se va naste bb din burtica Rebecca Emanuella(fetita mai 'mare) va avea 4 ani iar micuta Jessica Priscilla va avea: 2 ani & 3 luni.
Experienta mi-a aratat ca:este mult mai usor cu doi decat cu unul.Cand o aveam doar pe Rebecca ma epuiza la maxim, insa de cand a sosit micuta lucrurile s-au schimbat radical.Isi petrec timpul impreuna de dimineata si pana seara tarziu avand activitati comune.Vorbesc pe limba lor gandaceasca, cea mai mare o invata lucruri noi pe cea mica, etc.
Apropos de aceasta ne-am distrat de minune pe seama Rebecai zilele trecute.
Micuta inca mai face pipi in diaper iar Rebecca vazand asa, a luat-o pe micuta de mana si a dus-o la olita zicandu-i:Jessica este rusiiine sa faci pipi in diaper, esti fetita maaare...uite olita,vezi?!.Pune pipi aici !![]()
Faza este ca de atunci "piticei nu-i mai place sa poarte diaper ziua.Imediat dupa ce i l-am pus, ma trezesc cu ea dezbracata iar acum,speram ca o sa prinda ideea cat mai repede.II place sa stea pe olita insa pipi, a facut direct la WC.
bubuleana spune:
irlandeza: si mie mi-a spus dr sa iau metoclopramid daca imi este foarte rau asa ca poti incerca si tu 
Gina: ce super e patul tau 
Ramo: felicitari pt samburelul cu inimioara!!! 
Tu ai 6 sapt? Ca la mine la 7 sapt nu s-a putut auzi inimioara desi s-a vazut ca are activ cardiaca...
bubuleana
7+
Gina M spune:
Fetelor,sotii vostrii au preferinte in privinta sexului bebelusului?!
Noi cum avem 2-a fete acum, isi doreste tare mult un baietel.![]()
Mie insa tare mi-ar surade ideea de a avea inca o fetita.![]()
Asa dar, m-am pus zilele acestea sa-l piscalesc spunandu-i ca: eu incep sa cred ca bb din burtica ar putea fi tot o fetita!Am gasit www.minibite.com/parenthood/daddysgirl.htm" target="_blank">ACEST cantecel si i l-am pus sa-l asculte dupa care l-am intrebat:"Ei cum este?!
Faza la care imi raspunde:" este ok, dar nu-i pentru mine ca eu o sa am baiat de data aceasta!"
Ceva foarte asemanator a spus insa, unul dintre prietenii nostri iar acum are 3 fete!![]()
Morcovit fiind in cele din urma de acest gand a zis:" Ioooiii,daca-i asa cum truda mi-oi mai scoate eu palaria printre barbati"?!
A mai adaugat insa ca', indiferent de sexul puisorului el il/o va iubi,pretui,educa si creste cu aceiasi dragoste.Sanatosi sa fim si sa nu mai trec pe acolo pe unde am trecut.Sa nu mai pierd sarcina, sa fie totul bine...mi-au dat lacrimile.Offf,sa fie asa cum o vrea Dumnezeu ca doar asa, poate fi bine.
Maine la prima ora mergem la eco' sa vedem comoara si tot odata, doctorul meu a aflat de sarcina si mi-a facut programare pe 1 iunie.Cu asistentele cred ca nici la sfarsitul lunii viitoare nu as fi gasit loc available. Atunci voi avea 10 saptamani fix.Insa pana atunci, le-a lasat notita ca" in cazul in care poate apare vre-o problema sa vin la el la orice ora.Am stiut ca asa va fi cand va afla!
dana vio spune:
Ramo, felicitari! Ma bucur mult ca totul este bine pentru tine si samburelul tau!
Dordia2000 am vazut ca ai scris ca ai facut tratament de sustinere cu duphaston doar 10zile? Mie medicul mi-a spus ca trebuie sa iau duphaston 2/zi pana in luna 3a inclusiv, adica pana placenta isi poate intra complet in atributii. De ce ai oprit? Medicul meu spune ca in faza asta incipienta testele de sarcina sunt cele concludente, daca sunt pozitive este o sarcina si deci, nu trebuie sa intrerupi progesteronul. Nu stiu, eu zic ca este logic. Iti tin pumnii sa fie totul bine!
Eu sunt la slujba unde al meu sef de cand a aflat ca sunt
a devenit o scarba, nu ca inainte nu era, dar acum e exagerat! fetele sunt terminate, pentru ca mie nu-mi pasa, sa dea DD sa plec vreo 2ani si raman ele cu el sa-si sparga capetele!
dana vio
8+
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Cine face trat. cu gravibinon ? Si voua va e rau dupa el ?
Eu am observat ca la aprox. 24 ore dupa ce fac injectia mi-e rau, cu stari de voma si dureri de cap. Ce as putea lua ?
Mama mea a intrebat dr. de fam. si i-a zis sa iau metrolopamid de 10 mg, cate o jumatate sau chiar un sfert.Functioneaza ? Sa vad daca gasesc si aici.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru7+
Eu am facut gravibinon din 2 in 2 zile,6 fiole si in afara de galmele de la fund nu am avut alte stari nasoale.Poate nu este de la el.
Dordia eu am luat utrogestan ptr sustinere pana in saptamana 14.
anca
15+Maria

poze
kalosalina spune:
Neata zuzelor!
Ramo felicitari!!!. Deja ai putut sa-i auzi inimioara? La ce dr. mergi?
Am putina treaba si o sa intru mai tarziu.

toate zuzele!
A venit Bebica!!!
4+