Inseminare (12)
Raspunsuri - Pagina 6
andriushca spune:
Marusca, Moisa e tot la Giulesti? probabil ca atunci cand incepi cu inseminarile trb sa perseverezi si rezultatele vin in timp. sa dea DD sa fie bine!
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
carmen e spune:
Danotino saru'mana mult 
nu este catalog, iti alege dr. in functie de tine si de sotul tau, si iti da date ref. varsta, inaltime, profesie , grupa sanguina, par, cam astea ar fi nu cred ca am uitat ceva.

Ticatic mersi din suflet eu cred ca si la tine e de bine, ca ai cam aceleasi simptome ca ale mele si la valorile tale sigur sigur se prinde . Si sa stie ca si mie imi e foame.
Ai avut dureri de burta cam in a 7 a zi de la inseminare ?
Iti tin pumnii si sunt convinsa ca va fi pozitiv 

Marusca - FELICITARI SA DEA DD SA FIE BINE IN CONTINUARE 

ma bucur tare mult pt tine , asa este trebuia sa mergem de manutza 

Ai facut test de sange????
Si eu am sunat dr dar, mi-a zis de acid folic sa iau in continuare si utrogetan ce luam eu pana acum, atat, in rest nu mi-a mai dat altceva, cred ca o sa imi dea luni dupa eco.
Eu cred ca o sa fac si un test barza maine , asa pt mine, ca parca nu mai am rabdare pana luni.
Carmen
aurel_cris spune:
CARMEN si MARUSCA bravo fetelor era si timpul ca cineva sa sparga gheata

Fetelor va pup cu drag pe toate nu va enumar ca sunteti multe si nu vreau sa sar pe cineva

ticatic spune:
marusca FELICITARI!haide-ti fetelor ca incepe sa picure cu burtici!
marusca, si eu tot la Moisa am facut inseminarea, cum ti se pare? eu o cunosc de f putin timp. Zi-ne de simptome,please..
CARMEN, da am avut usoare dureri de burta ca la ciclu(veneu si treceau si iar veneau)fix in ziua a -7-a de la inseminare. Pana pe 29 stau ca pe ghimpi.
Marusca spune:
Fetelor,
hai sa va spun de simptome detaliat. Si pe mina ma macina de fiecare data cand faceam IA pana la CM si cred ca meritati si voi sa stti ce am monitorizat eu.
Cum este: eu am avut parametrii foarte buni la IAS si in mintea mea ma tot gandeam ca voi ramane cand voi face stimulare cu menogon. la fel s-a intamplat si cu o alta pacienta a dr. moisa care a ramas la a 11.a IAS dupa prima stimulare cu menogon.
Acum simptome:
1) Dupa inseminare am avut o sensibilitate la sani , dar mi s-a mai intamplat si alta data si m-am gandit ca oricum este prea devreme.
2) Nu am simptit nimic in z 7a - de fapt am muncit foare mult in gradina cu toate ca ma gandeam ca ar trebui sa stau linistita.
3 ) Din cand in cand aveam niste crampe abdominale dar nuici eu nu stiam sigur de la ce era.
4) Dupa IAS am vavut niste junghiuri pe partea dr., dar nu de durata, ca niste cutite
5) Eu tot asteptam sanii sa se modifice. cateodata mi se pareau ca sunt mai tari si durerosi ( mai ales seara) , dimineata parca se inmuiau, deci neconcludent . Oricum am simtit ceva in plus fata de alte dati.
6) Eu aveam termee Duminica sa-mi vina CM-ul- am avut eact aceleasi simptome- imi bolborosea in burta, balonare, stare de indispozitie, somnolenta... dar NU am avut: durerile de cap si transpiratiile , care la mine apar constant inainte de CM. Duminica dimineata eram sigura ca imi va veni . Eu am fost Nasa in acea zi si imi facusem pachetelul cu vata+ tampoane....ma duceam la WC des sa vad daca a venit....Dar nimic
7) dar din ziua de luni am stiut ca etse ceva spre bine. Sanii au devenit tensionat si durerosi si am o stare de balonare ermanenta.
Somnolenta: nu ceva deoasebit, poate numai faptul ca eu care sunt o fire matinala , ma apuca somnul fara motiv dimineata , dar imi trecea repede
Pofta de mancare : Nu in mod deosebit.
Cam astea sunt. daca imi mai aduc aminte de ceva sa spun.
Marusca
andriushca spune:
danotino, lamureste-ma te rog:
am vb cu Ani la telefon si i-am spus despre temerile mele ca ma apuca ovulatu` in weekend si mi-a zis ca se poate provoca ov. mai devreme cu stimulare, poate chiar vineri z12 si sa-mi si faca IA.
acum intrebarea: se poate asa ceva? am inteles ca ar fi vorba de stimulare, dar eu stiam (dar poate ca stiam prost) ca stimularea asta se face timp de mai multe zile, incepand din anumite zile ale ciclului si nu asa, fuga inainte de IA ???
pupici
andreea
iuca spune:
Carmen te felicit si aici inca o data. Iti doresc multa sanatate, sa duci sarcina cu bine la termen si un BB sanatos.
Marusca de asemenea iti doresc sanatate multa si un BB sanatos. 
Deci se poate fetelor 
pt toate.
vrem si noi un
- august 2005
vio
alid spune:
felicitari ptr carmen si marusca!
ma bucur ptr voi si sa speram si celelalte la un bebe!
andriusca, inseminarea se face cam la 24 ore de la injectia cu pregnyl. deci, foliculul nu se sparge in acest interval (de obicei) - ovulatia nu are loc; cand ti-a spus asistenta ca-ti provoaca ovulatia, s-a referit la injectia cu pregnyl (aceasta ajuta la spargerea foliculului, provocandu-se astfel ovulatia); sper ca m-am facut explicita acum. oricum, iti doresc bafta si sa auzim numai de bine!
andriushca spune:
alid, foarte explicita, multumesc. stiam de pregnil, dar ma refeream la faptul ca poate foliculul nu a crescut destul fiind doar Z12 si atunci poate ca nu e de calitate si o fac degeaba! sper ca nu te-am `nervat dar o sa ma lamuresc io pe parcurs. pupici!
andreea
alid spune:
andriushca, nu ma sacai cu absolut nimic; asa am fost si eu la inceput, nu prea intelegeam cand imi explicau altele; sa stii ca inseminarea se face doar cand foliculul trece de 18 mm (peste 20 este valoarea ideala). de obicei, sub aceasta dimensiune nu este indicat sa faci inseminare; o faci degeaba si din aceasta cauza se dau tratamente de stimulare; la tine cum evolueaza foliculii?