Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

aurel_cris, tin pumnii! Am emotii pentru tine, desi stiu ca va fi bine.Multi pe burtica - sa se prinda bine!
Ioanatugs,luci.eilm,andriushca,montytaiana,ali, maria08, danitava doresc tuturor sa vedeti cat mai curand cele II!
Multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Bebekom, multumim pentru urari, dar tu? nu trebuia sa faci si tu, saptamana trecuta, o IAD?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

bebekom, multumim de urari, dar danita deja e proaspata mamica! oricum nu se stie niciodata, poate se apuca de bb nr. 2!
luci, tre sa iau 1/2 pastila ova-mit din Z3 timp de 5 zile (parca, trb sa ma uit in hartii); in leg cu dubla inseminare, la dacia vrei sa faci? si eu as vrea dar mi se pare cam scump, nu ma tine buzunarul pt 2 inseminari odata acolo(10 mil lei). alid a facut in Giulesti cu 4 mil. ambele inseminari + ceva la dr., asa am inteles, oricum nu se compara cu 10 milioane+eco fiecare 500.000!
pupici la toate ftl!
Doamne ajuta!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

luci.eilm, saptamana trecuta am inceput stimularea, iar saptamana asta o sa fac IAD si... deja am luat-o razna....
andriushca, ce-i drept, am incurcat oalele in privina danitei, dar poate vizita ei ne contamineaza o leaca. Ii transmit felicitari si sa se bucure toata viata de !
Iar tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor,

Eu sunt ziua a 5a dupa IS, si sigur ca nu prea ma gandesc la altceva.
Nu inteleg de ce IS dubla???
Ce rost are?
Stii aproximativ in ce perioada ovulezi, ca de-aia dam bani pe ecograf si sperma tratata traieste 3 zile.
Atunci care-i rostul sa faci 2? Cu a doua iesi deja din schema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

luci duminica ai facut IAS? Eu am facut ET duminica si cred ca te-am vazut. Nu sunt cunostinta ei, pur si simplu asa a picat ET-ul. Cand este vorba de bani mergi oricand. Eu iti urez sa iti iasa din prima si sa ai bebelusul mult dorit.
Si celorlalte fete le urez sa vina cu teste cu II liniute rosii.
Ali te pup si te asteptam cu vesti.
danotino nu te mai vad pe msg. Ce se intampla?
Catty

Micky

Mergi la inceput

bebekom, succes, in ce zi faci?
cristiama, e adevarat si ce spui tu, dar cu dubla IAS ai sanse duble, ca sa spun asa. spre ex. alid, a facut luni IAS, marti a ovulat si miercuri iar a facut IAS. iti dai seama ca sansele i-au crescut considerabil, nu?
Micky, tu ma intrebai acum 2 sapt. daca am fost la Dacia in vinerea aia, cand am stat pana seara tarziu, nu? tu cum arati?
cine stie cum e stimularea cu ova-mit? ce efecte poate avea? eu am FSH maricel (9 si ceva) si ovare MPC. si doctorita stie acest lucru

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

da andriushca eu te-am intrebat. Eu sunt blonda, cu parul un pic lung, slaba si eram imbracata daca mai tin bine minte cu blugi trei sferturi.
Eu am facut stimulare trei luni cu ovamit si am fost ok, este cel mai slab stimulent. Si am avut in jur de 2 foliculi pe ambele ovare.
Multa bafta si sa dea DD sa iti implinesti visul.

Micky

Mergi la inceput

micky, si eu tot blonda, dar cu parul mai scurt, eram cu sotul. nu-mi aduc aminte sa te fi vazut. saru`mana pt urari. sa de Domnul sa ne implinim toate visul! tin pumnii sa se prinda bb in burtica, sa stai linistita zilele astea!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Andriushca, intr-adevar cam scumpe 2 IAS. Fa testul ala, poate scapi. Cristiama, durata de viata a spermei tratate este de 12 ore (in medie) (pentru toate fetele- http://sharedjourney.com/iui/factors.html) . Miki 2007 da, duminica am facut. Diferenta intre noi e ca eu am 15% sanse, tu 40%. Tuturor .

Mergi la inceput