Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

maria 08 LA MULTI ANI si asa este numaram impreuna si ne incurajam una pe aplta
o sa fie bine simt eu asta - nu iau minic, nu mi s-a recomandat nimic
alid, andriushca voi sunteti mai aproape de rezultat sa va dea DD cate un sanatos
pupici tuturor si multumesc pentru incurajari - suntem cu adevarat norocoase ca ne avem unele pe altele
week end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

maria 08 la multi ani si sa ti se implineasca visul!
fetelor, eu o sa-mi fac testul miercuri; n-am mai scris nimic, pentru ca am fel de fel de simptome: de sarcina si de ciclu. asa ca astept; sa dea dd sa fie bine, atat ptr mine cat si ptr voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BEBEKOM eu sunt zi4 dupa ET,sa vedem ce imi rezerva DD,de ce nu mai intri pe mess??
ALID bafta pt miercuri
MARUSCA,CARMENpt mami si bebelusi.
IOANATUGS,DONATINO
la toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Mult succes Aurel-Cris.Cum te simti, esti bine?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

aurel_cris, ce veste buna!!!!!!!!!!!Sunt convinsa ca va fi bine, nu are de ce sa nu iasa. Abia astept sa-mi vorbesti despre gagalicea din burtica. Cat despre mess, asa e, n-am mai intrat deloc o vreme, o sa-ti povestesc..... . Promit insa ca in curand o sa reintru in actiune.Te pup si o sa numar alaturi de tine; sunt sigura ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_80 spune:

Buna fetelor,
La multi ani Maria08!
Nu am mai intrat in ultimul timp , nu am avut timp
Fetelor ce ma sfatuiti ?Cand sa fac testul ?
Maine este a 14 zi de la inseminare, simptome ce sa zic ?
Cand am,cand nu am, ba intepaturi , ba dureri de CM.....etc.ma tem foarte tare sa fac testul, ma tem de un esec
Alid, Andriushca, ce faceti, ce mai simtiti ?
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Maria08 LA MULTI ANI fericiti!!! I-ti doresc ca aceasta inseminare sa-ti aduca cel mai frumos cadou de ziua ta - bebelushul mult asteptat! Incearca sa faci doar ce-ti place tie zilele astea, nu te gandi prea mult in ce zi esti si ce-ar trebui sa simti, intr-un cuvant incearca sa nu te stresezi singurica. I-ti doresc mult noroc!!
Danotino asa e, sunt in pauza aceea de care spuneam, insa i-mi fuge si mie gandul la toate cele. Si eu as mai face investigatii, daca as mai avea ce!! Oricum inainte de o noua inseminare ar fi bine sa faci o histeroscopie, ai dreptate sa gandesti asa.
Maria80 multa bafta maine la test, sa fie cu ochisori!
Aurel_cris multa bafta iubita, abia astept o veste buna de la tine!
Bebekom, Montytaiana va tin pumnii sa fie bine!!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

ioanatugs multumesc pentru incurajari
maria 08 tu vand faci testul?
incerc sa nu ma gandesc la rezultat am atatea pe cap zilele aste probleme si la serv ar tr sa imi gasesc un alt loc de munca pt ca aici nu mai merge de loc suntem tratati ca negrii pe plantatie si totusi 90% din timp ma gandesc numai la IA si rezultat

da stiu stiu sa nu ma mai stresez dar nu prea imi iese
sper ca in vara asta sa intram cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Montytaiana e foarte greu sa nu te gandesti, asa este, insa incearca macar sa nu te superi si sa te bucuri de tot ce-ti place!! Voiam sa te intreb, unde ai facut inseminarea pentru ca am inteles ca ai facut IAD? Cum era spermograma sotului, ce numar a avut??? Te intreb pentru ca si noua ni s-a propus IAD si nu stiu ce sa fac!! Poti acum sa-ti activezi si mesajele private pentru ca ai trecut de moderare, ai peste 10 mesaje. Multa bafta i-ti doresc!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Aurel Cris, bafta multa!!! Sa se lase cu okisori!

lachi 30+ Karina Iris

Mergi la inceput