Inseminare (12)
Raspunsuri - Pagina 23
andriushca spune:
neata!
montytaiana, chair daca s-a scurs un pic, daca e sa fie va fi, e nevoie pana la urma doar de unul mai viteaz!
cat despre eco, nici pe mine nu m-a chemat sa vada daca s-a spart, asa ca...
pup toate fetele
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
carmen e spune:
Bebekom - da-mi un PM cu adresa ta de mail si iti trimit toata lista de analize.
montytaiana - tinem pumnii sa fie bine .
Nici eu nu am fost dupa sa vedem daca sa spart foliculul.
la toate
Carmen
maria08 spune:
Buna dimineata!
Aseara am facut si eu prima inseminare.....Poate voi primi mult asteptatul cadou!!!!!
Montytaiana: Numaram inpreuna.....Iei utrogestan, no-spa?
Pup!!
maria08 spune:
Buna dimineata!
Aseara am facut si eu prima inseminare.....Poate voi primi mult asteptatul cadou!!!!!
Montytaiana: Numaram inpreuna.....Iei utrogestan, no-spa?
Pup!
bebekom spune:
maria08, LA MULTI ANI! si la implinirea celor 29 de ani sa ai parte de cel mai frumos cadou: acela de a deveni MAMA. Iti tin pumnii!!!!!!!
Pup toate fetele!
andriushca spune:
maria 08, la multi ani cu cea mai mare bucurie!
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
Marusca spune:
Buna fetelor,
Carmen - tie in ce saptamana ti-a spus medicul ca esti ? ca pe mine m-a bagat in ceata dr. mea., acum 2 saptamani zicea sa sunt in saptama 6 dar dupa calculele mele nu am cum sa fiu. Chiar si ea zicea ceva de genul: s-a cam grabit....maine ma duc la control din nou, sper sa se lamureasca.
montytaiana: mai ce nume greu ti-ai ales, a trebuit sa dau "copy "paste "sa nu-l gresesc
. Nu-ti face griji, ma indoiesc ca ti-a curs sperma, in mod normal nu are cum sa-ti curga , si mi-a mi-a curs ceva la inseminare si eram coninsa ca este sperma , dar de fapt era glera ceea ce inseamna ca este foarte bine. ca dovada , ca la mine s-a si prins atunci. Ce am observat la ultima inseminare, dr. a injectat foarte , foarte lent sperma. M-a mirat si pe mina cat sta cu mine, ceea ce nu se intamplase la celelalte inseminari. parca mai baga putin apoi astepta si tot asa.
maria 80: La multi ani si sa fie cu noroc. esti inca tanara.
Si eu am rama sin luna in care era ziua mea.
danotino: sunt de acord cu tine ca ar trebui sa-ti faci o histeroscopie. Eu nici nu stiam ca exista aceasta analiza pana nu mi-a spus doctora sa o fac. Se pare ca a avut succes deoarece la 2 luni de la operatie ( prima inseminare) am si ramas. Si eu eram cu cauze necunoscute...Ceea ce este foarte deprimant, macar cele ce stiu ce au incearca sa faca un tratament si spera la imbunatatiri.Dar noi?! Eu dupa operatie mi-am zis ca acesta este un nou inceput ... Trebuie sa gasesti pe cineva sa faca histeroscopii. Nu cred ca toti mediciifac. Ei apeleaza unii la altii. De ex Dr. Moisa face si ea histero dar mai colaboreaza pentru operatii cu Dr. Ionut. poate ca ar trebui sa-l abordezi pe el. este un superdoctor . Eu am ramas impresionata.Dupa Dr. Moisa cred ca l-as alege pe el. Cu toate ca am inteles ca nu este atat de disponibil.
Marusca
7+
carmen e spune:
Marusca noi doua suntem in aceeasi zi, deci azi avem 6 saptamani si doua zile , poti calcula aici :http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
poate nu era ecograful performant unde ai mers tu , si eu cand am mers prima oara la ecograf (la spital) imi arata sarcina mai mare cu 4 zile si mi-a spus dr ca e din cauza ecografului, iar saptamata asta cand am mers la cabinet mi-a aratat la fix.
Bafta maine sa ne spui ce ai facut la ecograf.
Carmen