Inseminare (12)
Raspunsuri - Pagina 20
andriushca spune:
buna fetelor si o saptamana minunata!
eu Z 6 de la IAS si ieri am avut dureri usoare in partea dreapta (acolo am avulat), dar durerea localizata mai sus, nu chiar la ovar. (trompe, uter?). sa nu ma certati ca-mi inventez simptome, dar sunt si eu nerabdatoare!
danotino, te pup, stii bla-bla-ul ala cu "pana nu vezi rosu..."?
alid, pupici! cum esti?
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
Marusca spune:
Buna fetelor.
asa si trebuie , sa stati cuminti, sa nu va mai ganditi la asta si sa lasati organismul sa-si faca treaba , ca semne reale, reale de sarcina , va spun eu , nu vedeti decat exact dupa ziua in care ar trebui sa va vina CM-ul. Nici eu nu credeam cand spuneau fetele pe forum pana nu mi s-a intamplat si mie.
Eu de exemplu in ziua in care trebuia sa-mi vina CM-ul eram convinsa ca o sa-mi vina, aveam exact aceesi stare , asa cum v-am mai spus, chiar i-am spus cumnatei mele ca sigur o sa-mi vina , ca eu imi cunosc organismil..... Ea , cand ne-am intalnit dupa doua saptamani, nici nu a mai indraznit sa ma intrebe ce s-a intampat sa nu ma supar
E o tipa super, ca si o sora.
Referitor la jiunghiuri, da am avut si apareau sporadic , erau ca niste cutite, chiar si dupa ce s-a implantat, asta m-a cam mirat.
Dar imediat in ziua urmatoare in care ar fi trebuit sa-mi vina CM-ul au inceput sa ma doara sanii, ceva de speriat. Atunci am stiut ca gata, s-a intamplat. ca mie de obicei cu doua -trei zile inainte de CM mi se inmuiau saninii, nu se intareau.
Va dati seama, fratele meu importa teste de sarcina si le distribuie, sunt si eu asociata la firma lui dar eu nu aveam in casa nici un test de sarcina . mi-am cumparat cand m-am dus la servici unul de la competitie
si se pare ca a fost cu noroc.
Marusca
7+
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!!
Danotino multumesc de intrebare, deocamdata bine! Adica azi sunt z26 si maine, sau poimaine ar trebui sa fac testul, insa eu simt ca se apropie CM-ul. Am dureri de burta din cand in cand, pete de cateva zile si sunt cam balonata, asa ca eu cred ca vor veni rushii in curand! Nu cred ca voi apuca sa fac testul. Ce-o fi o fi!! Eu sunt impacata cu ideea ca nu a reusit nici aceasta IA, deja cred ca m-am obisnuit si nu ma mai afecteaza nimic. Dar, vorba fetelor, pina nu vad rosu mai sper, ce sa fac!!![]()
Cu drag Ioana 
bebekom spune:
Buna fetelor!
Am lipsit o vreme mai indelungata, dar acum am revenit. Inainte de toate vreau sa le felicit din suflet pe cele care au reusit si sa le urez sa se bucure toata viata de bebeii lor!!!!!!!!
Carmen si Marusca - Sa aveti parte de o sarcina usoara si de o nastere asemanatoare!
Aurel_cris, mi-au lipsit mult discutiile cu tine... ma bucur sa vad ca nu ti-a disparut optimsmul si sper sa ti se implineasca cat mai curand visul cel mare.

Danotino, ai incredere si mergi mai departe, daca s-a putut o data, se va putea si a doua oara. Eu iti tin pumnii si te
!
Si acum o inrebare: ce analize ati facut fetelor inainte de IA si in ce zile? Carmen, tu ai facut vreo analiza?
Va pup pe toate, fara exceptie, si sa dea DD sa ploua cu
!!!!!!!!!!!
andriushca spune:
buna fete!
bine ai revenit bebekom! eu am facut aproape tot ce se putea face: dozari hormonale (z2-5, z21, fctie de lungimea CM), analize infectioase, zoonoze, serologice (oricand), Pap`s, analize secretie vaginala, hsg (z 6-11, fctie de lunginea CM), sotul spermograma (cu abstinenta 3-5 zile).
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
danotino spune:
fetelor, eu sunt ziua 1
nu mi-a intarziat, fix la 28 de zile
ioana eu inca iti tin pumnii!
bebekom bine ai revenit si sa dea DD sa fe cum zici tu, sa ploua cu gravi!
va pup pe toate

danotino
alid spune:
danotino, imi pare rau si sa stii ca inteleg prin ce treci. dar, tu, parca, n-ai nmai facut inseminarea, nu?
maria_80 spune:
Imi pare rau Danotino
, dar o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma (odata si odata tot o sa reusim - toate )
bebekom spune:
Danotino, fruntea sus!!!!!!! Stiu ca rabdarea iti este pusa la incercare, dar un sufletel, acolo, undeva, asteapta sa intre in viata ta. Sigur va veni momentul, nu dispera!