Inseminare (12)
Raspunsuri - Pagina 16
alid spune:
buna fetelor,
azi am facut eco si am vazut ca s-a spart foliculul si am facut si a doua inseminare.
andruscha si mie mi-a facut pregnyl odata cu prima inseminare; cand ovulezi spermatozoizii sunt in asteptare; puteai sa mai ceri o inseminare dupa o zi (asa am facut si eu). si la mine spermatozoizii au fost dupa preparare de 16 mil. mi s-a spus ca e bine ptr inseminare. mi-a dat sa iau utrogestant cate 4 ovule pe zi timp de 15 zile (ptr sustinere). oricum asteptam rezultatul impreuna.
acum ma duc in pat, ca m-a obosit drumul la bucuresti. va pup si mai vb.
andriushca spune:
alid, am inteles. nu stiam si nu mi s-a propus si nici bani nu mai aveam (oare costa cat prima?). mai vb. somn usor!
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
alid spune:
andruscha, costa la fel ca prima; tu cat ai platit la particular? eu am platit 4 mil ptr amandoua + bani la doctor.
alid spune:
andruscha, da-mi si mie adresa ta de messenger, ca sa vorbim mai bine; siu ca nu ai internet acasa, dar vorbim ziua cand sunt si eu la servici. cu spermograma nu trebuie sa-ti faci probleme; ptr inseminare este buna valoarea; mi-a spus si moisa si dascalescu si medicul ginecolog;
andriushca spune:
alid, m-a costat 585 lei. ( 2 ecografii+ ias+pregnylul). ma gandeam ca o fi ca la fiv, unde am inteles ca la al 2-lea ai nu stiu cat la suta reducere si tot asa, platesti din ce in ce mai putin.
fetelor, a facut cineva stimulare cu ova-mit? cum vi s-a parut? eu am ovare MPC si trb sa iau din Z3 1/2 ova-mit/zi timp de 5 zile. dr. a zis ca e ok, ca e o stimulare usoara, oare asa o fi? mi-e teama ca o sa ma umplu de chisturi...uf
andreea
alid spune:
andruscha, am facut stimulare cu ovamit; totul e sa nu iei mai mult de 3 luni, ca o sa faci chisturi.
andriushca spune:
alid, de ce nu-ti activezi pm-ul? as putea sa-ti dau pm cu adresa de mess.
andreea
maria_80 spune:
Buna fetelor, m-am intors
Felicitari tuturor celor care au reusit si acum sunt
, deci se poate .
Eu am facut inseminarea luni dimineata la ora 9, dar am totusi o nelamurire
In ziua 11 (vineri) am avut pe ovarul drept un folicul de 18.5 mm, iar pe ovarul stang un folicul de 17 mm(acestia au fost cei mai mari)
De sambata dimineata am si inceput sa-i simt(au crescut foarte bine cate 2 mm pe zi ), ma tineau la mers mai ales atunci cand vezica mea era plina
Sambata seara la ora 9 am facut pregnylul, iar duminica pe la ora 8 seara in partea dreapa nu am mai simtit nimic (pe stanga am avut aceeasi presiune )
Luni diminata la ora 9 am facut inseminarea si tot cam in acelasi timp m-a lasat si presiunea de pe partea stanga .
Am facut prea tarziu inseminarea (la 36 ore de la pregnyl)?
E posibil sa se fi spart si celalalt folicul de pe stanga ?
Cat ar fi trebuit sa stau pe masa aceea intinsa ?(m-au tinut 10-15 min )
luci.eilm spune:
Alid, te duci la Mesaje Private, apesi acolo. Alegi Options din butoanele de sus( e ultimul din dreapta) si acolo ai optiune ca sa bifezi activarea sau dezactivarea mesajelor private. Succes.
Eu vreau sa ajung la Dacia in weekendul viitor. Am sunat si sunt trecuta pe lista de asteptare.

O zi frumoasa va doresc!