cat costa o bona?
Probabil exista pe undeva printre subiecte deja dar eu nu am mai avut timpul necesar sa caut, asa ca imi cer scuze de pe acum daca am deschis un subiect deja existent...
Cat costa o bona in Bucuresti, care sa stea de la 7-7.30 pana la 5-5.30?
Raspunsuri
laura.carolina spune:
Fetita mea are 1 an si 4 luni,bona o avem din luna martie,ii dau 7 mil. si sta de la 8.30 la 17, de luni pana vineri.Sint tare multumita de ea
, are 25 de ani,nu a terminat inca liceul,e in clasa a 9 a dar a crescut 3 frati, a mai fost bona la doi copii ,iar Denisa, fetita mea plange dupa ea cand pleaca.Si din proprie initiativa vine duminica si sta vreo 4 ore,fara bani.Am urmarit-o si pe afara prin parc, si acasa am venit pe neasteptate, si eu si sotul si mama si tata,ca sa nu creada ca e lasata de capul ei
.Se joaca cu ea,ii vorbeste mult,ii canta,mananca bine cu ea.
Dar am cautat vreo 6 luni pana sa o gasesc si au mai venit si alte femei dar am fost dezamagita de comportamentul lor.Una vorbea numai despre mortii din familia ei,alta fuma 2 pachete de tigari pe zi si vroia sa faca militarie
cu Deni
.Si le-am zis sa iasa cat mai repede din casa mea
.Dar acum suntem linistiti cu totii,iar noi putem sa mai iesim si in oras 
claujro spune:
Prietena mea, are bona d ela 9 la 18.00 si ii da 5 mil. Vine si sambta cand are nevoie. Insa se ocupa exclusiv de copil, nu gatit, curatenie si altele...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
ingridnen spune:
eu platesc 3 mil pentru 4 ore...si 6 mil pentru 8 ore, cand Cristi e in vacanta sau e bolnav.
Fara menaj (doar calcat)
Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni
gianina spune:
Pentru 5 ore/zi de la 13la 18 ii dam 4 mil iar pentru 8 ore /zi de la 10 la 18 ii dam 6 mil. Se ocupa doar de copil.
Gianina
si Simona Andreea(24.07.2003)
claudela spune:
Ma gandesc ca bona trebuie remunerata in functie de atributiile care i se dau si in functie de orar efectiv de lucru!
cristianamat spune:
daca serv e de 8 ore, in cel mai bun caz, o ora sus+1 intors, se fac 10 ore...ar trebui sa ii dau 8-9 mil+mancare...
roxanal spune:
bona mea sta acum cu Teo(1,5 ani), face mancarica ptr ea, curatenie in casa, ordine adica, intinde rufele, a facut si o tentativa de a calca...sta 10 ore si ptr asta are 600 lei iar cand a mai stat si cu Maria(6,4 ani) i-am dat 700 lei..urmeaza sa stea si cu Maria din iunie si o sa-i mai adaug 200 lei la salariu..suntem multumiti de ea, asta dupa ce-am schimbat 4 bone
...succes
danat spune:
Sunt curioasa Cristiana, ti-ai gasit bona? Ca de "generozitate" vad ca dai dovada...
Apropos, nu stiu unde, in ce tzara si ce angajator, pune la socoteala salariului si cat timp petreci pe drum intre casa si job?
Ar trebui sa fim mai realisti si mai circumspecti inainte de a da ceva, si mai atenti in ceea ce cerem si cum o facem. E doar un sfat...in urma unei dezamagiri....
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
bonamea spune:
banuiesc ca mamica se referea la faptul ca ea lucreaza 8 ore plus timpul dus-intors de la serviciu,deci calcula cam cat timp va sta bona cu copilul
quote:
Originally posted by danat
Sunt curioasa Cristiana, ti-ai gasit bona? Ca de "generozitate" vad ca dai dovada...
Apropos, nu stiu unde, in ce tzara si ce angajator, pune la socoteala salariului si cat timp petreci pe drum intre casa si job?
Ar trebui sa fim mai realisti si mai circumspecti inainte de a da ceva, si mai atenti in ceea ce cerem si cum o facem. E doar un sfat...in urma unei dezamagiri....
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Danamama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
iubeste si vei fi iubit,iarta si vei fi iertat,fii fericit